Τι γίνεται με το e-shop?

Re: τι γίνεται με το e-shop?

Οσο θυμάμαι τον εαυτό μου εκείνα τα χρόνια, θα έλεγα οτι παρα την έλειψη πρόσβασης στο πρωτόγονο τότε internet, παρά τις άπειρες ασυμβατότητες στο hardware, παρά τις ελάχιστες δυνατότητες του υλικού (cga, mda, hercules κάρτες γραφικών, adlib midi κάρτες ήχου κλπ) κάθε φορά που σηκωνόμουν απο τον υπολογιστή είχα την αίσθηση "οτι κάτι κατάφερα" είχα αποκτήσει τεχνογνωσία. είχα βρεί λύσεις και κατάφερα να κάνω κάτι να δουλέψει. Ειδικά αν είχα κάνει 2-3 δουλειές χωρίς να κρεμάσει το dos ή τα win31... αισθανόμουν γίγαντας lol

είχα τον ίδιο star lc-10 και πριν πάω στον 24-10. ένα βράδυ ήταν 1 και αν θυμάμαι καλά μου κτύπησε ο διαχειριστής την πόρτα. εγώ στον 1ο αυτός στον 6ο και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. απότι μου είπε έριχνε παναγίες όλη η πολυκατοικία.

Απάντηση: τι γίνεται με το e-shop?

Μικροι ψαράδες μου ,,, μποχχαχαχχαχαχα

όλοι απο εμένα έχετε περάσει ..

ένα τύπο ανάμεσα στίς αμίγκες στον Εγκέφαλο που αντέγραφε δισκέτες με το τσουβάλι και ότι φρέσκαδούρα ήταν στην πιάτσα τον θυμάστε ?
οχι ευτυχώς ..

εγώ ήμουν επι 2 και βάλε χρόνια ,, έχει περάσει πολύ psignosis - shadow of the beast κτλ ,, απο τα χεράκια μου ..

Υπηρχε και μοντεμ μπαταριας ρε πιονεροι ?
Εδώ είχα modem που το έβαζες στο ακουστικό του τηλεφώνου!
Μέχρι και να σφυρίζουμε στα 2400 είχαμε μάθει... :flipout:

Mου άρεσε το πρασινομπλέ interface και το μενού του telix. στην 3.20 είχε όλα τα πρωτόκολα και απειρες παραμέτρους γραμμής εντολών...
Τώρα θα σε γελάσω, πάνε και χρόνια... κατα πάσα πιθανότητα, αν έχεις κρατήσει logs, ή με bios, ή με eloy ή με token...

atx3dp κλπ κλπ;
Αυτά ήταν εντολές του modem. Όχι του προγράμματος. :p

check this out...
www.acrobase.gr :p

Αχ τι με θυμήσατε... Annex 999400 τηλέφωνο σύνδεσης με το απθ... 1993 στα 1200. Μια αστική μονάδα... Ώρες irc, mud... Και πριν από αυτα;;; Στουρναρα, Thomas soft, commodore 64, spectrum zx, παιχνίδια σε κασέτα! Κασέτα! Και λίγο πιο πριν Atari. Με την κασέτα τη φορετη... Αχ... Με συγκινήσατε...

Re: Απάντηση: τι γίνεται με το e-shop?

Μικροι ψαράδες μου ,,, μποχχαχαχχαχαχα

όλοι απο εμένα έχετε περάσει ..

ένα τύπο ανάμεσα στίς αμίγκες στον Εγκέφαλο που αντέγραφε δισκέτες με το τσουβάλι και ότι φρέσκαδούρα ήταν στην πιάτσα τον θυμάστε ?
οχι ευτυχώς ..

εγώ ήμουν επι 2 και βάλε χρόνια ,, έχει περάσει πολύ psignosis - shadow of the beast κτλ ,, απο τα χεράκια μου ..

:music-smiley-005:
Είχα πάρει,
Και τι δεν είχα πάρει...
Και η αγωνία αν θα παίζουν όλες ή θα πρέπει να ξανάαντιγράφουν αξία ανεκτίμητη
Ωραία χρόνια, μετα ήρθε η μαστερκαρντ

Last edited:

Αχ τι με θυμήσατε... Annex 999400 τηλέφωνο σύνδεσης με το απθ... 1993 στα 1200. Μια αστική μονάδα... Ώρες irc, mud... Και πριν από αυτα;;; Στουρναρα, Thomas soft, commodore 64, spectrum zx, παιχνίδια σε κασέτα! Κασέτα! Και λίγο πιο πριν Atari. Με την κασέτα τη φορετη... Αχ... Με συγκινήσατε...

Πουσαι εσυ ρε μπαγασα !!????

Αει σιχτιρ μπαινε συχνοτερα μας ελειψες.

Πουσαι εσυ ρε μπαγασα !!????

Αει σιχτιρ μπαινε συχνοτερα μας ελειψες.

Ασε ρε παληκαρι... Δύσκολες μέρες, μήνες... Τι να πω... Θα επανέλθω...

Εδώ είχα modem που το έβαζες στο ακουστικό του τηλεφώνου!
Μέχρι και να σφυρίζουμε στα 2400 είχαμε μάθει... :flipout:

9βολτη μπαταρια και το αξεσουαρ που αναφερεις. Ειδικα σε ξενοδοχεια, να βρεις μπριζακι ηταν σαν να κερδισεις το λοτο.

Διαβάζω στην ταυτότητα της εταιρείας - http://www.e-shop.gr/company.phtml :

130956301635476217_yXILRBg0_cE-SHOP.GR ΑΕ
Αν. Εταιρία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου
ΑΦΜ: 099935390

Αχά. Και η εταιρεία με τίτλο “eshopping” που τιμολογούν οι προμηθευτές εδώ και λίγο καιρό τι είναι; Δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν κάπου; Και το eshop.gr AE γιατί δεν έχει πληρώσει τους προμηθευτές του; O παλιός τους ανταγωνιστής στον κόμβο (edirect) τουλάχιστον είχε την ευγένεια να φύγει από την χώρα…

Γιατί πολύ απλά κάνει το κόλπο της Μάνιας (Ελευθεροτυπία). Χαντακώνουμε την εταιρεία με τα χρέη και ξαναρχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι πλέον στάνταρ σύστημα. Σου το προτείνει και ο λογιστής σου. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα υπήρχαν κάποια θεματάκια. Αν πχ βγάλεις μια εφημερίδα με τίτλο “Ελευθεροτυπία” και το ίδιο λογότυπο δεν είναι μόνο οι πρώην ιδιοκτήτες που πρέπει να σε μηνύσουν. Και το Κράτος μπορεί να αποδείξει ότι είναι ουσιαστικά η ίδια επιχείρηση. Το γεγονός ότι οι μέτοχοι της πρώτης δεν είναι κύριοι μέτοχοι πια, δεν θα έπρεπε να αρκεί.

Αν ξαφνικά το domain eshop.gr αλλάζει χέρια, αυτό είναι σοβαρή υπόθεση νομικά. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία λέμε.

http://alexanderchalkidis.com/blog/?p=18819

Διαβάζω στην ταυτότητα της εταιρείας - http://www.e-shop.gr/company.phtml :

130956301635476217_yXILRBg0_cE-SHOP.GR ΑΕ
Αν. Εταιρία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου
ΑΦΜ: 099935390

Αχά. Και η εταιρεία με τίτλο “eshopping” που τιμολογούν οι προμηθευτές εδώ και λίγο καιρό τι είναι; Δεν θα έπρεπε να το αναφέρουν κάπου; Και το eshop.gr AE γιατί δεν έχει πληρώσει τους προμηθευτές του; O παλιός τους ανταγωνιστής στον κόμβο (edirect) τουλάχιστον είχε την ευγένεια να φύγει από την χώρα…

Γιατί πολύ απλά κάνει το κόλπο της Μάνιας (Ελευθεροτυπία). Χαντακώνουμε την εταιρεία με τα χρέη και ξαναρχίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι πλέον στάνταρ σύστημα. Σου το προτείνει και ο λογιστής σου. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία θα υπήρχαν κάποια θεματάκια. Αν πχ βγάλεις μια εφημερίδα με τίτλο “Ελευθεροτυπία” και το ίδιο λογότυπο δεν είναι μόνο οι πρώην ιδιοκτήτες που πρέπει να σε μηνύσουν. Και το Κράτος μπορεί να αποδείξει ότι είναι ουσιαστικά η ίδια επιχείρηση. Το γεγονός ότι οι μέτοχοι της πρώτης δεν είναι κύριοι μέτοχοι πια, δεν θα έπρεπε να αρκεί.

Αν ξαφνικά το domain eshop.gr αλλάζει χέρια, αυτό είναι σοβαρή υπόθεση νομικά. Σε μια ευνομούμενη πολιτεία λέμε.

http://alexanderchalkidis.com/blog/?p=18819
Όχι ότι δεν υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας αλλά η ουσία του άρθρου είναι μάλλον αποτέλεσμα ακούσιας ή και εκούσιας ημιμάθειας.

Το "eshopping" που αναφέρει το μπλογκ, είναι η επωνυμία του αδελφού site Plus4U: http://www.plus4u.gr/showgeneral.php?show=Company&Cat=.

Τώρα γιατί κάποιοι προμηθευτές δεν πληρώνονται ή αν αλλάζει χέρια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Γενικότερα και πέρα από το e-shop (αλλά μαζί και αυτό) για μένα το πρόβλημα είναι κρατικό. Γιατί εδώ και δεκαετίες ισχύει το παράλογο "μην χρωστάς σε μένα (κράτος) αλλά χρώστα όπου αλλού και όσα θέλεις και μέσες άκρες είσαι οκ"...

Όχι ότι δεν υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας αλλά η ουσία του άρθρου είναι μάλλον αποτέλεσμα ακούσιας ή και εκούσιας ημιμάθειας.

Το "eshopping" που αναφέρει το μπλογκ, είναι η επωνυμία του αδελφού site Plus4U: http://www.plus4u.gr/showgeneral.php?show=Company&Cat=.

Τώρα γιατί κάποιοι προμηθευτές δεν πληρώνονται ή αν αλλάζει χέρια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Γενικότερα και πέρα από το e-shop (αλλά μαζί και αυτό) για μένα το πρόβλημα είναι κρατικό. Γιατί εδώ και δεκαετίες ισχύει το παράλογο "μην χρωστάς σε μένα (κράτος) αλλά χρώστα όπου αλλού και όσα θέλεις και μέσες άκρες είσαι οκ"...

Ίδια εταιρία είναι το plus4u......που φτιάχτηκε για να αποφύγει το ΦΠΑ η "μαμά" εταιρία..... Φυσικά αυτό συμβαίνει κατα κόρον....

Οι κρατικοδίαιτες εταιρίες είναι ένα απο τα μεγάλα προβλήματα, αυτής της χώρας......

στο "ηλεκτρονικό επιχειρειν" τα πήγε καλα... πήρε και βραβεία..

http://www.e-shop.gr/news_article.phtml?id=19

στο πραγματικό επιχειρείν οχι και τόσο...
Στην Ελλάδα η απόσταση μεταξύ κορυφής και πάτου είναι πολύ μικρότερη από ότι σε άλλες χώρες ή το "φυσιολογικό" γενικότερα. Κάποιες λάθος ενέργειες, χειρισμοί, ατυχία, ενδεχόμενη υπερεκτίμηση δυνατοτήτων, συγκεντρωτισμός, όλα παίξανε το ρόλο τους, μικρό ή μεγάλο και έφτασε εδώ η κατάσταση.