Το δίπλωμα οδήγησης στην Ελλάδα κοστίζει 250 ευρώ. Everything has a price.
Το δίπλωμα οδήγησης στην Ελλάδα κοστίζει 250 ευρώ. Everything has a price.
σε πέρασα....
Το πρωί πάω στη δουλειά με 6.2 και το βράδυ επιστρέφω με 8.1
25 και 25 χλμ. (και κλιματισμό....)
Octavia 2.0....4Χ4...
Πάλαιψέ το κιάλλο , μπορείς:grandpa:
σχεδόν παρόμοια, το πρωί είμαι στα 8.2 και στην επιστροφή 7.9
Volvo V50 1,6. SXED;ON 45 χιλιόμετρα καθημερινά![]()
Η μόνη λύση είναι να διαπαιδαγωγήσουμε σωστά τα παιδιά μας. Εμείς είμαστε χαμένοι από χέρι. Δεν αλλάζουμε τώρα στα 30-40-50.
Πριν κανα 1,5 χρονο μου συνέβη το εξης κουφο. Ημουνα στο φαναρι σταματημενος σε διασταύρωση και ξεκινάω να στρίψω δεξια. Με το που στριβω βλεπω πεζους να περνανε την διαβαση και σταματαω.......Ξέρεις πόσες φορές μου έχει συμβεί αυτό; ή μάλλον μου συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα έξω απ' τον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Περισσό. Είμαι στο φανάρι, ανάβει πράσινο, και στρίβω αριστερά στην Λ. Ιωνίας. Ελα μου όμως που έχει διάβαση πεζών και στις 7 το πρωί γίνεται χαμός απ' τον κόσμο που τρέχει να προλάβει τον Ηλεκτρικό..... Αναγκαστικά σταματάω για να περάσουν οι πεζοί. Και τότε αρχίζει η συναυλία απ' τα κορναρίσματα των Καραμήτρων από πίσω, που θεωρούν ότι πρέπει να πατήσω τον κόσμο.....
Κλωτσιές και :slapface: που χρειάζονται ορισμένοι.....
Πριν κανα 1,5 χρονο μου συνέβη το εξης κουφο. Ημουνα στο φαναρι σταματημενος σε διασταύρωση και ξεκινάω να στρίψω δεξια. Με το που στριβω βλεπω πεζους να περνανε την διαβαση και σταματαω.
Πας δικαστήριο και αθωώνεσαι (εκτός αν πέσεις σε στραβόξυλο).
έχετε βαρύ πόδι...
Mπορεί, ανέβα το ποτάμι -Εθνική στις 9:00 το πρωί και θα το διαπιστώσεις!!!:damnyou:
Εγώ με αυτόν ακριβώς τον τρόπο έχω πληρώσει το μοναδικό μου πρόστιμο για κόκκινο παρακαλώ:
Ακριβώς μπροστά στο Hilton... πάω να βγω απ'τον κάθετο στη Βασ. Σοφίας, και περνάω τη διασταύρωση στρίβοντας δεξιά ΑΚΡΙΒΩΣ τη στιγμή που ανάβει το κίτρινο. Λαλάκας πεζός (παππούς) περνάει τη Βασ. Σοφίας με δικό του κατακόκκινο... κι εγώ πέφτω στα φρένα για να μην τον σκοτώσω, και σταματάω στη μέση της διασταύρωσης. Μέχρι να γίνει αυτό έχει ανάψει πράσινο για τους κινούμενους στη Βασ. Σοφίας, και φυσικά οι νεοέλληνες έχουν αρχίσει τις κόρνες... Γυρνάει ο τροχονόμος, με βλέπει σταματημένο στη μέση της διασταύρωσης, και μου ρίχνει κλήση για κόκκινο.... παρ'όλο που προσπαθούσα επί 20 λεπτά να του πω τι έγινε...
Ψαρωμένος νέος οδηγός τότε, 19 χρονών.... το κατάπια και τα'σκασα... τόσο απλά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.