- 7 July 2006
- 490
Μόλις διάβασα το αντίστοιχο thred της τν. IPS και, το σημαντικότερο, 50hz δεν ξαναγυρίζω γιατί δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος με την κίνηση στην προηγούμενη LG (ήταν νομίζω η LM620 55 ή κάπως έτσι). Το απόγευμα που θα βγω για έρευνα αγοράς θα κατασταλάξω. Θέλω να δω από κοντά τις SONY και SAMSUNG. Οι παράγοντες που θα καθορίσουν την τελική μου απόφαση με σειρά προτεραιότητας είναι: 1 απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα, 2 Γωνία θέασης, 3 Κίνηση, 4. μαύρο, 5. Smart, 6. 3d. Για ότι νεότερο θας σας κρατώ ενήμερους.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Έχουν τόση μεγάλη διαφορά στην εικόνα που να άξιζε η αντικατάσταση της Η6200 ή αναβάθμισες σε ίντζες? Από γωνίές θέασης και κίνηση? Ποια θεωρείς καλύτερη μιας και τις είχες και τις δύο?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ως κάτοχος Sony W85c, να σου πω ότι η εικόνα της είναι εξαιρετική και εμφανώς καλύτερη σε σχέση με Samsung H6200 που είχα.
Τα μειονεκτήματα της Sony είναι το τηλεχειριστήριο που είναι απαράδεκτο και το Android κυρίως ως προς το response. Είναι αρκετά αργό αλλά ελπίζω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις μιας και είναι σχετικά νέο.
Έχουν τόση μεγάλη διαφορά στην εικόνα που να άξιζε η αντικατάσταση της Η6200 ή αναβάθμισες σε ίντζες? Από γωνίές θέασης και κίνηση? Ποια θεωρείς καλύτερη μιας και τις είχες και τις δύο?