ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Απάντηση: Re: ΤΙ ΗΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 6000 ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ?

Που θα πηγαινες δηλαδη?
αποψή μου λοιπον και μετα απο ακουσματα και ερευνα λεε騨'
οτι απο τα 6 στα 8 χιλιαρικα εχουμε μια διαφορα μπορει και στο 10 με 12 %

απο εκει και πανω κ μεχρι εξωτικες κατασκευες με τιμές στο διαστημα δεν θα παρεις πανω απο ακομη και 5 % καλυτερου ηχου

χωρις φυσικα τα παραπανω που εγραψα να αναιρουν και το γεγονος οτι ενα ηχειο με 6000 ειναι καλυτερο απο αλλο με 3500...
πρωτα το αυτι, μετα συναισθημα, και τελος το χερι στην τσεπη

τωρα...που θα πηγαινα/?...

verity audio rienzi
acappella harlekin (δευτερο χερι)

αυτα ακουσα...σε "καλες συνθηκες"..και ειναι στις επιλογες μου σε επομενη αναβαθμιση.
δεν θελω να σου γραψω και αλλα που θα ηθελα να ακουσω γιατι απλα δεν εχω αποψη

ta rienzi οποτε τα εχω ακουσει με εχουν ενθουσιασει στην αρχη αλλα μετα απο λιγο μου εδωσαν την εντυπωση του αφυσικα μεγαλου χαμηλου. εχουν και 10000 βεβαια τα παιρνεις κ με 8500 αλλα και παλι το βρισκω ακριβο.
οτι ακαπελα εχω ακουσει μου δινουν την αισθηση της ελειψης δυναμικων. ωραιος γλυκος και μουσικος ηχος γεματος αρμονικες αλλα δεν .......

ta rienzi οποτε τα εχω ακουσει με εχουν ενθουσιασει στην αρχη αλλα μετα απο λιγο μου εδωσαν την εντυπωση του αφυσικα μεγαλου χαμηλου. εχουν και 10000 βεβαια τα παιρνεις κ με 8500 αλλα και παλι το βρισκω ακριβο.
οτι ακαπελα εχω ακουσει μου δινουν την αισθηση της ελειψης δυναμικων. ωραιος γλυκος και μουσικος ηχος γεματος αρμονικες αλλα δεν .......
καλο ειναι να ακουσεις ηχεια σε καταλληλο χωρο με τα σωστα συνοδα...
οχι τοσο σε αντιπροσωπεια και με τα συνοδα που εμπορευεται αυτη ...
το ακαπελα που σου ειπα ειναι σε δυναμικα.....δυνατο.!
εικονα απιστευτη με βαθος που θα σε ενθουσιασει !
απο εκει και περα...ακουσε διαφορα και γραφε μας και εντυπωσεις-bye-

μηπως αυτος ειναι ο σωστος ηχος???
καμια φορα ξερεις το αυτι μας δεν ειναι δεκτικο σε κατι περα απο αυτο που εχει συνηθησει..περα απο καποιες μικρες διορθωσεις..
ποσο ετοιμοι ειμαστε να βαλουμε τον αληθινο ηχο μεσα στο σαλονι μας??
δεν βγαζω τον εαυτο μου εξω απο αυτο το ταξιδι...οσο ακουμε μαθαινουμε

Η ηδονη απο οπου και αν προερχεται ειναι κυριως ψυχοσωματικη.
Οπως την βρισκει ο καθενας.
Μιλαω σοβαρα δεν ειρωνευομαι κανεναν.
Για να ηδονιζομαι με αυτο που ακουω θελω να με φτιαχνει και οπτικα.
Ειμαι απολυτα ετοιμος να βαλω στο σαλονι μου και στην κουζινα και στο μπανιο η οπου αλλου ενα συστημα που θα με φτιαχνει οπτικα και ακουστικα !!!!!!

Anthony Gallo ref 3.5 εχει ακουσει καποιος???
Αντιπροσωπεια ηταν νομιζω η ADAMCO αλλα το site δεν δουλευει.

Χμμ, με τον Bryston είχα μια εξαιρετική ακρόαση πριν χρόνια. Τα οδηγεί μια χαρά.
Το θέμα των χρημάτων που λες, εν όψει κρίσης, πιστεύω ότι με ένα 7αράκι (μιας και καινούρια τα βρίσκεις στο 10άρικο) μπορείς να τα πάρεις.