komhst
Banned
Απάντηση: Re: Τι ηχεία μου προτείνετε;
Πράγματι αυτά τα Klipsch είναι πάρα πολύ καλά και ευαίσθητα ηχεία. Δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τον ενισχυτή.
Και οι Yamaha που σού πρότειναν πιο πάνω και οι marantz είναι πολύ καλοί και value for money. Οτι από τους δύο και αν διαλέξεις θα είναι καλή επιλογή και θα οδηγεί μια χαρά τα ηχεία σου.
Ξέχνα τις "λύσεις" με ενεργά ηχεία που σού πρότειναν κάποιοι. Είναι πολύ εξειδικευμένη λύση και καθόλου ευέλικτη. Απλώς εδω σε αυτό το forum αρέσκονται σε τέτοια "περίεργα" πράγματα.
Τέλος πάντων, δεν θέλω να μπλέξω και πολύ με τεχνικούς όρους. Άκουσα σήμερα τα Klipsch RB-61 http://www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx και έμεινα ικανοποιημένος τουλάχιστον για το είδος μουσικής που τα θέλω (ηλεκτρονική με πολύ ζόρισμα στις χαμηλές συχνότητες). Θα το ψάξω λίγο ακόμα, βέβαια. Το μόνο που μένει τώρα είναι ο ενισχυτής. Οπότε αν βρω έναν καλό δικάναλο σε λογική τιμή (200-300 ευρώ) θα είμαι πολύ κοντά... Θα συνεχίσω να ψάχνω και στις αγγελίας, μήπως και προκύψει κάτι.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον πάντως!
Πράγματι αυτά τα Klipsch είναι πάρα πολύ καλά και ευαίσθητα ηχεία. Δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από τον ενισχυτή.
Και οι Yamaha που σού πρότειναν πιο πάνω και οι marantz είναι πολύ καλοί και value for money. Οτι από τους δύο και αν διαλέξεις θα είναι καλή επιλογή και θα οδηγεί μια χαρά τα ηχεία σου.
Ξέχνα τις "λύσεις" με ενεργά ηχεία που σού πρότειναν κάποιοι. Είναι πολύ εξειδικευμένη λύση και καθόλου ευέλικτη. Απλώς εδω σε αυτό το forum αρέσκονται σε τέτοια "περίεργα" πράγματα.