Τι καλό παίζετε και προτείνετε, τελευταία;

Μετά από κανά μισάωρο (στην κυριολεξία) scrolling πάνω-κάτω στο gamepass είπα να κατεβάσω το Mortal Shell.

Μετά το δεκάλεπτο την υπερφόλα (μηδέν σενάριο, βαράς βλακωδώς ότι κουνιέται) έκανα φυσικά uninstall (μην μου πιάνει και χώρο) και ξεκίνησα το DLC: Croft Manor στο Rise of the Tomb Raider.

Ευτυχώς που δεν πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά για το gamepass.
Ευτυχώς που δεν έχεις PS5 να κάνεις 10 playthrough το Ratchet (που το έχεις πληρώσει όσο 2 χρόνια gamepass) γιατί δεν έχεις τι να παίξεις το 2ο 6μηνο του '21.

416 games έχει το game pass, μόνο εσύ δεν έχεις τι να παίξεις.

Η Sony ούτε την next gen έκδοση του Mortal Shell δεν μπορεί να δώσει δωρεάν και Demo του Godfall .

Το PS5 μου σκονίζεται από τον Ιούνιο.

Ευτυχώς που δεν έχεις PS5 να κάνεις 10 playthrough το Ratchet (που το έχεις πληρώσει όσο 2 χρόνια gamepass) γιατί δεν έχεις τι να παίξεις το 2ο 6μηνο του '21.

Η Sony ούτε την next gen έκδοση του Mortal Shell δεν μπορεί να δώσει δωρεάν και Demo του Godfall .

Ας έχει κι ένα εκατομύριο 416..... Το θέμα είναι η ποιότητα όχι η ποσότητα. Αυτά που μ αρέσουν τα έχω ήδη παίξει ή τα έχω ήδη αγοράσει.

Αν βγάλω τα πίου-πίου και τ αθλητικά μένουν τα μισά κατευθείαν.

Ας έχει κι ένα εκατομύριο 416..... Το θέμα είναι η ποιότητα όχι η ποσότητα. Αυτά που μ αρέσουν τα έχω ήδη παίξει ή τα έχω ήδη αγοράσει.

Μέσω Brazil αγοράζεις 60-70% κάτω τα games που σου αρέσουν τότε.

Τα ψωνια μου τα εκανα για Χριστουγεννα οσον αφορα το gaming. Bεβαια με το RDR 2 ποτε θα πιασω το επομενο δεν ξερω.
Screenshot_2.jpg.71629fb0ba736fe9f9bbc20bf0f025ae.jpg

• Like
Reactions: GKalantas
Τα ψωνια μου τα εκανα για Χριστουγεννα οσον αφορα το gaming. Bεβαια με το RDR 2 ποτε θα πιασω το επομενο δεν ξερω.
Screenshot_2.jpg.71629fb0ba736fe9f9bbc20bf0f025ae.jpg
Καλά έχεις rdr2 και αγοράζεις αλλά;

Το Erica φόλα, το beyond two souls το χάνει λιγο με την μεταφυσική, το heavy rain εξαιρετικό σαν ταινία. Το πρώτο ποιο είναι δεν φαίνεται.

Conqueror's Blade και ψάχνω για παρεάκι ελληνικό- ψηθείτε!!Free σε Pc και παιχνιδάρα!!

Εμένα σκονίζονται και τα 2 (πλην ελάχιστον εξαιρέσεων π.χ. Forza 5 στο Xbox και KENA: BRIDGE OF SPIRITS και deathloop στο ps5) και παίζω σχεδόν μόνο στο Switch, τώρα που πήρα και το νέο Oled Switch ποιος με πιάνει!!!χαχα

Υ.Γ. Παίξε αυτά τα 2 που ανέφερα στο ps5 είναι πολύ καλά και τα 2, και κυρίως ΠΑΡΕ ένα switch oled!!!

Aυτό είναι και εμένα το πρόβλημά μου με το Gamepass έχει παιχνίδια που είτε δεν μου αρέσουν, είτε είναι κακά/μέτρια είτε τα έχω ήδη παίξει/αγοράσει...άλλα μέσα στο χαμό βρίσκεις και μερικά όμορφα παιχνιδάκια που αν δεν ήταν το Gamepass δε θα τα έπαιζα ποτέ και ίσως αγνοούσα και την ύπαρξή τους π.χ. 3 που θυμάμαι που έπαιξα πριν καιρό και μου άρεσαν το Οmno, το Raji: An Ancient Epic και το frostpunk (το τελευταίο το έπαιξα βέβαια στο PC με το gamepass). Με την τιμή χώμα βέβαια που το έχουμε πάρει οι περισσότεροι το gamepass, μια χαρά είναι, τσάμπα, σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς και στα δόντια λέει ο λαός μας!!! Φυσικά πλήρη τιμή δεν θα τα έδινα με την καμία!!

Καλά έχεις rdr2 και αγοράζεις αλλά;

Το Erica φόλα, το beyond two souls το χάνει λιγο με την μεταφυσική, το heavy rain εξαιρετικό σαν ταινία. Το πρώτο ποιο είναι δεν φαίνεται.
Κολλημα ασε παιζει να εχω 400 παιχνιδια στο backlog αρκετα παιχνιδαρες. Το Erica επειδη μου αρεσε πολυ το Late Shift ηθελα να το παρω τα FMV γενικα μου αρεσουν ειναι κατι διαφορετικο δεν εχουν gameplay αλλα ειναι σαν να περνεις ρολο σε αυτο που βλεπεις και αναλογα τις αποφασεις προχωρας. Το Beyond το εχω πλατινα στο ps3 αλλα θα το ξανα παιξω το ειχα αγαπησει heavy rain ποτε δεν το επιασα οποτε θα ειναι κατι καινουργιο. Quantum break control τα ηθελα απο καιρο και forza ultimate κλασικο arcade μαζι με spyro remake να θυμηθουμε εποχες ps1. Το πρωτο ειναι το bayonetta το ειχα παιξει παλια στο ps3 αλλα ειχε θεματα επεφτε στα 20fps στις μαχες οποτε το ξανα πηρα να το παιξω οπως πρεπει. Τελειωνω horizon frozen wilds και μετα φουλ RDR 2. Βγαινει και god of war ghost of tsushima εχω και το death stranding δεν ξερω τι να πρωτο παιξω οι ωρες λιγες.

• Like
Κολλημα ασε παιζει να εχω 400 παιχνιδια στο backlog αρκετα παιχνιδαρες. Το Erica επειδη μου αρεσε πολυ το Late Shift ηθελα να το παρω τα FMV γενικα μου αρεσουν ειναι κατι διαφορετικο δεν εχουν gameplay αλλα ειναι σαν να περνεις ρολο σε αυτο που βλεπεις και αναλογα τις αποφασεις προχωρας. Το Beyond το εχω πλατινα στο ps3 αλλα θα το ξανα παιξω το ειχα αγαπησει heavy rain ποτε δεν το επιασα οποτε θα ειναι κατι καινουργιο. Quantum break control τα ηθελα απο καιρο και forza ultimate κλασικο arcade μαζι με spyro remake να θυμηθουμε εποχες ps1. Το πρωτο ειναι το bayonetta το ειχα παιξει παλια στο ps3 αλλα ειχε θεματα επεφτε στα 20fps στις μαχες οποτε το ξανα πηρα να το παιξω οπως πρεπει. Τελειωνω horizon frozen wilds και μετα φουλ RDR 2. Βγαινει και god of war ghost of tsushima εχω και το death stranding δεν ξερω τι να πρωτο παιξω οι ωρες λιγες.
Πάρατα όλα, παίξε rdr2, και μετά ghost of Tsushima και μετά όπως λέει και ο καραμέλας, πάρε ένα oled switch

Πάρατα όλα, παίξε rdr2, και μετά ghost of Tsushima και μετά όπως λέει και ο καραμέλας, πάρε ένα oled switch
Σε 4 μερες επαιξα 15 ωρες στο rdr 2 μετα ειπα να τελειωσω το horizon. Το Tsushima ερχεται Φλεβαρη και Ιανουαριο god of war. Switch δυσκολα εχω τον emulator παιζω παραλληλα και το pokemon diamond σε 8K αναλυση ειναι αψογο.

• Like
Μόλις ανακάλυψα ότι βγήκε πρόσφατα το τρίτο επεισόδιο της DARK PICTURΕS ANTHOLOGY:
HOUSE OF ASHES

Εξαντλημένο προς το παρόν στο Eneba:

Attachments

• the_dark_pictures_anthology__house_of_ashes_xbox_one_xbox_series_x_s_uk__1.jpg
    the_dark_pictures_anthology__house_of_ashes_xbox_one_xbox_series_x_s_uk__1.jpg
    58 KB · Views: 22
Δεν το έχω παίξει και εγώ ακόμα, είχα ξενερώσει με το δεύτερο μέρος που δεν ήταν καλο, και αυτο το τρίτο μέρος το άφησα προς το παρών, αν βρεθεί σε κάποια καλή τιμή (όχι πάνω από 10 ευρώ) ή μπει στο gamepass κάποια στιγμή θα το τιμήσω.

Είναι safe αυτό το site; Έχει ψωνίσει κανένας σας; Από το allkeys το προτεινει. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν σου δίνει το γνωστό key αλλά κανεις μια πατέντα και ανοίγεις παράλληλο account με το δικό σου και το κατεβαζεις εκεί...κάτι τέτοιο.

Είναι safe αυτό το site; Έχει ψωνίσει κανένας σας; Από το allkeys το προτεινει. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν σου δίνει το γνωστό key αλλά κανεις μια πατέντα και ανοίγεις παράλληλο account με το δικό σου και το κατεβαζεις εκεί...κάτι τέτοιο.

Δεν ανοίγεις εσυ καινούργιο λογαριασμό. Σου στέλνει τα στοιχεία ενός λογαριασμού που έχει ήδη το παιχνίδι. Εγώ δεν θα έκανα την αγορά

• Like
Reactions: Lobo10