Άσε και όμως κατάφερα βγήκα πρώτος σε professional championship και δεύτερος σε elite έβγαλα όλα τα delta times με μεγάλες διαφορές γενικά γούσταρα πολύ δεν με παίδεψε τόσο.ραλάκι με πληκτρολόγιο;;; Αμαρτία τέκνον μου.....![]()
Πώς τους πετσοκόψες έτσι!Άσε και όμως κατάφερα βγήκα πρώτος σε professional championship και δεύτερος σε elite έβγαλα όλα τα delta times με μεγάλες διαφορές γενικά γούσταρα πολύ δεν με παίδεψε τόσο.
Ασε παλι καλα εχω μηχανικο και την παλεψαν τα κουμπια WASD δεν φανταζεσαι ποσες φορες τα πατουσα σε καθε αγωνα ηθελε τρελη ακριβεια συγκεντρωση 500% και λιγο λεω. Fighting στυλ tekken mortal kombat δεν εχω παιξει με πληκτρολογιο αλλα τερματισα Crash Bandicoot 1 στο 105% platinum τα παντα με πληκτρολογιο και ποντικι αλλο παλουκακι και εκεινο γουσταρα ομως. Με controller επαιζα χρονια στο PS3 και απο το 2015 εχω xbox one controller αλλα απο το 2017 που πηρα μηχανικο απλα δεν μπορω να παιξω με controller μου φαινεται οτι υπαρχει καθυστερηση. Με το μηχανικο τα παντα ειναι ακαριαια και ειδικα σε open world παιχνιδια κανω bind τα 2 πλαινα κουμπια απο το ποντικι στα αριστερα πχ για sprint καποιο skill που δουλευω αρκετα και δεν παιδευομαι με shift alt που παθαινεις ανετα τενοντιτιδα σε πολυωρα sessions.Πώς τους πετσοκόψες έτσι!
Σοβαρά τώρα, driving sims & fighting games, θεωρώ ότι δεν παίζονται με πληκτρολόγιο. Απορώ πως τα κατάφερες!
Και εγώ μηχανικό πληκτρολόγιο έχω, από τα πλέον θορυβώδη μάλιστα (με cherry blue switches), αλλά είναι κυρίως για typing λόγω επαγγέλματος (software developer).
Πάντως τα rally, νομίζω χρειάζονται την αναλογικότητα ενός χειριστήριου, για να μην πατάς τα πλήκτρα 500 φορές για μικροδιορθώσεις. Το απόλυτο όπλο βέβαια είναι μια καλή τιμονιέρα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.