king2009
Supreme Member
- 5 December 2008
- 4,351
Far Cry 3[100%]
Πριν μερικές εβδομάδες αντικατέστησα μια αρχαία GTX1660 με μία 5070ti, με στόχο αποκλειστικά να έχω ένα σοβαρό μηχανημα για video editing. Το γράφω με κάθε ειλικρίνεια και όχι για να το διαβάσει η γυναίκα μου, αν ποτέ βρεθεί εδώ
Μπαίνω σε αυτό το τοπικ απλά για να γράψω ότι μόλις προχθες ανακάλυψα το game streaming (με sunshine + moonlight) και ότι μπορώ να παίζω στην τηλεόραση παιχνίδια που τρέχουν στο "και καλά" photo/video editing μηχάνημά μου
Δεύτερο φακτ: απέχω από το σύγχρονο gaming πάνω από 15 χρόνια, οπότε καταλαβαίνετε το σοκ μου με την τωρινή κατάσταση των πραγμάτων.
Btw, και για να μείνω ον τοπικ, ξεκίνησα το 007 First Light.
Είναι πολύ απλή η διαδικασία. Εγκατέστησα το Sunshine στο PC και το Moonlight (υπάρχει στο google store) στο xiaomi mibox 2 που ούτως ή άλλως είναι μονιμα κοτσαρισμένο στην TV (διαβάζω ότι μπορεί να μπει και απευθείας στην LG το moonlight, μέσω homebrew, αλλά δεν το δοκίμασα).Για δώσε πληροφορίες για το game streaming
Αφού τελείωσα το 007 First Light, αγορά του αγαπημένου μου Hitman και της έκδοσης World of Assassination (45€ πριν λίγες ημέρες η Deluxe έκδοση, τώρα επανήλθε στα 100 απ' ότι βλέπω | Steam | 2024 Guide to Buying HITMAN 3 and World of Assassination trilogy + FAQ).
Απλά απολαυστικό και ευρηματικό, όπως το θυμόμουν!
ΥΓ. Το άτομο από τους developers που "βαφτίζει" τα διάφορα challenges του παιχνιδιού, είναι απλά ιδιοφυία!
Ισχύουν ακριβώς αυτά που γράφει και ο Τάσος στο τοπικ του παιχνιδιού, πολύ καλό στόρυ, χορταστικό gameplay, το stealth δεν είναι πάντα επιλογή, και θα έλεγα υπάρχει καλή ισορροπία μεταξύ αυτού και του "βουρ στη μάχη".Εντυπώσεις από το 007?
Γιάννη, αν εννοείς ότι έχεις χειριστήριο Xbox 360, μπορείς να το συνδέσεις με ένα android box που ενδεχομένως να έχεις ήδη συνδεδεμένο στην τηλεόραση, και το moonlight το αναγνωρίζει αυτόματα.Τον έχω δοκιμάσει κι εγώ με την τηλεόραση μου , OLED LG και το PC, αλλά έχω θέμα με το χειριστήριο του ps5 που έχω...
Μια συνδέεται και μια χάνεται , δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει σωστά.
Έχω χειριστήριο Xbox αλλά δεν το αναγνωρίζει η τηλεόραση μου δυστυχώς...
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.