Το ξέρω, αλλά με τόσα λεφτά παίρνω κορυφαίο πικάπ...
Κάνα πεντοχίλιαρο δεν έχει αυτό;
NO!!
Πρίν από δύο περίπου χρόνια όταν είχαμε την ευκαιρία να το ακούσουμε
στην Stepcom στο Ελληνικό η τιμή του ήταν κοντά στα 17 χιλιάρικα!
Τώρα αν τα άξιζε.......... αυτό θέλει κουβέντα.
Σε κάποιο stereofile διάβασα ότι οι νέοι που σήμερα ακούν με ipod και mp3, είναι οι μελλοντικοί Hi Endaδες...:guitarist:
Αν μείνουν στο Ipod και τα mp3, είναι αστείο.
Εμείς δεν μείναμε στην κασσέτα, προχωρήσαμε παρακάτω.
Δεν συμφωνώ... Πάντα τείνουμε πιστεύω να αναπολούμε τον "παλιό καλό καιρό" που ακούγαμε "μουσική και όχι συχνότητες" και λοιπά. Η μουσική ακόμα μουσική είναι. Δε νομίζω η ποιότητα των φτηνών στερεοφονικών να έπεσε τόσο, και επίσης απ' όπου και να παίζει, η μουσική μουσική είναι και όχι συχνότητες.Χωρίς να θέλω να προεξοφλήσω τίποτα, υπάρχει μια διαφορά του τότε με το τώρα. Τότε (πχ πριν 20-25 χρόνια) κάθε φτηνό στερεοφωνικό έπαιζε μουσική. Σήμερα τα πιο πολλά τέτοια παίζουν συχνότητες. Και αν λάβει κανείς υπόψην του ότι η μόλυνση από το μικρόβιο επέρχεται μετά την πρώτη επαφή (δλδ αγορά) , αν αυτή είναι απογοητευτική (κι όχι γοητευτική όπως ήταν στους περισσότερους από εμάς), τότε τα πράγματα είναι μάλλον περίεργα.
Αν τώρα συνυπολογίσουμε και άλλες διαφορές (κοινωνικές, οικονομικές, διαφημιστικές, κλπ), τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίεργα.
Δεν συμφωνώ... Πάντα τείνουμε πιστεύω να αναπολούμε τον "παλιό καλό καιρό" που ακούγαμε "μουσική και όχι συχνότητες" και λοιπά.
Δεν μας έχουν μείνει και πολλά να κάνουμε στις ηλικίες που είμαστε οι περισσότεροι. :grandpa:
Η μουσική ακόμα μουσική είναι. Δε νομίζω η ποιότητα των φτηνών στερεοφονικών να έπεσε τόσο, και επίσης απ' όπου και να παίζει, η μουσική μουσική είναι και όχι συχνότητες.
Ναι, η ποιότητά τους έχει πέσει, όπως και η ποιότητα ψυγείων, ραδιοφώνων,μοτοσυκλετών, κλπ.
Άλλωστε οι περισσότεροι στο αντίστοιχο θέμα που ζητήθηκε επιλογή ανάμεσα σε 3 ηχογραφήσεις, επιλέξατε την τρίτη (και χειρότερη σε ηχογράφηση).
Ποιοι εμείς. Εγώ την προσωπική μου άποψη εκφράζω. Τη μέρα της επιλογής φρόντισα να λείπω.
Τι αλλάζει τώρα και ο,τι ακούγεται απο ενα άσχημο ηχοσύστημα χάνει την ιδιότητα της μουσικής;
Έχει τύχει ποτέ να ακούσεις από κάποιο φορητό και να το ευχαριστιέσαι και από κάποιο άλλο, πάλι φορητό, και να μην μπορείς να παρακολουθήσεις την μουσική και να στη σπάει ? Αυτό εννοώ
Τέλος πάντων ειλικρινά δεν τα αναφέρω αυτά ως επίκριση, απλά όλοι οι μεγαλύτεροι βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας πριν αφορίσετε τα mp3
Αυτό θα το κάνουμε μόνο όταν μας το επιβάλει ο γιατρός. Όπου νάναι δηλαδή.στα :grandpa::
![]()
Ετσι γίνεται , αρχίζεις από τα μαλακά και τα ακίνδυνα και περνάς στα σκληρά χωρίς να το καταλάβεις :AFADF0:Αν μείνουν στο Ipod και τα mp3, είναι αστείο.
Εμείς δεν μείναμε στην κασσέτα, προχωρήσαμε παρακάτω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.