Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

17 June 2006
25,427
Αθήνα
Μιας και πιστεύω ότι έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουμε εξοικιωθεί αρκετά με το iphone ας έχουμε μαζεμένα τα πράγματα που μας λείπουν ή που θα θέλεμε να έχει.

Ξεκινώ πρώτος με πράγματα που θα μπορούσαν κάλλιστα να υπάρχουν ήδη:

-αναφορά μηνυμάτων SMS από "μαμά" και όχι με customιές που αλλού παίζουν και αλλού δεν παίζουν
-να γίνονται forward τα SMS
-να αποστέλλονται μαζικά SMS
-να υπάρχει ένα DELETE ALL και στα sms και στα emails (ΕΛΕΟΣ!)
-να τραβάει και video
-να κάνει copy-paste
-το bluetooth να είναι ευρείας χρήσεως και όχι μόνο για σύνδεση handsfree

επιπλεον των παραπανω,

- Να ακουγεται λιγο καλυτερα το ακουστικο
- Να μην γλυστραει τοσο ευκολα...
(το δικο μου εκανε χτες ενα ... σαλτο μορταλε, αλλο πραμα. Φοβερη αντοχη, δεν επαθε τιποτα!!)

-Να αλλάζει η μπαταρία απο τον χρήστη
-Να έχει card slot
-Επιλεκτικά να μην εχει ανάγκη μονο το itunes και να φαινεται σαν usb σκληρός η μνήμη
-Να ειναι ελευθερο για χρήση χωρίς κλειδώματα και παρόχους

Για όλους αυτους τους λόγους του thread (ανάγκες απο 1ης και 2ης γενιάς κινητών!!! κοκ) δεν έχω Iphone και ελπίζω με το Iphone 2 να εχουν ξεπεραστει όλα αυτα και να σας κάνω παρέα!!!

Last edited:
Επίσης θα ήταν ώραιο:
1.Να μπορεί κανείς να διαγράψει μεμονομένα μηνύματα απο τα SMS conversations.
2. Να μπορεί κανείς να φτιάχνει δικά του shortcuts πχ. κουμπί να σε βγάζει σε λίστα με αγαπημένα actions (Bluetooth ON/OFF κτλ.)
3. Να μπορείς να βάλεις repeat οταν το δουλεύεις σαν iPod.
4. Video recording
5. Voice recognition

Re: Απάντηση: Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

-ίσως κάποιους να τους νοιάζει, εμένα όχι, να υποστηρίζει κ 3G.

Αυτό προϋποθέτει και λογικές χρεώσεις (αν όχι απεριόριστη χρηση) από τους ελληνικούς πάροχους...:grandpa:

Kαλά δεν έχει repeat το τραγουδι όταν το ακους? Eίναι δυνατον?

Απάντηση: Re: Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

Kαλά δεν έχει repeat το τραγουδι όταν το ακους? Eίναι δυνατον?

Φυσικά και έχει. Πρέπει να είσαι στο "όρθιο" και να πατήσεις πάνω στην οθόνη και ΟΧΙ στην οριζόντια οθόνη.

Απάντηση: Re: Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

Φυσικά και έχει. Πρέπει να είσαι στο "όρθιο" και να πατήσεις πάνω στην οθόνη και ΟΧΙ στην οριζόντια οθόνη.
Δεν έχει επιλογή από μόνο του να την πατήσεις κ να κάνει αναπαραγωγή τα κομμάτια συνέχεια μέχρι να του πούμε να σταματήσει.
Απλά το ξαναεπιλέγεις για να το ξαναπαίξει...

E τι σόι καλύτερο ipod είναι ρε παιδιά αν δεν εχει την πιο βασική επιλογή?

Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σας αρέσει τόσο πολύ, αφού αρκετά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει όπως θα έπρεπε....φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην αίσθηση και την εμφάνιση.

Προσοχή... μιλάω για το Repeat που παίζει το playlist συνέχεια και οχι το Shuffle..

E τι σόι καλύτερο ipod είναι ρε παιδιά αν δεν εχει την πιο βασική επιλογή?

Κοίτα η αληθεια ειναι πως το πιο πιθανό είναι να ξεχνουσαμε να το σταματάμε και να μας ξεζουμιζε την μπαταρία... :flipout:

Re: Απάντηση: Τι λείπει από το iphone - τι θα θέλαμε να έχει

Πάντως ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σας αρέσει τόσο πολύ, αφού αρκετά πράγματα δεν μπορεί να τα κάνει όπως θα έπρεπε....φαντάζομαι ότι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην αίσθηση και την εμφάνιση.

Κοιτα τα περισσοτερα λύνονται με νέα Firmwares και με το Native SDK που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Μόνο το 3G δεν φτιάχνεται λόγω hardware.

Δεν είναι μονο αισθηση και εμφανιση... πρέπει να το δουλέψει κανείς για να καταλάβει την αξία του. Δεν βραβεύτηκε τυχαία εφεύρεση της χρονίας απο το TIME.