Τί λένε οι γύρω σας όταν...

Ειμαι στην επιθεση δεν ειμαι στην αμυνα...

Τους κανω να αισθανονται ασχημα (οσους αγαπανε την μουσικη) που ακουνε απο συστηματακια τους καλαθιου απο το καρφουρ ενω ξοδευουν χρηματα σε δερμα στο αυτοκινητο, ρολοι επωνυμο, κουζινα ή ψυγειο "χαιεντ" κοκ

Ειμαι στην επιθεση δεν ειμαι στην αμυνα...

Τους κανω να αισθανονται ασχημα (οσους αγαπανε την μουσικη) που ακουνε απο συστηματακια τους καλαθιου απο το καρφουρ ενω ξοδευουν χρηματα σε δερμα στο αυτοκινητο, ρολοι επωνυμο, κουζινα ή ψυγειο "χαιεντ" κοκ

και πολλοι πια εχουν συνειδητοποιησει οτι αν αγορασουν ακριβό αμάξι πιανονται κορόιδο :flipout::flipout::flipout:
από τα λεφτά που χανουν στη μεταπώληση και τη συντήρηση.

Πόσα βάτ είναι;Καμιά 500αριά;

Η πλάκα είναι άμα τους λές 30-40-50...

Last edited:
-Μάλλον τρελός θα είσαι που χάλασες τόσα λεφτά......

-Αααα τρέμουν οι τοίχοι.......

-Εχω και εγώ 2 ηχεία......

-Τα καλώδια που είναι?

Τα ηχεία δεν πρέπει να είναι απένατί σου όταν ακούς μουσική. Πρέπει να τα βάλεις το ένα στη μια μεριά του δωματίου (στο δεξί αυτί) και το άλλο απένταντι (στο αριστερό αυτί) για να ακούς στερεοφωνικά :flipout::flipout:

το μεγαλύτερο γελιο το εκανα παλια με τα φιλαράκια μου που παιζουν μουσική στα μαγαζια.
Ξέρουν μονο EV και JBL, και μουσική ακους μονο με κορνες, 15" και 2-3ΚW.
Πικάπ ειναι μονο το ΜΚΙΙ και απόδειξη ειναι οτι παιζει και κάθετα:flipout::flipout:

Φανταστειτε τι πάθανε με ενα 8" δύο δρόμων με 86dB και 90W
Τωρα πια με εχουν για αξιοθέατο..
''μαλάκα.. να ακουσεις μουσική σπιτι του''
Θα φτιαξουμε σε λίγο με ενα φίλο ενα δωμάτιο του μαγαζιου του με λάμπες και καλά μεγάφωνα, πιστευω να βγαλει καλο, θα δειξει

ερωτηση φιλου:
γιατι πηρες μονο 2 ηχεια?ολοι παιρνουν απο 5 και πανω....
ποσο στοιχησαν?ξερεις ποσα επαιρνες μ’αυτα τα λεφτα?

Σχόλιο φίλων μου, μόλις γύρισαν από έκθεση Hi End πριν λίγα χρόνια:

"Ρε συ, τι ήταν όλες αυτές οι αλατιέρες;"

(αναφερόντουσαν στους λαμπάτους ενισχυτές..)
(ναι, δεν ήξεραν που έμπλεκαν..)

χαχαχαχα
Αυτο ακριβως λεει οποιος μπει στο σαλονι μου

Παντως αυτο που με ζοριζει ειναι οταν ερχεται καποιος φιλος και μου λεει " Εσυ που ασχολεισαι, πες μου τι να παρω. Δινω και 1000 ευρω!!"
Ehhh . Τιποτε ισως;

Παντως αυτο που με ζοριζει ειναι οταν ερχεται καποιος φιλος και μου λεει " Εσυ που ασχολεισαι, πες μου τι να παρω. Δινω και 1000 ευρω!!"
Ehhh . Τιποτε ισως;

Σιγα ρε Ωνάση :p

Πες τους να παρουν δρόμο :p

εμενα παλη τα εχουν με τα ηχεια γιατι ειναι μες στη μεση και δεν τα κολαω

στον τοιχο.

παρολο που τους εξηγω το λογο οταν ξαναρθουν παλη τα ιδια.

Διαβάζοντας σας θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις από σχόλια φίλων…

Οι ψυλλιασμένοι και σε γνωστό τους πρόγραμμα συχνά πυκνά ρωτούν ‛σίγουρα δεν είναι remix δεν το θυμάμαι έτσι…’

Συχνά πυκνά, ακούω και προτάσεις του τύπου βάλε κάνα καλαματιανό / νησιώτικο αλλά τους απογοητεύω …. Και έτσι πολλοί δεν εκτιμούν τις πραγματικές δυνατότητες… (νταξ προσωπικές προτιμήσεις)

Εξίσου συχνά με ρωτούν εάν έχω mix console για κανα μιξάρισμα

Δύσκολο στην κατανόηση το τι είναι το DAC… καμία φορά αποφεύγω να το εμπλέξω στην συζήτηση. Δηλαδή δεν παίζει το CD αφού εκεί πάτησες Play και φαίνεται και ποιο τραγούδι παίζει κ.τ.λ.

Όσο για το πικάπ πολλοί μίσησαν το γεγονός ότι δεν έχει αυτόματη έναρξη / επαναφορά. Άσε που τους ακούγετε παράξενο ότι το πικάπ αυτό δεν είναι για να κάμουν scratchhh

Όσοι παίζουν κλασικά όργανα… μόνιμα σχολιάζουν την εκτέλεση… Άστο αυτό δεν ακούγετε βάλε Heifetz και ας είναι από Youtube.

Το καλό είναι ότι πολλές φορές έχουν παινέψει την δυνατότητα του συστήματος να παίζει τόσο καλά … youtube :-)

-Τι ειναι αυτα ρε μεγαλε στο σαλονι ψηνουν τιποτα?:slapface:
-Αυτες ειναι λαμπες ? που χρειαζεσαι φως?
-Με αυτα ασχολιομουνα παλια που ηταν καλα
τα μηχανηματα γιατι τωρα αστα.....:grandpa:
-Τον καλυτερο ηχο τον εχω στο σαλονι μου με ενα
συστημα με 12 ηχεια. 133ευρω απο το Carfoor:afro:

Μεχρι κηδειομανη και αιρετικο με εχουν πει λογω της διαφορετικης
μουσικης που ακουω:flipout:

πριν 15 λεπτα διαλογος με γυναικα συναδελφο..

θελω να παρω home cinema εχω βρει ενα με 420 ευρω , μου αρεσε και ρωτησα και καποιον που ξερει και μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλο....

την κοιταω.... και της αναφερω ποσο εκαναν τα κομματια που πουλησα για να κανω αλλαγες στο home cinema....

ουρλιαζοντας με ρωταει αν εχω club......!!!

φυσικα ενα χρονο τωρα την κυρια δεν την εχω δει να φοραει δευτερη φορα ιδιο ρουχο... δεν εννοω σερι δευτερη μερα! εννοω δευτερη φορα γενικα!!!
ξεχασα να την ρωτησω αν εχει boutique ρουχων! χαχαχαχαχααχα!

Φίλος 'οταν είχα πρωτοπάρει τα ηχεία μου τα οποία τα έστησα εκατέρωθεν του τζακιου:

Ρε μαλάκα είσαι τρελλός?? Εβαλες και μέσα στο τζάκι μεγάφωνα ?
Οχι.
Και πως ακούγεται απο και μέσα ο ήχος?
Πατέρας: Πόσο έδωσες για τα ηχεία ?
Εγώ: 330000 δρχ (Το 1994 Μέτριο προς χαμηλό ποσό)
Πατέρας: Πόσο ?????? (Εκανε να μου μιλήσει καμμια δεκαριά μέρες
μετα)