Τί λένε οι γύρω σας όταν...

Ααααα... έχεις και πικάπ!!! Δουλεύει ακόμα?

Οϊ, τό 'χω για τις κρέπες

Χαχα :flipout: πιασε μια γλυκια με λευκη σοκολατα.

Αλλη ερωτηση : Δισκους που βρισκεις? Ααα εχω δει ενα μαγαζι με μεταχειρισμενους στο Μοναστηρακι.

Μπα , συνήθως κανένας δεν εντυπωσιάζεται ( εκτός ίσως από τα ηχεία που επειδή είναι παντοκατευθυντικά με τα μεγάφωνα επάνω, μια φίλη τα πέρασε για περίεργα τασάκια και την πρόλαβα στο τσακ :flipout: )
Η μόνιμη πλέον κουβέντα που ακούω είναι : "καλά , ακόμα μαζεύεις δίσκους και cd στην ηλικία σου ; εγώ ακούω από ραδιόφωνο"

Μου φαινεται εισαστε τυχεροι,

εγώ εχω βρεί το μπελά μου.

Μπορεί να εντυπωσιαζονται απο τον ηχο αλλά ακουν τα λεφτα και χαλαρωνουν,
οταν ομως κατεβεινει το πανι....ψαρωνουν ολοι απο το μεγεθος, την ευκολία, τις δυνατότητες και το κόστος...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

Έχω φτιάξει για τα περισσότερα φιλαρακια μου homecinema....και στην αρχή για οποιον μου το ζηταγε

Αλλά οποιος ειναι μάγκας ας φτιάξει τετοιο σε μια φιλη μου τη Χριστινα
και αν θέλει και εχει τα αρ#$@$# ας της τρυπήσει το τοιχο που της εχει κοστίσει το βάψιμο 1000ε/τετρ

προσέξτε ειμαι μπροστα με το κρουστικό, πισω μου υπηρέτρια με ηλεκτρική σκούπα, πισω της η βοηθός της με λοιπό εξοπλισμό και πίσω η Χριστίνα να κάνει κουμάντα. :flipout::flipout::flipout:

-Χριστίνα για να μπεί προτζεκτορας πρέπει να βγάλεις τον πολυελαιο.
-Ο πολυελαιος δεν βγαίνει...
-Ε τοτε δε μπαινει προτζεκτορας

(αγορασε αλλο φωτιστικό πολυ πιο ακριβό απο τον προτζεκτορα)

Αλλος φιλος (μας ελειπε ενα rca εικονας)
-πηγαινε αυριο πάρε ενα εχουν ολοι και βάλτο εδω και εδω
-Νικο πηρα αλλά δε παιζει (τηλεφωνο)
-Κανε αυτο και αυτο
-Δεν παιζει

πάω σπίτι του...
ειχε αγοράσει jack μικρό και ειχε καταφέρει να το βάλει μέσα στο rca ....:flipout::flipout:

Μου φαινεται εισαστε τυχεροι,

εγώ εχω βρεί το μπελά μου.

Μπορεί να εντυπωσιαζονται απο τον ηχο αλλά ακουν τα λεφτα και χαλαρωνουν,
οταν ομως κατεβεινει το πανι....ψαρωνουν ολοι απο το μεγεθος, την ευκολία, τις δυνατότητες και το κόστος...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!

Έχω φτιάξει για τα περισσότερα φιλαρακια μου homecinema....και στην αρχή για οποιον μου το ζηταγε

Αλλά οποιος ειναι μάγκας ας φτιάξει τετοιο σε μια φιλη μου τη Χριστινα
και αν θέλει και εχει τα αρ#$@$# ας της τρυπήσει το τοιχο που της εχει κοστίσει το βάψιμο 1000ε/τετρ

προσέξτε ειμαι μπροστα με το κρουστικό, πισω μου υπηρέτρια με ηλεκτρική σκούπα, πισω της η βοηθός της με λοιπό εξοπλισμό και πίσω η Χριστίνα να κάνει κουμάντα. :flipout::flipout::flipout:

Συγγνώμη, τον έβαψε ή του έκανε πεντικιούρ;

Αν το ειχε κάνει πεντικιουρ θα της πηγαινε πιο λίγο
και με μανό να βαφανε...(δε ξερω πως λένε αυτο το πινελάκι)

Αλλά αν δεις τον μπογιατζη...θα σηκώσεις τα χερια σου ψηλά,
ο παιχτης ειναι με φουλάρι, το ρο το λέει γο
από Ιταλια και τον λένε Φαρινόλα (παιρνει και λιγότερα χρηματα)
γαμω τα παιδια

αλλά πραγματικά η δουλεια που εχει κάνει ειναι απίστευτη
νομιζεις 100% οτι ειναι μαρμαρο

μη πει κανεις οτι το μαρμαρο ειναι πιο φτηνο
γιατι θα κάνω τη Χριστινα μελος
και μετα καθαρίστε:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ, δεν υπάρχει τετοιο χρώμα σε μαρμαρο

Με δυο εντοιχισμένα ηχειακια θα γίνει αυτό που λέμε δηλαδή
Hi End - Wall of Sound
:cool4:

Αν το ειχε κάνει πεντικιουρ θα της πηγαινε πιο λίγο
και με μανό να βαφανε...(δε ξερω πως λένε αυτο το πινελάκι)

Αλλά αν δεις τον μπογιατζη...θα σηκώσεις τα χερια σου ψηλά,
ο παιχτης ειναι με φουλάρι, το ρο το λέει γο
από Ιταλια και τον λένε Φαρινόλα (παιρνει και λιγότερα χρηματα)
γαμω τα παιδια

αλλά πραγματικά η δουλεια που εχει κάνει ειναι απίστευτη
νομιζεις 100% οτι ειναι μαρμαρο

απιστευτο.

αχαχαχαα:grinning-smiley-043

Γενικά δεν δίνω το δικαίωμα σε άσχετους να εκφέρουν γνώμη για το σύστημα μου αλλά όταν κάποιος τολμήσει (και επειδή προφανώς θα ξέρει τόσα από μουσική όσα ξέρω εγώ από μαγειρική) του αναλύω τις μελέτες που υπάρχουν σχετικά με την ποιότητα της μουσικής και τον συσχετισμό της με την ποιότητα ζωης και τις διεργασίες που γίνονται μέσα μας όταν η ποιότητα της μουσικής είναι καλύτερη ( όλα από το μυαλό μου τα βγάζω αλλά είμαι τόσο πιστικός που ψαρωνουν) και ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

Άλλωστε ολοι δίνουν τόσα λεφτά κατά καιρούς για ΜΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚ…… που δεν τους παίρνει να σχολιάσουν.

οχι πως σας ηρθε;

Απλά ειχα διαβάσει κάπου για ενα μηχανακι που δωσατε σε εναν συνάδελφο αλλά μαλλον θα αφορουσε κατι μ/χ.
Ειχα την αισθηση οτι εισασταν ο Αποστολης πισω από τη πλατεια δικαστηρίων...sorry για τη παρεξηγηση