Τί λένε οι γύρω σας όταν...

Δεν μου λέει κανείς τίποτα.
Μόνο μιά φορά με την σύζυγο συνέβει το εξής : αφού της βάζω 2-3 βινύλια για να κάνω φιγούρα με τα καινούργια μηχανήματα (και να την γλυκάνω πριν της αμολύσω πόσα λεφτά έδωσα) , εντυπωσιάζεται από την καθαρότητα και την φυσικότητα του συστήματος .Ωραία λέω !!! Ξαφνικά φεύγει από το σαλόνι και επιστρέφει κρατώντας το ραδιοφωνάκι της κουζίνας , αυτό που βάζει όταν κάνει λάντζα και μου λέει :Μπορείς να μου το συνδέσεις στο στερεοφωνικό σου για να ακούω καλύτερα όταν κάνω δουλειές ???:bang:

Όσο για τα χρήματα που χαλάω , έχω βρεί το κόλπο. Σε κάθε αγορά αφαιρώ ένα μηδενικό από το τέλος

Είναι λογικό να μας τη λένε ή να μην μας καταλαβαίνουν κυρίως όσον αφορά τα πληθωρικά μεγάλα μας συστήματα, αλλά ακόμα πιο περίεργο είναι όταν δυσκολεύονται και στα πιο μικρά...

Πχ έχω στο εξοχικό ένα συστηματάκι tivoli που έχει το ράδιο με το ένα ηχείο, το cd player, το άλλο ηχείο και το σαμπάκι που ολοκληρώνει το σετ. Δεν ήθελα να πάρω κάτι μεγαλύτερο, είναι και σε άσπρο χρώμα και κάνει σούπερ καλοκαιρινό χωρίς να θυμίζει "βαρύ" σύστημα και παίζει καλύτερα απ ότι περίμενα για τα 800 ευρώ που έδωσα πριν από τρία χρόνια.

Που λέτε φέτος, φιλοξενούμενος που δεν γνωρίζει τίποτα για την αρρώστια μου (είναι άντρας φίλης της γυναίκας μου) έχοντας αναγνωρίσει ότι κάτι καλό γίνεται με τα μικρά αυτά κουτάκια (αφού και η μια του κόρη είχε εκστασιαστεί από τη μουσική που έβαζα) έκανε τη μοιραία ερώτηση... Πόσο τα πήρες?

Άλλαξε δέκα χρώματα όταν του εξήγησα πως 800 ευρώ δεν είναι πολλά για ραδιοενισχυτή, ηχεία, cd, sub που να παίζουν αξιοπρεπώς. Και δεν ήταν και άνθρωπος που του λείπουν χρήματα ούτε είναι εκτός αγοράς για να του φαίνονται όλα αυτά εξωπραγματικά...

Φαντάσου να ρθει και στο κανονικό σπίτι

Δεν μου λέει κανείς τίποτα.
Μόνο μιά φορά με την σύζυγο συνέβει το εξής : αφού της βάζω 2-3 βινύλια για να κάνω φιγούρα με τα καινούργια μηχανήματα (και να την γλυκάνω πριν της αμολύσω πόσα λεφτά έδωσα) , εντυπωσιάζεται από την καθαρότητα και την φυσικότητα του συστήματος .Ωραία λέω !!! Ξαφνικά φεύγει από το σαλόνι και επιστρέφει κρατώντας το ραδιοφωνάκι της κουζίνας , αυτό που βάζει όταν κάνει λάντζα και μου λέει :Μπορείς να μου το συνδέσεις στο στερεοφωνικό σου για να ακούω καλύτερα όταν κάνω δουλειές ???:bang:

Όσο για τα χρήματα που χαλάω , έχω βρεί το κόλπο. Σε κάθε αγορά αφαιρώ ένα μηδενικό από το τέλος

Το κόλπο είναι πράγματι αποτελεσματικό. Κι εγώ αυτό κάνω όταν αγοράζω μπότες....:flipout:

ειναι πολύ πιο ευκολο να πεισεις γυναικα να δώσει λεφτα για ηχο από αντρα
και ας ενδιαφέρει μονο τον αντρα της ο ηχος...
σκεφτειτε το

Οι περισσότεροι μου φίλοι θελουν να τους φτιαξω το συστημα
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ
παντα μου λενε για ποσά που παιρνεις μονο καλώδια...γιατί πως θα το πουνε μετά
Αν η γυναικα τους τους πει οτι θα δώσουμε τα διπλά, φοράνε ενα χαμόγελο χειρουργικό
''τι της εκανες?'' μονιμη ερωτηση

το γελιο ειναι μετά που μου λένε ''θέλω να πάρω αμάξι...σε κάμπριο, δε πάς με τη γυναικα μου...''

-Υψηλη πιστοτητα,δηλαδη,πρεπει να ακουγεται καλα...
-Να κοβεις και εισητηρια
-Προσεψε μην σε δαγκωσουν τα φιδια που ειναι κατω στο πατωμα
-Πριν 6 χρονια περιπου που ειχα τα Omega,ερχεται μια φιλη σπιτι και λεει,τους θερμοσυσσωρευτες τι τους θες??:grinning-smiley-043

εγω να δεις τι εχω ακουσει για τα ηχεια μου...τα 801 μου τα εχουν βγαλει πλυντηρια ,ενω τα audiostatic ,παραβαν,πορτες,κλπ ευτυχως το αλλο μου μισο,ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα (αν βεβαια ειχε δεν θα ειχαμε παντρευτει )
στο μονο που με γκρινιαζει ,ειναι αν δωσω καποιο μηχανημα που της αρεσει...τοτε μου τα χωνει αγρια :)

σκεφτείτε οτι το επιπλο των μηχανημάτων, στις περιπτώσεις που συζητάμε, ειναι αρκετά πιο ακριβό από ολα τα μηχανήματα.

το ειδα σε ενα φιλο και του εδωσα το τηλέφωνο μιας συμμαθητριας μας που ασκει ψυχιατρική με επιτυχία

Re: Απάντηση: Τί λένε οι γύρω σας όταν...

εγω να δεις τι εχω ακουσει για τα ηχεια μου...τα 801 μου τα εχουν βγαλει πλυντηρια ,ενω τα audiostatic ,παραβαν,πορτες,κλπ ευτυχως το αλλο μου μισο,ΔΕΝ εχει κανενα προβλημα (αν βεβαια ειχε δεν θα ειχαμε παντρευτει )
στο μονο που με γκρινιαζει ,ειναι αν δωσω καποιο μηχανημα που της αρεσει...τοτε μου τα χωνει αγρια :)

Οι γυναίκες μας μερικές φορές μας εκπλήσσουν θετικότατα. Επειδή εγώ έχω ακόμα σαν surround ηχεία τα παλιά βάσης μου, μου λέει "πρέπει να πάρεις άλλα ηχεία, αυτά φαίνονται παλιά σε σχέση με τα άλλα που αγόρασες!" Τι να της πω και γω? "Your wish is my command, χεχε"
Πάντως το καλύτερο έγινε όταν αγόρασα προ διετίας το αυτοκίνητό μου (PEUGEOT 207 GT). Για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη παρτίδα αυτοκινήτων (από τα πρώτα που ήρθαν) δεν είχε το λογότυπο GT οπότε μου λέει "να πας να το βάλεις".
Είναι δυνατόν μετά απ'όλα αυτά να έχω αντιρρήσεις για τις αγορές της?
Πάντως, στα σοβαρά τώρα, κανείς από τους δυο μας δεν κάνει παράλογες αγορές.

Οι γυναίκες μας μερικές φορές μας εκπλήσσουν θετικότατα. Επειδή εγώ έχω ακόμα σαν surround ηχεία τα παλιά βάσης μου, μου λέει "πρέπει να πάρεις άλλα ηχεία, αυτά φαίνονται παλιά σε σχέση με τα άλλα που αγόρασες!" Τι να της πω και γω? "Your wish is my command, χεχε"
Πάντως το καλύτερο έγινε όταν αγόρασα προ διετίας το αυτοκίνητό μου (PEUGEOT 207 GT). Για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη παρτίδα αυτοκινήτων (από τα πρώτα που ήρθαν) δεν είχε το λογότυπο GT οπότε μου λέει "να πας να το βάλεις".

:flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:flipout:

Το να έχεις συνεργό στο έγκλημα τη γυναίκα σου, είναι ό,τι καλύτερο...

:flipout::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:flipout:

Το να έχεις συνεργό στο έγκλημα τη γυναίκα σου, είναι ό,τι καλύτερο...

Μετα ομως πρεπει να γινεις κι εσυ συνεργος στο... δικο της εγκλημα...:flipout::flipout:

opsim;961070Είναι δυνατόν μετά απ'όλα αυτά να έχω αντιρρήσεις για τις αγορές της? [/QUOTE said:
Ένα από τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου γάμου...αλλά αυτό είναι θέμα για άλλο νήμα στο AVCLUB CAFE :flipout::flipout:

εγω παντως δεν εχω προβλημα,εκτος αν κανω καμια τραμπα και το καινουριο δεν της αρεσει,εκει εχω καποια γκρινια του στυλ τι την ηθελες αυτη την σαβουρα..

Κατ' αρχην καλωσορισες στο φορουμ.

Αμ' τι νομιζες μονοι μας το σκεφτηκαμε.....:flipout::flipout:

Ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα!
Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους άνδρες σε τέτοια κολπάκια... Είστε καλοί μαθητές όμως!

Όπως βλέπεις Deppy, άντρες-γυναίκες είμαστε όλοι partners in crime! :flipout::flipout::flipout:

Πάντως επειδή το ποιοτικό και το ωραίο τις περισσότερες φορές ξεχωρίζει (και να μην γνωρίζει κάποιος από καλά μηχανήματα ήχου, ή από ακριβά παπουτσάκια) μόλις ακούσει ή δει τα πολυπόθητα αντικείμενα αντιλαμβάνεται πως τα euro που έχουμε διαθέσει δεν είναι κοντά στον μέσο όρο....

Οι περισσότεροι φίλοι μου όταν μαθαίνουν την τιμή των ακουστικών μου (και το γεγονός οτι έχω 4 διαφορετικά ζευγάρια...) με ρωτάνε:
-Γιατί, θα κάνεις πάρτυ με ακουστικά;

Βέβαια το ίδιο γίνεται και με το ποδήλατο:
-Με τόσα έπαιρνες μηχανάκι και δεν θα έκανες και πετάλι!

α ) ε οκ ολοι ακουμε μουσικη....δεν ειναι hoby αυτο....

β ) ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????!!!!!

γ ) δεν υπαρχουν ασυρματα ηχεια να γλιτωσεις απο ολα αυτα?

Δ ) πω πω..τα ηχεια πρεπει να ειναι το ακριβοτερο επιπλο του σπιτιου ε?

ε ) τι ειναι ολα τουτα?? εμενα μ αρεσουν τα ταξιδια...

ζ ) ααα ... ναι...ακουγετε πολυ ωραια...εχει διαφορά ..!!

α ) ε οκ ολοι ακουμε μουσικη....δεν ειναι hoby αυτο....

β ) ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?????!!!!!

γ ) δεν υπαρχουν ασυρματα ηχεια να γλιτωσεις απο ολα αυτα?

Δ ) πω πω..τα ηχεια πρεπει να ειναι το ακριβοτερο επιπλο του σπιτιου ε?

ε ) τι ειναι ολα τουτα?? εμενα μ αρεσουν τα ταξιδια...

ζ ) ααα ... ναι...ακουγετε πολυ ωραια...εχει διαφορά ..!!

:flipout:καλά αυτό με τα ταξίδια το έχω ακούσει από πολλούς...

πολλές φορές μάλιστα μου ρχεται να απαντήσω "τράβα εσύ τα ταξιδάκια σου και άσε με εμένα να ακούσω μουσική με την ησυχία μου"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τί λένε οι γύρω σας όταν...

:flipout:καλά αυτό με τα ταξίδια το έχω ακούσει από πολλούς...

πολλές φορές μάλιστα μου ρχεται να απαντήσω "τράβα εσύ τα ταξιδάκια σου και άσε με εμένα να ακούσω μουσική με την ησυχία μου"

Ωρα τους καλη!!!!
καλο ταξιδι να εχουνε!!!!!!!! (ας μας αφησουν εδω με τα παιχνιδια μας:BDGBGDB55: )