Τι λέτε για τον ASR Emitter I ;;;

dpoly

Senior Member
19 June 2006
317
Αθήνα
Επειδή βρίσκω τον ASR Emitter I (basic) σε σχετικά καλή τιμή, θα ήθελα τη γνώμη σας για τον εν λόγω ενισχυτή.

Θα παίξει με Sonus Faber Auditor M σε χώρο 30τ.μ

Πενήντα Αμπέρ ρεύμα βγάζει και ρωτάς αν θα οδηγήσει τα Sonus Faber.
Μόνο αν θα σου αρέσουν οι χροιές του να ανησυχείς.

Μουσικότατος, με πολλά ρεύματα, είναι ότι ζητάει κανείς από ένα ενισχυτή..
Θα τα χορέψει για τα καλά τα sonus..Καλές ακροάσεις!

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, νομίζω ότι έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ρεύματος.

Ειδικά ο εισαγωγικός που σε ενδιαφέρει είναι σπάνια περίπτωση ενισχυτή που αξίζει το κάθε cent που ζητάει και με το παραπάνω.
Μουσικότατος, παντοδηγητής και με ποιότητα κατασκευής που θα σε βγάλει ως τα γεράματα. Ένα απο τα αγαπημένα μου μηχανήματα και η νούμερο 2 επιλογή μου με απόλυτα κριτήρια.

... πάντως να προσέξεις αυτούς στο γερμανικό ebay που πλέον δίνονται γύρω στο χιλιάρικο.... συνήθως είναι ηλικίας 10 -15 ετών και σε όσο καλή κατάσταση και αν είναι δεν παύει να ενέχουν ρίσκο ...

Εξαιρετικό μηχάνημα από εξαιρετική εταιρία. Αλλά όπως λέει και ο Δημοκηδής τρανζίστορ σε τάξη Α από 3 ετών και πάνω προσωπικά δεν θα αγόραζα. Ταλαιπωρούνται πολύ τα υλικά μέσα ιδιαίτερα οι πυκνωτές από τα λίγα που ξέρω.

Ο Emitter δεν είναι καθαρή τάξη Α αλλα τάξη Α/B οπότε δεν βράζει όπως σε τάξη Α.
Πάντως υπάρχουν υλικά και υλικά με αυξημένες αντοχες στις θερμοκρασίες και στον χρόνο. Αυτό είναι που πληρώνει κανείς σε πανάκριβα μηχανήματα σε καθαρή τάξη Α.
Όπως και να έχει ενα μηχάνημα 15 ετών ακόμα όπως και ο Asr με την κοτυφαία ποιότητα κατασκευής δεν πάυει να είναι ένα μηχάνημα 15 ετών, για δύο τρία και 5 χρόνια δεν τίθεται θέμα σε τέτοιας ποιότητας κατασκευές ..αρκεί να μην έχει βάλει τα μαγικά του χεράκια κανείς επάνω του ( υπάρχουν αρκετοί με αυτήν την διαστροφή)...

... πάντως να προσέξεις αυτούς στο γερμανικό ebay που πλέον δίνονται γύρω στο χιλιάρικο.... συνήθως είναι ηλικίας 10 -15 ετών και σε όσο καλή κατάσταση και αν είναι δεν παύει να ενέχουν ρίσκο ...

Δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί έχει απίστευτη ποιότητα κατασκευής και είναι στιβαρός σαν Πάντζερ.
Ομως αν είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία πρέπει να έχουν αλλαχθεί οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές.
Το αναλαμβάνει να το κάνει και ο κατασκευαστής αυτό στη Γερμανία με κόστος γύρω στο πεντακοσάρικο.

Πολυ καλο μηχανημα,αν πωλειται και σε καλη τιμη οπως λες,τρεχεις,μηπως σε προλαβει αλλος..

Απο οσα μηχανακια πέρασαν απο τα χέρια μου
αυτό που θυμάμαι με νοσταλγία γιατί εχουν περάσει και καμμιά 15ριά χρόνια το λιγότερο
είναι ο ενισχυτής Emmiter I απο τους Suffer und Rοllf αν το γράφω σωστά !!!
τον οποίο λόγω άγνοιας τότε -ισως λιγότερης σήμερα αντικατέστησα και λυπάμαι γιά αυτό μέχρι τώρα που σου γράφω

Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι ειναι
ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
μηχάνημα που θα έλεγε και ο φίλος μου ο μηχα-λάκης
αν τον ηξερε

Φίλε ο Αλέκος στον Ορφέα εχει την αντιπροσωπεία
αν σου εξασφαλίζει ενα καλό service
απο τον Δήμο ή απο την ιδια την εταιρεία, και εάν η τιμή είναι λογική
Απλά αγόρασε τον...

Απο οσα μηχανακια πέρασαν απο τα χέρια μου
αυτό που θυμάμαι με νοσταλγία γιατί εχουν περάσει και καμμιά 15ριά χρόνια το λιγότερο
είναι ο ενισχυτής Emmiter I απο τους Suffer und Rοllf αν το γράφω σωστά !!!

Schäfer und Rompf , αν επιτρέπεις την διόρθωση.

@antonis.gr το μηχανάκι του δεύτερου λινκ είναι του 1988! 22 ετών, άρα σίγουρα θέλει το σέρβις του.