Tι media player εχω, απο που το πηρα, ειμαι ικανοποιημενος?

-wd tv live

-αγορά από πλαίσιο Δεκέμβριος 2009 129 ευρώ

-για την πολύ βασική χρήση που το θέλω (μόνο ταινιούλες και μουσική από σκληρό δίσκο μου
φτάνει και περισσεύει) πολύ καλή εικόνα, δεν έχω προβλήματα μέχρι τώρα...

-δε σκέφτομαι τίποτα νέο για την ώρα...

E-GREAT EG-R1 και WD TV HD Live

Το E-GREAT το έχω καιρό τώρα (κλείνει χρόνο περίπου, δώρο από τον γιό μου) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την χρήση που του κάνω (αποκλειστικά ταινίες μέσω σύνδεσης με HD ή usb stick ). Άψογο και πολύ γρήγορο menu, δεν έχει κολλήσει ποτέ και έχει παίξει τα πάντα - ή τουλάχιστον ότι του έχω ρίξει πάνω, συνήθως mkv ταινίες - άψογα και χωρίς κολλήματα. Σε συνδιασμό με τη 50" Panasonic V20 το οπτικό αποτέλεσμα είναι άψογο.

Το WD TV Live το έχω λίγες μόνο μέρες (αγορά από Πλαίσιο 102 ευρώ) και το χρησιμοποιώ στο εξοχικό με μια LG LCD 37άρα FullHD. Χωρίς να του έχω κάνει αναβάθμιση στο firmware - είναι με την 1.02.21 - έπαιξε κανονικά ότι mkv του έριξα, χωρίς προβλήματα και σπασίματα. Αλλά σε σύγκριση με το E-Great υστερεί σε menu, ευκολίες, ταχύτητα και δυνατότητες...

WD TV Live 1st & 2nd generation και ένα LG DP1 Wi-Fi.

Σαφέστατα το LG ήταν η καλύτερη αγορά μέχρι τώρα. Κάνει ότι θέλω ακριβώς out of the box χωρίς να ψάχνω σε φόρουμ να βρω λύσεις. Μέσω του wifi και τεχνολογίας dlna παίζει 720p mkv με DTS από το HTPC μου, στην τηλεόραση άλλου δωματίου χωρίς έχτρα καλώδια, usb stick ή εξωτερικο σκληρό δίσκο. Με καλώδιο utp παίζει 1080p. Συνδέετε με το youtube και το accuweather. Τι άλλο να ζητήσει κανείς με 99 euro.

Τα WD TV Live είχαν συνεχόμενα προβλήματα με το DTS, τους υπότιτλους, τα thumbnails και αλλα, και γενικά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος.

Μέχρι πρότεινος ειχα ενα HDX-1000, αγορασμένο από Hong Kong.
Τιμή κτίσης περί τα 180 ευρώ.
Το είχα για 2 χρόνια.Επαιξε πάρα πολύ καλά κια απροβλημάτιστα τις
περισσότερες ταινίες.Δυστυχώς σταμάτησαν να το υποστηρίζουν, οπότε ...
ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.
Πρίν μια βδομάδα αγόρασα το HDi DUNE Smart B1 μαζί με την έξτρα θήκη για σκληρό δίσκο Smart HE.Καταπληκτικός συνδυασμός.Δουλεύει αρκετα πιο γρήγορα απο το HDX, και σαν μηχάνημα αλλά και στο δύκτιο.Εχει πιο καλή εικόνα από το HDX αλλά οχι τρελές διαφορές.Ακόμα όμως το ψάχνω το μηχάνημα οπότε μπορεί να έχει και περισσότερα θετικά στοιχεία.
Αγορά από Γερμανία - (C.T.N.-Systeme).
Συνολικά και τα 2 τεμαχια 380 εύρω.
Μέχρι στιγμής Ικανοποιημένος ΠΛΗΡΩΣ.
(Αναφορικά παίζει σε Projectora OPTOMA HD20).
Και η αμαρτία μου...ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟ το Pico HD της CRYSTAL.
(Πολήηηηηηηη Τζιτζιμπλικι ρε παιδιά.Μου αρέσει που είνε μικρό και φορητό).:grinning-smiley-043

Κινέζικο με γύρω στα 25 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) + 50ευρώ για ένα 500άρη εξωτερικό.
Απόλυτα ευχαριστημένος. Τα παίζει όλα (χωρίς να τα παίζει) και συμφέρει...

PopCorn Hour A210 αγορασμένο από το special price.gr Παρα πολύ ευχαρηστημένος από το κατάστημα (καλή τιμή άμεση αποστολή) και φυσικά από το ίδιο το pop corn.

Απάντηση: Re: Tι media player εχω, απο που το πηρα, ειμαι ικανοποιημενος?

eGreat M31B, e-shop 199 , απόλυτα για αυτά που ζητάω. Το κρατάω μέχρι να ψοφήσει...

Μια από τα ίδια!!!

Έχω ένα mede8er 400 το οποίο αγόρασα 120 ευρώ περίπου πριν απο ένα μήνα από τον αντιπρόσωπο στην Αθήνα. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και αν εξαιρέσω ένα μικρό κόλλημα με τον HD ήχο που είχε στην αρχή και ξεπεράστηκε με νέο φλασάρισμα του firmware, κατα τα άλλα είναι σούπερ και παίζει τα πάντα.

Live Hub και εγώ, από το Mediamarkt.
Συναισθήματα; Ανάμικτα.
Αν χρησιμοποιούσα μόνο τον εσωτερικό του δίσκο ή USB θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος.
Δυστυχώς έχω και ένα NAS με το οποίο παρουσιάζει απαράδεκτη συμπεριφορά: Μόλις προσθέσω κάτι στο NAS, για να το δει (και να το δω) πρέπει να κάνει rebuild όλη την database, που σημαίνει πολύ χρόνο.
Απαράδεκτο ότι την κάνει rebuild και μόλις βγει από το ρεύμα ή κλείσει τελείως.
Αν είχε δυνατότητα:
-Να βλέπει τα αρχεία χωρίς να είναι στην database του.
-Να ψάχνει ποια αρχεία προστίθενται κάθε φορά, χωρίς να κάνει rebuild τα πάντα.
-Να μην χρειάζεται rebuild όποτε χάνει το ρεύμα ή κλείνει.
Θα ήταν εξαιρετικό.
Μέχρι τώρα, κάθε νέα ταινία την βάζω στον εσωτερικό του δίσκο (την βλέπει σχεδόν αμέσως) για να την παρακολουθήσω και μετά στο NAS. Rebuild κάθε εβδομάδα και έτσι συμβιώνουμε...

Α, και ως γνήσιο WD έχει τα θεματάκια του με τα shares του δικτύου, όπως και το Live που είχα πριν: ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα χάσει, τι πήγε στραβά ή πότε θα τα ξαναβρεί.

Με κόπο αντιστέκομαι να μην το σκοτώσω...

Αγόρασα απο Ηλεκτρονική το LG DP1W 99 ευρώ πριν 9 ημέρες. Κάνει τη δουλειά του πιστεύω. Όμορφο με ασύρματη σύνδεση. Μόνο που ξεκίνησε να μου διαβάζει ματροσκα 7 GB και μετα απο 3 λεπτα κολλησε και βγηκε εξω. Λετε να φταιει η τηλεοραση που εχω? 1920χ1080 ηταν το mkv arxeio.Επισης κανει και συγχρονισμο υποτιτλων.

Ειχα αγορασει τον emtec s800 1Τ στα 300Ε απο fnac αλλά επειδη δεν επαιζε mpeg2 και mpeg4 το επεστρεψα μετα απο ενα χρονο και πηρα το wd tv live 130Ε αλλά παρουσιαζει προβλημα το HDMI σε δυο ενισχυτες και σε μια TV sony ενω σε 3 μοντελα LG παιζει κανονικα. Θα παει στο service (εκλεισε το fnac) και μαλλον για αντικατασταση

Μια και ειμαι νεος στο forum ανταποκρινομαι και εγω στην ερωτηση που μολις τωρα ειδα, ετσι εχω το egreat EG R1 ποπκορνοειδες κινεζικης προελευσεως τιμη πριν απο 1 χρονο 120 ε αγορα απο mediasat αψογο μεχρι στιγμης του εχω φορτωσει στο ενα μονον usb με hub ενοειται 6 σκληρους εξωτερικους συνολικου μεγεθους 7τ και λειτουργει αψογα. με οτι αρχειο κι'αν του εβαλα. επεισης εχω και 2 wd το ενα μου το εδωσε δωρο το καταστημα που πηρα την tv και το αλλο το ειχα παρει πρωτο 80 ε παλι απο mediasat. και αυτα δουλευουν καλα αλλα δεν παιζουν αρχεια vob και dts ηχο.αυτα φιλοι μου κι'απο μενα.

Έχω τα Egreat M34 από e-shop 126 ευρώ και το WD TV HD από Cosmodata 112 ευρώ.
Μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά όσο περνάει ο καιρός, όσον αφορά τις ταινίες mkv δεν τις παίζουν όλες
Είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο, ανάλογα τα specs τους, αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο........

Ειχα αγορασει πριν ενα χρονο και το εχω ακομα και δεν το αλλαζω... το Dune prime 3 με εσωτερικο σκληρο απο τον εδω αντιπροσωπο στην Ελλαδα περιπου στα 500 . Παιζει τα παντα!!!
Απ' το καλοκαιρι εχω και το Egreat M34 για το δωματιο απο αγορα εδω στο forum. Φυσικα δεν παιζει τα παντα και προφανως με ΨΙΛΟαπογοητευσε.

Εχω το duneprime3.0 5 μηνες αγορασμενο απο γερμανια 350ε.Παιζει τα παντα ολα.Δεν το αλλαζω με τιποτα.Καταπληκτικη ποιοτητα απεικονησηςγια 2dαρχεια-υποτιτλοι,upscalingdvd,s,wifi,dlna.iptv.blueray player.Παιζει απο εσωτερικο σκληρο,εξωτερικους απο usb,e-sata( ntfs.fat32),αξιοπιστο firmware.

- Έχω τα ΗDX-1000+HDD/1,5TB και το Samsung BD-C8200+HDD/500GB [DVB-T Combo]

- To HDX-1000 το πήρα μεταχειρισμένο περίπου 120Ε και το Samsung-C8200 από ανταλλαγή ανάλογου ελαττωματικού προϊόντος (γύρω στα 300Ε είναι η τιμή του σήμερα)

- Είμαι ικανοποιημένος και από τα δύο, ανάλογα τα specs τους, αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο.

- Αν δεν τα καταφέρω να φτιάξω το Entertainment PC που έχω στο κεφάλι μου (και να ησυχάσω από τις κάθε χρόνο αλλαγές), θα κοιτάξω είτε προς dune smart/popcorn 210/med8er 500, είτε θα περιμένω το νέο Sigma 3d chip και full browser...

update ώστε να υπάρχει και μια βάση συχνότητας αλλαγών των τρελόκουτων...

- Στα προηγούμενα προσθήκη του mede8er 400 και ίσως πουληθεί το ΗDX-1000...

- τιμή mede8er 120E από την εδώ αντιπροσωπεία (twindigital)

- πολύ καλή εικόνα, ήχος, features και εύκολο στη χρήση... κάνει πολύ περισσότερα από αυτά που χρειάζομαι... παίζει ότι έχω (και δεν έχω!)

- Πιθανότατα για ένα χρόνο θα έχουμε ησυχία από αναβαθμίσεις...

Boxee Box

Το αγορασα τον Δεκεμβριο και μετά από 3 μήνες και 3 αναβαθμισεις firmware παει απο το καλο στο καλυτερο. Το δικτυωσα με το Sharecenter NAS της D-Link και συνεργαζεται πολυ καλα, χωρις κανενα προβλημα. Χρησιμοποιω και το Boxee browser αρκετα και το τηλεχειριστηριο / πληκτρολογιο ειναι ιδανικο για εισαγωγη κειμενου (αν και λιγο δυσαναγνωστο στο σκοταδι).

Το προηγουμενο media player που ειχα ηταν το WD TV 1ης γενιας, στην αρχη ηταν καλο αλλα μετα πιστευω ξεπεραστηκε απο τις εξελιξεις, δυσκολευοταν να παιξει πολλα αρχεια (μαλλον σε καποιο ντουλαπι θα ειναι!)

με το sharecenter μπορεις με lan συνδεση να κανεις κανονικα streaming σε full blu ray iso χωρις σπασιματα?
Θες να μας πεις δυο λογια για το nas σου μπας και το τσιμπησουμε και εμεις?
Το boxee το βλεπει ασχετως raid 0 /1 η χωρις raid?
Eυχαριστω προκαταβολικα.