Tι media player εχω, απο που το πηρα, ειμαι ικανοποιημενος?

με το sharecenter μπορεις με lan συνδεση να κανεις κανονικα streaming σε full blu ray iso χωρις σπασιματα?
Θες να μας πεις δυο λογια για το nas σου μπας και το τσιμπησουμε και εμεις?
Το boxee το βλεπει ασχετως raid 0 /1 η χωρις raid?
Eυχαριστω προκαταβολικα.

To sharecenter προς το παρον εχει μονο ενα σκληρο δισκο 2ΤΒ και οταν γεμισει θα βαλω και δευτερο, δεν ειναι JBOD αλλα βλεπει το καθε σκληρο ξεχωριστα σαν volume 1 και volume 2 (αν ειχα δευτερο). Οι συστοιχιες RAID δεν με πολυενδιαφερουν και δεν τις χρησιμοποιησα προφανως (αν και το RAID 0 ακουγεται καλο). Το sharecenter δημιουργει shares που βλεπει το boxee. Γενικα δουλεψε αμεσως με αυτο το τροπο.

Δεν εχω τετοιο iso να δοκιμασω τη συμπεριφορα του αλλα η ταχυτητα μεταφορας απο και προς το NAS ειναι σχετικα χαμηλη αλλα αξιοπρεπης (10-12 MB/Sec). Εχω gigabit switch αλλα δεν εχω καταφερει να συνδεσω το sharecenter καποιο μηχανημα με gigabit ethernet. Αν αυτο ομως το datarate ισχυει και για την επικοινωνια με το boxee (100Mbit) φανταζομαι θα ειναι αρκετο για το bitrate του blue-ray. Γενικα ολα τα αρχεια που εχω δοκιμασει (κυριως mkv) εχουν απροβληματιστη αναπαραγωγη (το τελευταιο firmware του boxee ειναι πολυ σταθερο πλεον).

Το Sharecenter το αγορασα απο pixmania περιπου 100 ευρω και 90 ευρω εναν WD 2TB Caviar Green. Αν εξαιρεσουμε ισως λιγο τη ποιοτητα κατασκευης (πλαστικα κλπ) ειμαι ικανοποιημενος ιδιως με το νεο firmware που εχει κυκλοφορησει γιατι εχει πολλες και χρησιμες λειτουργιες (πχ torrent client κλπ). Οσον αφορα στη ταχυτητα εχω διαβασει για πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο τα δικο μου, αλλα ουσιαστικα δεν εχω αξιοποιησει ακομη το gigabit ethernet.

Επισης αν εχεις imac οπως εγω δεν θα στο συνιστουσα ακομη γιατι δεν συνεργαζεται τοσο καλα με AFP shares αν και υπαρχει τροπος να το παρακαμψεις και αυτο το προβλημα. Με windows ομως ολα δουλευουν ρολοι!

WD TV Live αγορασμένο Νοέμβριο 2009 από Amazon στα 120 ευρώ.
Ήμουν και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλα άρχισα να έχω περισσότερες απαιτήσεις όπως την αναπαραγωγή Full Blu-Ray, DTS HDMA, 1GBps lan, εσωτερικό δίσκο κτλ.
Έτσι είμαι στο ψάξιμο για την ιδανικότερη λύση.

- WD TV LIVE HUB, από saturn 199ευρώ μέχρι και χθές ίδια τιμή!! Πολύ καλό!
- Crystal Audio PicoHD, από κοτσόβολο 60 ευρώ παίζει άψογα!!!!!
- Crystal Audio PicoHD, από e-shop 54.90 ένα προβληματάκι δεν ανάβει η μπλε λυχνία λειτουργίας, πάζει όμως (;)!!! - το έδωσα πίσω για αντικατάστασει!!!

Asus O!Play HD2, από το e-shop, γύρω στα 115.

Και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Το τροφοδοτώ με samba shares, μέσω ενσύρματου gigabit ethernet.

Mede8er 400x. Αγορασμένο το Γενάρη από twindigital 120 . Κάνει ό,τι υπόσχεται και με το παραπάνω. Ήσυχος για κανα χρόνο. Δεν διακυβεύω άλλη αγορά.