Τι μέγεθος είναι η τηλεόρασή σας ?

Η τηλεόραση μου είναι:

• Total voters
    0

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το μέγεθος των τηλεοράσεων που έχουμε όλοι σπίτια μας και πως συγκρίνονται με τις πωλήσεις των τηλεοράσεων γενικά στην χώρα μας.

Όπως είχε αναφερθεί σε άλλο νήμα η πιο δημοφιλής κατηγορία για τους Έλληνες αγοραστές είναι αυτή των 26''-32'' με ποσοστό περίπου 75% επί του συνόλου, ενώ τα μεγέθη 40''+ περιορίζονται γύρω στο 10%. Τα παραπάνω νούμερα είναι "στο περίπου", ενώ δεν υπολογίζονται οι πωλήσεις από τις 26'' και κάτω γιατί συμπεριλαμβάνουν αρκετά μόνιτορ.

Για να δούμε πως έχουν τα αντίστοιχα ποσοστά στα μέλη του φόρουμ.

Επειδή αρκετοί έχουν πάνω από μια τηλεόραση ας επιλέξουν το μέγεθος αυτής που χρησιμοποιείται για τις περισσότερες θεάσεις (δυστυχώς θα αποκλειστούν κάποιες που χρησιμοποιούνται σε κρεβατοκάμαρες κουζίνες κλπ και κυρίως αφορούν μικρότερα μεγέθη).

Απάντηση: Εσείς πόσο την έχετε ?

42 , και 32 στη κρεββατοκαμαρα (ναι, εκει την εχω πιο μικρη) !

Last edited:
Re: Εσείς πόσο την έχετε ?

32 στην κρεββατοκαμαρα (ειναι μικρη σαν του Χρηστου, αλλα ειναι αλλη) :flipout:
43 στο Σαλονι
50 στο Dinoplex.

Tωρα κραξτε με,
Δεν βλεπω τηλεοραση !!!!

52´´ στο σαλονι
42´´ & 17´´ στο living room - τραπεζαρια
36´´ στο ενα υπνοδωματιο
32´´ στο δικο μου υπνοδωματιο

Νικος

Απάντηση: Re: Εσείς πόσο την έχετε ?

Βρε Χρήστο πότε πρόλαβες και απάντησες πριν καν ψηφίσω

Αστραπόχρηστος -bye-

Εγώ προς το παρών είμαι στις 37.

Ειδες, ειδες -bye-

Απλα εαν θες, βαλε στο πολ να μπορουμε να διαλεξουμε πολλαπλες επιλογες, για οσους εχουν πανω απο μια τηλεορασεις. Που δεν ειναι και λιγοι :a0210:

Νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το μέγεθος των τηλεοράσεων που έχουμε όλοι σπίτια μας και πως συγκρίνονται με τις πωλήσεις των τηλεοράσεων γενικά στην χώρα μας.

Καλά βέβαια, εννοειται ότι δεν θα έχουν καμιά σχέση τα δικά μας αποτελέσματα με αυτά που ισχύουν γενικώς, έτσι;

Ακόμα θυμάμαι αυτό που είχε αναφέρει ο Νάσος , ότι το 70% των πωλήσεων είναι μέχρι 32" :speechless-smiley-0

Re: Απάντηση: Re: Εσείς πόσο την έχετε ?

Ειδες, ειδες -bye-

Απλα εαν θες, βαλε στο πολ να μπορουμε να διαλεξουμε πολλαπλες επιλογες, για οσους εχουν πανω απο μια τηλεορασεις. Που δεν ειναι και λιγοι :a0210:

Νομίζω πως δεν έχω την δυνατότητα.

Θα το τσεκάρω :a0210:

46'' στο σαλόνι

14'' στο δωμάτιο μετά από πολύ τσακωμό για την παλιά 28''

'' που δεν ταιριάζει''
'' που δεν πάει ''
κτλ κτλ κτλ

φοβερό το ''dinoplex'' :flipout::flipout::flipout:

42' στο σαλονι
26' στο υπνοδωματιο