Τι ώρα είναι τώρα;

Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

Ταιριάζει μια καλημέρα στις 8:41'!
Eξαρτάται από το σημείο του πλανήτη που βρίσκονται αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι. Εκεί που είμαι εγώ, μάλλον ταιριάζει, καλημέρα σου λοιπόν και σε σένα - και καληώρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

Eξαρτάται από το σημείο του πλανήτη που βρίσκονται αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι. Εκεί που είμαι εγώ, μάλλον ταιριάζει, καλημέρα σου λοιπόν και σε σένα - και καληώρα.
Ε λοιπόν καλά το είχα καταλάβει!
Από αυτό το thread βγαίνουν ορισμένα πολύ καίριας σημασίας συμπεράσματα!
Π.χ. ότι εμείς οι δύο βρισκόμαστε σε σημεία του πλανήτη που ταιριάζει η ώρα μας!
Εντυπωσιάστηκα πάλι, ας το καλό...!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

Ε λοιπόν καλά το είχα καταλάβει!
Από αυτό το thread βγαίνουν ορισμένα πολύ καίριας σημασίας συμπεράσματα!
Με πήραν τηλέφωνο από το Nature. Θέλουν να δημοσιεύσουν κομάτια αυτού του thread, σχολιασμένα από τον Hawking ο οποίος, μου είπαν, είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει τα πάντα σχετικά με τον χρόνο λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα ειπώθηκαν εδώ, όπως για παράδειγμα η φύση του χρόνου για σουβλάκι με μπύρα. Τους είπα ότι δεν έχω ώρα να ασχοληθώ μαζι τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Καλά δεν έκανα; Ε αμάν πια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

Με πήραν τηλέφωνο από το Nature. Θέλουν να δημοσιεύσουν κομάτια αυτού του thread, σχολιασμένα από τον Hawking ο οποίος, μου είπαν, είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει τα πάντα σχετικά με τον χρόνο λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα ειπώθηκαν εδώ, όπως για παράδειγμα η φύση του χρόνου για σουβλάκι με μπύρα. Τους είπα ότι δεν έχω ώρα να ασχοληθώ μαζι τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Καλά δεν έκανα; Ε αμάν πια!
Και καλά, τί ώρα σου τηλεφώνησαν από το Nature;!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Τι ώρα είναι τώρα;

Ειναι ωρα να παω στο μαρκετ.. Αλλα βαριεμαι! :/
..Βραδιάζει πάλι σήμερα βραδιάζει:guitarist::drummer::thrasher:
..καί έρχεται ή ώρα ή δικιά μου..

Αυτη που σαν πουκαμισο ταιριαζει με την μελαγχολια στη καρδια μου :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Τι ώρα είναι τώρα;

είναι ώρα να το διασκεδάσουμε
γιατί είναι παρασκευή και είμαστε φρέσκο-πληρωμένοι !
Τι ώρα θα μας βγάλεις έξω να μας κεράσεις?

αύριο απόγευμα , πλατεία Αργυρούπολης , 7μμ , στο ΠΙΚΟΛΟ για καφέ
και μετα στο Thesis για μπύρα !

υ.γ
θα έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου
δεν πιστεύω να σας πειράζει

Last edited:
αύριο απόγευμα , πλατεία Αργυρούπολης , 7μμ , στο ΠΙΚΟΛΟ για καφέ
και μετα στο Thesis για μπύρα !

υ.γ
θα έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου
δεν πιστεύω να σας πειράζει

και γιατί να μας πειράζει ????

αφού δεν θα έρθουμε !!!!!!!:BDGBGDB55::flipout::flipout:

ooops ξεχάστηκα... μουμπλε μουμπλε η ώρα είναι αργάμιση....