Haagenti
AVClub Fanatic
μαλλον ειναι ωρα που πεφτουν για υπνο γιατι παιζει δουλεια και αυριο..
απο μεθαυριο παιζει και ρεπο
απο μεθαυριο παιζει και ρεπο
Eξαρτάται από το σημείο του πλανήτη που βρίσκονται αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι. Εκεί που είμαι εγώ, μάλλον ταιριάζει, καλημέρα σου λοιπόν και σε σένα - και καληώρα.Ταιριάζει μια καλημέρα στις 8:41'!
Ε λοιπόν καλά το είχα καταλάβει!Eξαρτάται από το σημείο του πλανήτη που βρίσκονται αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι. Εκεί που είμαι εγώ, μάλλον ταιριάζει, καλημέρα σου λοιπόν και σε σένα - και καληώρα.
Με πήραν τηλέφωνο από το Nature. Θέλουν να δημοσιεύσουν κομάτια αυτού του thread, σχολιασμένα από τον Hawking ο οποίος, μου είπαν, είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει τα πάντα σχετικά με τον χρόνο λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα ειπώθηκαν εδώ, όπως για παράδειγμα η φύση του χρόνου για σουβλάκι με μπύρα. Τους είπα ότι δεν έχω ώρα να ασχοληθώ μαζι τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Καλά δεν έκανα; Ε αμάν πια!Ε λοιπόν καλά το είχα καταλάβει!
Από αυτό το thread βγαίνουν ορισμένα πολύ καίριας σημασίας συμπεράσματα!
Καλόοο!η ώρα είναι....
http://billychasen.com/clock/
Και καλά, τί ώρα σου τηλεφώνησαν από το Nature;!Με πήραν τηλέφωνο από το Nature. Θέλουν να δημοσιεύσουν κομάτια αυτού του thread, σχολιασμένα από τον Hawking ο οποίος, μου είπαν, είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει τα πάντα σχετικά με τον χρόνο λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα ειπώθηκαν εδώ, όπως για παράδειγμα η φύση του χρόνου για σουβλάκι με μπύρα. Τους είπα ότι δεν έχω ώρα να ασχοληθώ μαζι τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Καλά δεν έκανα; Ε αμάν πια!
Με πήραν τηλέφωνο από το Nature. Θέλουν να δημοσιεύσουν κομάτια αυτού του thread, σχολιασμένα από τον Hawking ο οποίος, μου είπαν, είναι διατεθειμένος να αναθεωρήσει τα πάντα σχετικά με τον χρόνο λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα ειπώθηκαν εδώ, όπως για παράδειγμα η φύση του χρόνου για σουβλάκι με μπύρα. Τους είπα ότι δεν έχω ώρα να ασχοληθώ μαζι τους και να μας αφήσουν ήσυχους. Καλά δεν έκανα; Ε αμάν πια!
..Βραδιάζει πάλι σήμερα βραδιάζει:guitarist::drummer::thrasher:
..καί έρχεται ή ώρα ή δικιά μου..
Τι ώρα θα μας βγάλεις έξω να μας κεράσεις?είναι ώρα να το διασκεδάσουμε
γιατί είναι παρασκευή και είμαστε φρέσκο-πληρωμένοι !
αύριο απόγευμα , πλατεία Αργυρούπολης , 7μμ , στο ΠΙΚΟΛΟ για καφέ
και μετα στο Thesis για μπύρα !
υ.γ
θα έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου
δεν πιστεύω να σας πειράζει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.