Παιδιά καλησπέρα, αν και δεν έχω φτάσει ακόμα στα όρια για τη λάμπα, όπως ξέρετε έχω εδώ και 3 χρόνια έναν INFOCUS IN80, εντούτοις έχει φθάσει τις 500 ώρες κι ενώ δεν έχω καταλάβει κάποια αισθητή πτώση, (η ίριδα παίζει ακόμα στο 49 αντί για 100 που είναι τέρμα ανοιχτή), θυμάμαι όμως ότι στον BENQ 7800 που είχα ότι κάπου στις 700 ώρες ήταν τέτοια η πτώση που δεν βλεπόταν, οπότε πλησιάζει η ώρα της. Εκανα λοιπόν μια έρευνα τιμών κι η απόκλιση ξεπερνάει το 100%, έχω βρει την λάμπα από 300 ευρώ έως και 140! Ο κωδικός της λάμπας είναι SP-032, είναι κοινός για Χ10, ΙΝ80, ΙΝ81, ΙΝ82, ΙΝ83. Το θέμα είναι ότι με τέτοιες διαφορές στην τιμή, αρχίζω και είμαι καχύποπτος προς τι αυτή η διαφορά. Αν μπείτε στο site Projector central και πάτε στις λάμπες, βγάζει διάφορα σάιτ με αυτές τις διαφορές στην τιμή, την στιγμή που όλα γράφουν ότι είναι η ορίτζιναλ λάμπα της Infocus. Εχει κάποιος κάποια ιδέα τι μπορεί να παίζει; Εχει κάποιος κάποιο στάνταρ ιντερνετικό μαγαζί που να το χει δοκιμάσει και να ναι ευχαριστημένος; Περιμένω προτάσεις παιδιά γιατί ξέχασα να πω, προτιμώ να δώσω τα 140 ευρώ καθότι και μην το πάρει κάποιος για κλάψα, απ την άλλη δεν κρύβομαι, μου χρωστάνε απ τη δουλιά κοντά στα 3 χιλλιάρικα εδώ κι ένα χρόνο τώρα και δουλιά δεν έχει, χρωστάω κι εγώ με τη σειρά μου 3 ενοίκια κι όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι άκρως δύσκολα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.