Έκατσα και έκανα μια διεξοδική σύγκριση μεταξύ Nova και OTE TV και τελικά είδα πως ο OTE δε με συμφέρει, όπως λέτε.
Σε κάθε περίπτωση κρατάμε τη Forthnet 2play με απεριόριστα σταθερά (27,9 /μήνα). Στόχος μας να αποκτήσουμε Eurosport HD.
ΥΓ: Ξέρετε αν ο δέκτης της Nova συνδέεται στο PC για να βλέπω και να γράφω μέσω Windows Media Center;
Θεωρείτε ότι τα Eurosport HD, National Geographic HD, Nat. Geo. Wild HD και Discovery Showcase HD δεν αξίζουν τα 5 ευρώ/μήνα;
Έκατσα και έκανα μια διεξοδική σύγκριση μεταξύ Nova και OTE TV και τελικά είδα πως ο OTE δε με συμφέρει, όπως λέτε.
Σε κάθε περίπτωση κρατάμε τη Forthnet 2play με απεριόριστα σταθερά (27,9 /μήνα). Στόχος μας να αποκτήσουμε Eurosport HD.
Για αναβάθμιση σε Nova 3play, θα πρέπει να πληρώσω μια φορά 50 ευρώ για τον δέκτη και 12 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα (πλην τους πρώτους δύο που θα πληρώσω 7). Για να πάω σε Forthnet 2play με σταθερά + OTE TV Family, θα πρέπει να δώσω 112 ευρώ στην αρχή για εγκατάσταση κεραίας και τηλεχειριστήριο και 19 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα. Στην πρώτη περίπτωση είναι δωρεάν η κεραία και η εγκατάσταση, στη δεύτερη σου δανείζουν χωρίς χρέωση το δέκτη, αλλά πληρώνεις το remote.
Σχετικά με τα κανάλια, υπάρχουν πολλές διαφορές. Στα αθλητικά, ο OTE δε δίνει το Eurosport 1, όμως προσφέρει το Extreme Sports. Το ESPN που δείχνει αμερικάνικα και το ESPN classics που δείχνει παλιά παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν τόσο. Αντίθετα στη Nova έχεις Action24, Motors TV, Eurosport 1 και Novasports Highlights.
Κατά τ'άλλα, τα μόνα ενδιαφέροντα κανάλια που βλέπω στο OTE TV είναι: History HD, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel HD, MAD Hits, iConcerts HD, LUXE.TV HD και Sundance Channel HD. Το περιεχόμενό τους όμως δε νομίζω ότι αξίζει τα εξτρά λεφτά στην εποχή που ζούμε, ενώ το History υπάρχει σε SD και στη Nova.
Μάλλον πάω για Nova 3play... Έχω δοκιμάσει και την online υπηρεσία Eurosport Player, αλλά είναι της πλάκας και το HD μόνο HD δεν είναι (αν δουλέψει).
ΥΓ: Ξέρετε αν ο δέκτης της Nova συνδέεται στο PC για να βλέπω και να γράφω μέσω Windows Media Center;
Εγώ έχω ήδη forthnet 2play και έλεγα να πληρώσω +12 ευρώ/μήνα για να έχω Nova με τα παραπάνω HD κανάλια. 60 ευρώ το χρόνο δηλαδή (50 τον πρώτο χρόνο). Μου διαφεύγει κάτι;
Μη βαράτε... Ξέρετε κάποιον φθηνότερο τρόπο για παρακολούθηση Eurosport HD τότε; :/
Να σε ρωτήσω κάτι; γιατι τοσο πολυ το eurosport ασχολείσαι με σκι η κάτι τέτοιο;
Αυτό το 112 και το τηλεχειριστήριο που αναφέρεις δε το καταλαβαίνω. Η εγκατάσταση + εξοπλισμός στον ΟΤΕ κοστίζει 100 ευρώ, αλλά μπορείς να το κάνεις και μόνος σου με πολύ λιγότερα. Το τηλεχειριστήριο τι είναι; Έχει τηλεχειριστήριο ο δωρεάν δέκτης.Για αναβάθμιση σε Nova 3play, θα πρέπει να πληρώσω μια φορά 50 ευρώ για τον δέκτη και 12 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα (πλην τους πρώτους δύο που θα πληρώσω 7). Για να πάω σε Forthnet 2play με σταθερά + OTE TV Family, θα πρέπει να δώσω 112 ευρώ στην αρχή για εγκατάσταση κεραίας και τηλεχειριστήριο και 19 ευρώ επιπλέον κάθε μήνα. Στην πρώτη περίπτωση είναι δωρεάν η κεραία και η εγκατάσταση, στη δεύτερη σου δανείζουν χωρίς χρέωση το δέκτη, αλλά πληρώνεις το remote.
Το πρόγραμμα του Eurosport1 και του Eurosport1HD είναι το ίδιο, γι' αυτό και ο ΟΤΕ έχει μόνο το HD. Η Nova έχει και τα δύο αφού έχει και συνδρομητές SD. Οπότε αυτό δεν είναι έλλειψη.Σχετικά με τα κανάλια, υπάρχουν πολλές διαφορές. Στα αθλητικά, ο OTE δε δίνει το Eurosport 1, όμως προσφέρει το Extreme Sports. Το ESPN που δείχνει αμερικάνικα και το ESPN classics που δείχνει παλιά παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν τόσο. Αντίθετα στη Nova έχεις Action24, Motors TV, Eurosport 1 και Novasports Highlights.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.