Τι παραγγείλαμε σήμερα

Αυτα ειναι που αγοραζει κανεις και λενε μετα ολοι ΜΑ-ΚΟΙΤΑ τι πηγε και πηρε ο ανθρωπος.
Το εχει η μαρκα ρε Μπαμπη

Κάνει για όλα τα φάλτσο/παγκοπριονα ;

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μανωλη ναι κανει για ολα τα δισκοπριονα φιλε.
Και πολυχρονος για αυριο!

Ε! Να μην πηγαίνανε χαμένα τα κουπονάκια που έληγαν 31/12 & κάποιοι πόντοι που είχα:

Έχω ψωνίσει δεκάδες φορές απ´ αυτούς και δεν έχω εξαργυρώσει ποτέ ούτε πόντους ούτε κουπόνια.
Πως διάολο γίνεται αυτό;

Έχει να πέσει πολλή δουλειά !! με το καλό και γρήγορα να τα παραλάβεις Κώστα.

Γιώργο σε ευχαριστώ.
Με το καλό θα παραλάβω αλλά για γρήγορα δεν το βλέπω.
Θέλει ημερολογιακά κάνα μήνα η κάθε παραγγελία να έρθει από την Κίνα μέχρι την Ελλάδα με το απλό ταχυδρομείο.

Έχω ψωνίσει δεκάδες φορές απ´ αυτούς και δεν έχω εξαργυρώσει ποτέ ούτε πόντους ούτε κουπόνια.
Πως διάολο γίνεται αυτό;

Εύκολο είναι μάστορα.
Το σύνολο των διαθέσιμων πόντων που έχεις μαζέψει (από όλες τις παραγγελίες σου) στους βγάζει λίγο πριν προχωρήσεις την παραγγελία σου για να την πληρώσεις κάτω αριστερά, σου γράφει: Available points
Τους γράφεις στο από πάνω κουτάκι πατάς στο κουτάκι που λέει Redeem & αυτόματα σου μειώνει κάτω δεξιά το τελικό ποσό της παραγγελίας. ΦΩΤΟ 1
Αν το προϊόν είναι promotion ή έχει ήδη έκπτωση τους πόντους σου δεν στους περνάει για επιπλέον μείωση τιμής. Στο γράφει από κάτω με κόκκινα γράμματα & τους έχεις "κάβα" για κάποια άλλη αγορά σου.

Με τα κουπόνια τώρα.
Πας στον λογαριασμό σου (My Account), κλικάρεις το My Coupons ΦΩΤΟ 2 & στο παράθυρο που σου ανοίγει (Unused Coupons) διαλέγεις ποιο κουπόνι σε εξυπηρετεί ή ταιριάζει στην αγορά που πρόκειται να κάνεις. Πατάς το copy & έχεις αντιγράψει τον κωδικό του κουπονιού. ΦΩΤΟ 3

Οπότε πάλι λίγο πριν προχωρήσεις να πληρώσεις κάνεις επικόλληση (paste το λένε στο Ξηρόμερο) τον κωδικό του κουπονιού στο κουτάκι που σου λέει "Enter Coupon code" πατάς το Apply & σου κάνει αυτόματα την έκπτωση. ΦΩΤΟ 4
Πάλι & εδώ σου έχει περιορισμούς να μην είναι Promo ή με ήδη έκπτωση το προϊόν αλλά & το κουπόνι που έχεις κάνει copy - paste να ταιριάζει με την αγορά που θα κάνεις, η παραγγελία σου να είναι πχ.χ πάνω από 10 κλπ.
Να μην είναι κουπόνι για ρούχα & να πας να το εξαργυρώσεις σε τσοκ για τόρνο για παράδειγμα.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε εσένα & σε όποιον άλλο φίλο θέλει το προσπαθήσει.

Είναι ...ευρώ δεν είναι ...αστεία που έλεγε & κάποια παλιά διαφήμιση.

Ολόκληρο πόνημα με έκανες να φτιάξω πρωί πρωί. Ίσως να πρέπει να πάει κ σε άλλο νήμα αλλά εδώ είμαστε κ πάλι.

Κωστα εχεις ξαναχρησιμοποιησει αυτη τη ποιοτητα Forstner
τι λενε?

Αυτά ΝΑΙ.
Δουλεύουν μέχρι την διάμετρο των 50 mm στο κολωνάτο μια χαρά. Θέλει όμως ρύθμιση των στροφών & καλό δέσιμο του κομματιού στο τραπέζι ή σε μέγγενη στο κολωνάτο γιατί είναι μεγάλες οι τρύπες που πρόκειται να ανοιχτούν.

Πιο πάνω νούμερα είχα πάρει κάτι μπλε & ήταν σκέτη αμαρτία.

Πιο πάνω νούμερα είχα πάρει κάτι μπλε & ήταν σκέτη αμαρτία.

Είδα εσένα και μετά από λίγο αμάρτησα κι εγώ...
Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει όμως ακόμα, τόσο χάλια είναι;

Με τη βοηθεια ενος φιλου παραγγελθηκε ακομα ενα ανταλλακτικο για την εστια μου απο το Amazon.UK.
Κοιταξτε λιγο τις διαφορες των τιμων, καθως αυτο που παραγγελθηκε ειναι γνησιο ανταλλακτικο BSH.

Η τιμη στην BSH Γερμανιας ειναι 52,00 ευρω.
Η τιμη στην BSH Ελλαδος ειναι 26,00 ευρω.
Η τιμη απο το Amazon μαζι με τα μεταφορικα ειναι 12,95 ευρω.

Ελπιζω μονο να μην φαω καμμια φολα (ελλατωματικο) γιατι ηταν τελευταιο κομματι.

00424240.JPG

Και ομως Κυριακο, επειδη για την συγκεκριμενη εστια τσεκαρα τις τιμες και απο Ελλαδα αλλα και απο Γερμανια, καθως εφερα πραγματα και απο τις 2 χωρες, η Ελλαδα ειναι φτηνοτερη στο 90% και παραπανω των ανταλλακτικων. Το ρωτησα αυτο στα κεντρικα της BSH στην Ελλαδα και μου ειπαν οτι δεν το γνωριζαν καθως οι τιμες λιανικης για την Ελλαδα δινονται απο την μητρικη BSH και αυτοι τις ακολουθουν.

Στα ανταλλακυικα των αυτοκινητων επισης, οι τιμοκαταλογοι ειναι διαφορετικοι απο χωρα σε χωρα, μιλωντας παντα για γνησια ανταλλακτικα.

Το 18 ηταν μια ποκυ δυσκολη χρονια για μενα.. αλλα περασε... εται και εγω, ειπα να ανταμειψω τον εαυτο μου, και σα «παιδακι» που ειμαι παραγκειλα ενα Xbox One S , με δυο χειρηστηρια και το Pro evolution 2019, να γινουν καμποσα επικα ματσακια με τον αδερφο μου και τον 14χρονο ανηψιο μου..
:-)))