Τι παραγγείλαμε σήμερα

Το 18 ηταν μια ποκυ δυσκολη χρονια για μενα.. αλλα περασε... εται και εγω, ειπα να ανταμειψω τον εαυτο μου, και σα «παιδακι» που ειμαι παραγκειλα ενα Xbox One S , με δυο χειρηστηρια και το Pro evolution 2019, να γινουν καμποσα επικα ματσακια με τον αδερφο μου και τον 14χρονο ανηψιο μου..
:-)))

Με το καλό η παραλαβή. αλλά άμα κολλήσεις μ ' αυτό, άντε μετά να βρεις χρόνο για μαστορέματα. !!

Με το καλό η παραλαβή. αλλά άμα κολλήσεις μ ' αυτό, άντε μετά να βρεις χρόνο για μαστορέματα. !!
Μπαααα... ειμαι παλια καραβανα στα παιχνιδια, οποτε νταξ θα το κοντρολαρω πιστευω..

Σαν το αντιολισθητικό που βάζουμε στα ράφια δεν είναι αυτό μαστρο-Κώστα ή κάτι άλλο;
Δεν βρίσκεις και στην λαϊκή τέτοιο;
Με το καλό να το παραλάβεις

Επίσης & ένα new mobile για .....αναβάθμιση & καλύτερη προστασία στα δύσκολα (Δουλειά & Εργαστήριο).
Αυτό το βλέπω να έρχεται του Αγ. Βαλεντίνου !!!
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009164792098.html?wid=1654075

Το είχε σε προσφορά στα 160,19 για λίγες ώρες.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παναγιώτη σε ευχαριστώ.
Το πήρα για κάτι καλύτερο - πιο σταθερό.

Παππούς

Το αντιολοσθητικο ειναι εξαιρετικο. Το εχει το λαστιχενιο σκαφακι στο πορτπαγκαζ του λεον μου και κανει φοβερη δουλεια.
Κωστα δε φοβήθηκες τελωνείο με το κινητο η εχει προστασια?

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Το αντιολοσθητικο ειναι εξαιρετικο. Το εχει το λαστιχενιο σκαφακι στο πορτπαγκαζ του λεον μου και κανει φοβερη δουλεια.
Κωστα δε φοβήθηκες τελωνείο με το κινητο η εχει προστασια?

Θα πάει πρώτα αλλού κ μετά θα έρθει στην πατρίδα.

με το καλό Κυριάκο, πολύ όμορφο εργαλειάκι. το έχω πάρει μάτι εδώ και καιρό και μου άρεσε λόγω τιμής, χρώματος, ενδείξεων κ.λ.π. απλά επειδή έχω ένα και κάνω τη δουλειά μου επέλεξα να το αφήσω για κάποια άλλη στιγμή.

Εριξα και εγω μια παραγγελια μολις.

Να δω τι άκρη θα βρεις με τόσα εργαλεία! Τώρα που το σκέφτομαι αυτό το ακίνητο στη σχιστό είναι ότι πρέπει να χωρέσει τα εργαλεία σου!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Κώστα!το 125 ειναι ολο ωφέλιμο??γιατι νομίζω οτι πηγαινει πιο κατω απο την βάση που ακουμπας το ξύλο.περιμένουμε εντυπώσεις στην πράξη!

Το 125 φ θα με βολέψει με το να έχω "κοινά" γυαλοχαρτα με τα κυκλικά τριβεία που ήδη υπάρχουν στο Εργαστήριο.
Σε ευχαριστώ.