Τι παραγγείλαμε σήμερα

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

μαστορα με το καλο, αλλά .... αλλά ..... αλλά δεν εχει bluetooth

Δεν εχει bluetooth αλλα ειναι απο τα καλυτερα ραδιοφωνα σε ποιοτητα ηχου απο ολα τα 10βολτα και 18βολτα που κατεχω, ειτε που εχω ακουσει.
Επιπλεον εχει μεσα στην συσκευασια ανταπτορακι για το ρευμα, πραγμα το οποιο ειναι παρα πολυ χρησιμο καθως στο εργαστηριο μπορεις να το εχεις στην πριζα.

Να δώσεις 20 πάρα πάνω και να στηρίξεις την εγχώρια αγορά ...από πότε εσύ άλλαξες πολιτική ??? Αλλιώς να μην πάρεις τίποτα και να τραγουδάς μόνος σου. :flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Να δώσεις 20 πάρα πάνω και να στηρίξεις την εγχώρια αγορά ...από πότε εσύ άλλαξες πολιτική ??? Αλλιώς να μην πάρεις τίποτα και να τραγουδάς μόνος σου. :flipout:-bye-

Η πολιτική μου δεν άλλαξε.
Εσύ ξέρεις την πηγή μου στην Αγ. Ανδρέου.

Στο τραγούδι είμαι φάλτσος.

3 σπεσιαλ σφυρακια για το νεο εργαστηριο και ενα πριονακι για τον κηπο.
Θα αντικαταστησουν καποια πιο οικονομικα της Kreator που ειχα και θα πανε στο εξοχικο.

image.png

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

3 σπεσιαλ σφυρακια για το νεο εργαστηριο και ενα πριονακι για τον κηπο.
Θα αντικαταστησουν καποια πιο οικονομικα της Kreator που ειχα και θα πανε στο εξοχικο.

image.png

Αυτά τα σφυριά της stanley με την λαβή γραφίτη Κυριάκο είναι απίστευτα. Καλοζυγισμένα αντικραδασμικά ευχαριστιέσαι να τα δουλεύεις.. Έχω όλη την σειρά. Όταν τα πιάσεις στα χέρια σου να κάνεις δουλειά, εάν δεν έχει εικόνα από δαύτα ακόμα, θα θυμηθείς τα λόγια μου....

Καλορίζικα Κυριάκο..
Είναι τόσα πολλά τα είδη των σφυριων της Stanley ανάλογα την κατηγορια που χανεις την μπάλα..
Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ για αγορα και με αυτά.

Με το καλό Κυριάκο.
Έχω όμως την εντύπωση ότι τα Kreator είναι ανώτερα σαν ποιότητα από τα Stanley. Made in Belgium έχω διαβάσει σε κάτι πενσοειδή και κατσαβίδια και ποιοτικά μου φαίνονται πολύ καλά. Μπορεί και να μην ισχύει αυτό βέβαια για όλα της τα εργαλεία.

Tο κακό με τα σφυριά της Stanley (ειδικά οι καλοί προκοβγάλτες) είναι ότι όλα σχεδόν είναι κατόπιν παραγγελίας...

Tο κακό με τα σφυριά της Stanley (ειδικά οι καλοί προκοβγάλτες) είναι ότι όλα σχεδόν είναι κατόπιν παραγγελίας...

Aλλαζει ολη η σειρα των σφυριων της Stanley μου ειπε στο τηλεφωνο ο κ. Παυλατος.
Σε λιγο καιρο ολη η αγορα θα εχει διαθεσιμα ολα τα μοντελα που τωρα τα βλεπουμε 'κατοπιν παραγγελιας'

Τέλεια, τότε αξίζει να περιμένω. Ελπίζω μόνο οι τιμές να είναι λογικές