Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τέλεια, τότε αξίζει να περιμένω. Ελπίζω μόνο οι τιμές να είναι λογικές

Οι τιμες θα ειναι οι ιδιες με αυτες που βλεπουμε τωρα στα 'κατοπιν παραγγελιας'

Και εγω περιμενω να παρω ενα σφυρακι μαραγκου 315γρ.

Την Πέμπτη θα περάσω από Stanleycenter και θα ρωτήσω περαιτέρω....ενδεχόμενος να υπάρχει και νέος κατάλογος που θα ήταν χρήσιμος να υπάρχει στα χέρια μας...

μακάρι να ερθουν σύντομα γιατί εχουν εξαφανιστεί όλα τα καλά και οικονομικά μοντέλα της απο την αγορά...

(Δεν ειναι ακριβως τι παραγγειλαμε, αλλα) μηπως παει αυριο καποιος απο Αθηνα, νωρις, στα lidl;
Θελω τη σπαθοσεγα, αλλα αν τυχον δεν μπορεσω να παω ή δεν την προλαβω, να του στειλω ενα pm να μου παρει κι εμενα μια.
Ευχαριστω.

Οι πλαστικες διατρητες επιφανειες του Lidl μπορω να πω οτι ειναι αψογες και αντεχουν. Καποιες απο αυτες εχω και στο μικρο εργαστηριο πανω απο 6 χρονια, 5 επιφανειες την μια διπλα στην αλλη. Ειναι φτηνες και βολικες.

Οι μεταλλικες ειναι πιο στιβαρες λογω υλικου, δεν το συζηταμε, αλλα οι πλαστικες ειναι και αυτες πολυ χρησιμες, αντεχουν μια χαρα για ερασιτεχνικη χρηση, μπαινουν σε οποιο σχηματισμο θελεις και ειναι φτηνες.

Οι πλαστικές από το Lidl είναι πολύ καλές αλλά με λίγα πλαστικά κρεμασταρια.

Για τις πλαστικές διάτρητες του Λιντλ, να πω (με κάποια καθυστέρηση) ότι από λειτουργικής άποψης είναι μια χαρά. Από εμφάνιση όμως χάνουν πολύ σε σχέση με τις μεταλλικές.

Δημήτρη εμένα οι ......Λιντλένιες με έχουν βολέψει πολύ & αν εξυπηρετηθώ & με τα νέα κρεμασταρακια θα είμαι Jet.
Βέβαια οι μεταλλικές είναι ένα κλικ παραπάνω σε αντοχή.

Aυτου του ειδους τους προβολεις, εαν δεν τους δουλεψεις δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο πολυ φως βγαζουν και ποσο ομορφα και ομαλα διαχεεται το φως στην επιφανεια που φωτιζουν.

Παράγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα ενα κάνιστρο αλλαγης λαδιων για τα οχήματα μου για να τελειωνω με το κόψιμο μπετονίων την μεταγγιση λαδιων σε μπουκαλια τον χαμο και τα πιτσιλίσματα.

910yGbi5iqL._SL1500_.jpg

https://www.amazon.de/gp/product/B0062U6628?ref=ppx_pt2_dt_b_prod_image

Μαζευεις τα λαδια απο την μεσαια τρυπα κλεινεις την βανα, το παιρνεις βαλιτσακι σε συνεργειο που μαζευει λαδια για ανακυκλωση!

Χμ... επειδη δεν εηξερα αν υπηρχε ενδιαφερον δε το εβαλα στο αναλογη νημα.
Κριμα.
Αν ξαναπαραγγειλω να σε εχω υποψην μου ακομα και 15 μερες μετα απο σημερα πχ?

Εννοειται.. καθομαι και τα κανω ολα χαλια για να αλλαξω λαδια αχαχα

Με γειά Κυριάκο,αλλά νομίζω θα δυσκολευτείς όταν βγαίνει η τάπα...
Μικρό σε πλάτος το βλέπω.

Αν κλεινει καλα η πανω , θα κρατας καθετα και ανοιγεις την πλαΐνη υποθετω