Τι παραγγείλαμε σήμερα

Έχουν λίνκ όλες οι εικόνες. Πανάκριβα στοίχισε. Αυτά που παρήγγειλα είναι 145 ευρώ + μεταφορικά.
Εμένα μου αρέσουν επειδή είμαι της οργάνωσης, και επειδή δεν είμαι μάστορας, δεν χρησιμοποιώ συχνά τα εργαλεία. Αλλά ξέρω που έχω το κάθε τι...

Μου αρέσουν τρομερά τα κουτιά, οι θήκες, τα συρτάρια... Αν μου βάλεις ένα εργαλείο 20 ευρώ, και το ίδιο εργαλείο σε θήκη 100, θα πάρω την έκδοση με την θήκη. :flipout:

(Επίσης, αφού όλα τα εργαλεία είναι bosch, μην χαλάσω το σερί με τα κουτιά...)

Last edited:
40,40 πλεον μεταφορικα!!!

Ουαου!

Αυτο θελω να πω, δλδ οταν στο 1/3 της τιμης παιρνεις αυτην http://www.e-shop.gr/tampakiera-kas...oympomata-446x357x74-cm-1-97-517-p-TLS.060473
Η οποια και καλυτερα κουμπωματα εχει, και μεγαλυτερη ειναι και αν παρεις 3 που παιρνεις με τα ιδια λεφτα μπορεις να εχεις εναλλαξιμες θηκουλες και να παιξεις με τις εφαρμογες σου ποιος ο λογος?

Παντα αποψη μου, τις σκεψεις μου λεω φωναχτα.

Για κάποιον που δεν είναι μάστορας (που φαντάζομαι η πρακτικότητα είναι σημαντική), μην παραβλέπεις το αισθητικό κομμάτι. Έχω προσπαθήσει να θελήσω τις φατ μαξ, αλλά μου φαίνονται άσχημες και κακοφτιαγμένες, οπότε η τιμή δεν μου λέει και πολλά. :smile:

Ένας άλλος λόγος είναι ότι έχω αγοράσει εδώ και καιρό αυτό:

Και με ενοχλεί που το έχω απλά σε ένα ράφι, χωρίς την θήκη της θήκης... :flipout:
Επίτηδες το έκανε η bosch, για να με αναγκάσει να πάρω και τα υπόλοιπα.
Και να σκευτείς, δεν έχω και τι να βάλω μέσα. Προς "αρχειοθέτηση" έχω μόνο 3 κοπτήρες (που κάνουν φρέζα σε ξύλο) και 3 "ράσπες" για τρυπάνι της wolfcraft.
Αλλά δεν με φοβάμαι, θα τα γεμίσω...

(Και φυσικά χαρά μου οι ερωτήσεις. Σας δίνω και την σκοπιά του μή-μάστορα... Του εντελώς άσχετου ερασιτέχνη, με τα εργαλεία του μήπως χρειαστεί κάτι στο σπίτι. :flipout:)

Πάνε τα ls-boxx, δεν τα στέλνει ο πωλητής στο amazon.de... Έμεινα χωρίς καπάκι, και τα δύο συρταρωτά κουτάκια... :flipout:

Moυ αρεσει γενικοτερα το σκεπτικο σου petasi και το αισθητικο κομματι in particular!!! Kαλοριζικα! :ernaehrung004:

Ειναι μεγαλη η χαρα να βλεπεις καλα εργαλεια ομορφα οργανωμενα και τακτοποιημενα και ας μην τα χρησιμοποιεις συχνα! Ασε που ολο και καπου θα χρειαστουν!!

Απορω που δεν εχεις γεμισει ακομα κουτι της bosch για το πολυεργαλειο! Eιναι θαυμασιο. Εμενα θα με ενοχλουσε σφοδρα να το βλεπω μισογεματο :)))

Πάνε τα ls-boxx, δεν τα στέλνει ο πωλητής στο amazon.de... Έμεινα χωρίς καπάκι, και τα δύο συρταρωτά κουτάκια... :flipout:

Τα ξαναπαρήγγειλα (με καπέλο 25 ευρώ). Ίδωμεν...

Ειναι μεγαλη η χαρα να βλεπεις καλα εργαλεια ομορφα οργανωμενα και τακτοποιημενα και ας μην τα χρησιμοποιεις συχνα!

Από την εμπειρία μου, αν τα εργαλεία είναι όμορφα οργανωμένα και τακτοποιημένα αυτό συνήθως (συνήθως λέω, μη βαράτε) σημαίνει ότι ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς συχνά!

Moυ αρεσει γενικοτερα το σκεπτικο σου petasi και το αισθητικο κομματι in particular!!! Kαλοριζικα! :ernaehrung004:

Ειναι μεγαλη η χαρα να βλεπεις καλα εργαλεια ομορφα οργανωμενα και τακτοποιημενα και ας μην τα χρησιμοποιεις συχνα! Ασε που ολο και καπου θα χρειαστουν!!

Απορω που δεν εχεις γεμισει ακομα κουτι της bosch για το πολυεργαλειο! Eιναι θαυμασιο. Εμενα θα με ενοχλουσε σφοδρα να το βλεπω μισογεματο :)))

Ευχαριστώ! Το κουτί έχει μέσα μια θηκούλα (άδεια είναι η αλήθεια), αλλά επειδή είχα αγοράσει το συρταράκι με τα εξαρτήματα, βάζω τα έξτρα εξαρτήματα εκεί, είναι πιο ταχτοποιημένα. Έχω ήδη αγοράσει αρκετά, και τα έχω βάλει από πάνω, διατηρώντας την κατηγορία (μέταλλο, ξύλο, πολλαπλά υλικά).
Και την περασμένη βδομάδα έβαλα μια πόρτα, και το χρειάστηκα στο άνοιγμα των οπών στην κάσα για την κλειδαριά. Δεν είχα τα λεπτά εξαρτήματα που παρήγγειλα χθες, και τα αγοράζω κατόπιν εορτής... :flipout:

Από την εμπειρία μου, αν τα εργαλεία είναι όμορφα οργανωμένα και τακτοποιημένα αυτό συνήθως (συνήθως λέω, μη βαράτε) σημαίνει ότι ΔΕΝ τα χρησιμοποιείς συχνά!

So what? H χαρα παραμενει η ιδια και αυτο ειναι εξ'ισου σημαντικο:))

Εγώ πάντως κάνω πως δε βλέπω ό,τι παραγγέλνετε/παραλαμβάνετε τελευταία... Μεγάλος πειρασμός είστε όλοι σας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

So what? H χαρα παραμενει η ιδια και αυτο ειναι εξ'ισου σημαντικο:))

Μα φυσικά!Δεν το έγραψα με αρνητική έννοια.

Ναι εχεις δικιο!
Πιστευω οτι αν δεν υπηρχαν αυτα τα σχετικα νηματα, οι παραγγελιες του καθενος μας δεν θα ηταν ουτε οι μισες :))))

Εγώ δεν το αρνήθηκα ότι δεν τα χρησιμοποιώ συχνά. Αλλά και αυτά που χρησιμοποιώ συχνά (το κατσαβίδι και το τρυπάνι μπαταρίας), πάντα μετά την χρήση καθαρίζονται και φορτίζονται, και ξαναμπαίνουν στο κουτί τους.
Προσπαθώ να διατηρώ την τάξη, γιατί αν δεν το κάνω είναι εύκολο να δημιουργήσω χάος...
(Μην νομίζεις ότι δεν είναι κουραστικό. Το dremel DSM 20 το χρησιμοποίησα την προηγούμενη βδομάδα, και είναι ακόμα μέσα στο πριονίδι ακαθάριστο, έξω από το κουτί του, στο σαλόνι... :flipout:)

Εγώ πάντως κάνω πως δε βλέπω ό,τι παραγγέλνετε/παραλαμβάνετε τελευταία... Μεγάλος πειρασμός είστε όλοι σας.

Και εγώ μια από τα ίδια. Στερητικό σύνδρομο... :flipout:
(Για αυτό και γω χθες παρήγγειλα όλα αυτά τα μη απαραίτητα εξαρτήματα... Δεν είναι ότι τα χρειάζομαι άμεσα για κάτι.)

To Ls tray στελνεται Ελλαδα. Το καπακι οντως οχι.

Τελικά από τον πωλητή BlumenbeckerIndustriebedarf GmbH τα παρήγγειλα όλα (το καπάκι, το συρτάρι, και το συρτάρι με το καπάκι και τις θηκούλες), και μου έστειλε το amazon.de mail επιβεβαίωσης με εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής.
Οπότε μάλλον όλα καλά.

αντε καλος να ορισουν μεγαλοεπενδυτη:grinning-smiley-043

εγω παρηγγειλα ξυλεια...

Καθετα καιντα δυο μεγαλα οριζοντιο σουηδικο 6χ12
Τις δοκιδες θα τις κανω με καδρονια 4,5χ6,5.
Συνδεσεις γιαπωνεζικες :chinese::chinese: και κοντρα βιδες.
Βερνικη 505 ...:music-smiley-005:
Η πατεντα με τις κρυφες βιδες θα ειχε εφαρμογη στη συναρμολογηση τουτη?

Καθετα καιντα δυο μεγαλα οριζοντιο σουηδικο 6χ12
Τις δοκιδες θα τις κανω με καδρονια 4,5χ6,5.
Συνδεσεις γιαπωνεζικες :chinese::chinese: και κοντρα βιδες.
Βερνικη 505 ...:music-smiley-005:
Η πατεντα με τις κρυφες βιδες θα ειχε εφαρμογη στη συναρμολογηση τουτη?

Οχι βρε , τι κρυφές βιδες για αυτο ; Περαστες απο πανω , μονο μην τις κανεις χωνευτες και ποτιζει νερο εκει .

Εγώ χτύπησα αυτό σήμερα από Γερμανία (η συναλλαγή πέρασε άμεσα).

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8050

Τελική τιμή μαζί με μεταφορικά περίπου 310 ευρώ (Θα ξέρω αύριο η μεθαύριο) - Χωρίς ΦΠΑ.

Για τους μακιτάκιδες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση και μάλλον θα το βάψω μπλέ!!!