Εσυ εχεις ξεφυεειιιιΕγώ χτύπησα αυτό σήμερα από Γερμανία (η συναλλαγή πέρασε άμεσα).
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=8050
Τελική τιμή μαζί με μεταφορικά περίπου 310 ευρώ (Θα ξέρω αύριο η μεθαύριο) - Χωρίς ΦΠΑ.
Για τους μακιτάκιδες, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση και μάλλον θα το βάψω μπλέ!!!
Φίλε Νίκο καλώς νά τό δεχτείς,καλοδούλευτο νά είναι,καί νά προσέχεις.
Θυμάμαι πού ήσουν πάντα αντίθετος μέ τά παγκοπρίονα λόγο επικινδυνότητας,πώς τό αποφάσισες τελικά ?
Θα στησεις καλο εργαστηριο εσυ. Ξεκινα γενικη μελετη χωροθετησης γιατι με τοσα εργαλεια δεν ειναι σωστο να τα εχεις απο δω και κει. Πρεπει να φτιαξεις ενα σωστα διευθετημενο ωστε να ειναι ευχρηστο, ασφαλες και καθαρο.
Δυστυχώς χωρίς παγκοπρίονο δεν πάμε πουθενά Δημήτρη και έπειτα από μία κατασκευή που έκανα με φαλτσοπρίονο σε ρόλο παγκοπρίονου, κατάλαβα πολλά.
Νίκο γιά δώσε μου ένα παράδειγμα πού χρειάζεται τό παγκοπρίονο π.χ σέ έναν ερασιτέχνη,γιά να μαθαίνω καί εγώ,αν θές νά κανεις κοπή δέν τήν κάνεις καί μέ ένα δισκοπρίονο χειρός μέ οδηγό ? τί παραπάνω προσφέρει ?
Νίκο γιά δώσε μου ένα παράδειγμα πού χρειάζεται τό παγκοπρίονο π.χ σέ έναν ερασιτέχνη,γιά να μαθαίνω καί εγώ,αν θές νά κανεις κοπή δέν τήν κάνεις καί μέ ένα δισκοπρίονο χειρός μέ οδηγό ? τί παραπάνω προσφέρει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.