Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μεχρι τι πλατος ξυλα σε ενδιαφερει Δημητρη?
Το θελω για πλανισμα του επανω μερους του μπρατσου οργανου . Πριν διαμορφωθει μιλαμε για κομματι 8-8.5 cm πλατος. Διαμορφωμενο μονο το κεφαλι με τα κλειδια εχει μεγιστο αυτο το πλατος. Μια ταστιερα κιθαρας κλασικης ξεκιναει στο πρωτο ταστο 53mm πλατος και ξεπερναει τα 65mm προς το σωμα αναλογα τον αριθμο ταστων. Οριακα μια Diy κατασκευη με πλανη χειρος αναποδα μου κανει. Αλλα οριακα. Με 10cm θα ημουν ανετος.

Χμ..... τα σκαλοπατια στο βιντεο δε μου πολυαρεσουν...
Επισης χρειαζεται υποβοηθηση να τροφοδοτησει το ξυλο?

Δεν θέλει υποβοήθηση, απλά λόγω βάρους την κρατάει και την δουλεύει χαμηλά.

Περισσότερα: εδώ δες στο 0:19
και εδώ 1ο και 2ο μέρος.

Clarke CPT800

Charnwood W588

και άλλες μάρκες. Τα παίρνει η κάθε φίρμα και τα πουλάει ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της.
Το συγκεκριμένο είναι εισαγωγή του καταστήματος, ούτε φίρμες ούτε μπλα μπλα.
Why pay more?

Μολις παραγγειλα ενα σετακι Rolson 50879 Combination Square που πιστευω θα βοηθησει πολυ στις εργασιες και στην ευρεση γωνιων και κεντρου σε κυκλικα κομματια.

300mm Combination Square Set
Protractor cast metal stock with milled faces
Brass screws and scriber with built in spirit level
Stainless steel ruler graduated metric and imperial measurement
180 degrees protractor and centre head

81S2IdWLSNL._SL1500_.jpg

Και για να ερθει πιο οικονομικα στα 20 ευρω παραγγειλα 3 τεμαχια οποτε τα αλλα δυο θα μπουν συντομα σε αγγελια πωλησης!

Θεωρω πως ειναι πολυ χρησιμο εργα

Το ένα θα βάλεις, το άλλο πουλήθηκε... -bye-

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παναγιώτη καλώς να τη δεχτείς τη κούκλα... Θα σου κάνει "special" πραγματα. :grinning-smiley-043

Κανένα δεν θα πάρεις γιατί πουλήθηκε και το τρίτο (από τα τρία). Ευχαριστώ:damnyou:

Εσύ που άργησες θα πάρεις σίγουρα το τρίτο...
Χαχαχαχαχα
Ελα την πίτα και θα σου δώσω το δικό μου ρε παλιοχαρακτηρα!

Ελπίζω να μην είναι μακρύτερο από τα άλλα :devil-smiley-029:

Δυστυχώς ρε φίλε δεν νομίζω...

Παναγιώτη - Κυριάκο καλώς νά δεχτείτε τά νέα σας εργαλεία
Παναγιώτη πολύ παλετόξυλα προβλέπονται,εξ ου καί η ανάγκη γιά πλάνη-ξεχονδριστήρα,η κάνω λάθος ?

Κυριάκο μπορείς νά μού εξηγήσεις πώς τό μεσαίο τμήμα της ρυθμιζόμενης γωνίας βρίσκει τό κεντρο τού κύκλου ?

Εμένα ρε παιδιά άλλο με καίει.

Είδε Makita ο Μπάμπης και δεν σχολίασε. Κάτι δεν πάει καλά, μήπως να ακυρώσω την παραγγελία όσο προλαβαίνω? :p

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Παναγιώτη - Κυριάκο καλώς νά δεχτείτε τά νέα σας εργαλεία
Παναγιώτη πολύ παλετόξυλα προβλέπονται,εξ ου καί η ανάγκη γιά πλάνη-ξεχονδριστήρα,η κάνω λάθος ?

Ακριβώς Δημήτρη, ευχαριστώ.

Δημήτρη δεν μετράει τον κύκλο αλλά μοίρες γωνιων.
Αν θέλεις να κάνεις πχ μια γωνία 33 μοίρες το ρυθμίζεις εκεί και σημαδευεις!

Εκανα edit Kυριάκο καί τό διόρθωσα λαθος έκφραση,επειδή έγραψες στήν αρχή ότι κανει εύρεση γωνιών καί κέντρου σέ κυκλικά κομμάτια πώς κάνει εύρεση κέντρου σέ κυκλικά κομμάτια ?

Μολις παραγγειλα ενα σετακι Rolson 50879 Combination Square που πιστευω θα βοηθησει πολυ στις εργασιες και στην ευρεση γωνιων και κεντρου σε κυκλικα κομματια.