Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χτύπησα αυτόν για να έχω έναν καλό φορτιστή που να κάνει και αποφόρτιση-ελεγχο μπαταριών.
BG10ef3a
Τον VC4 που έχω θα τον φέρω στο νησί.

• Like
Reactions: anastasg
Που το πάει που το φέρνει ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ ένα γνήσιο ΜΑΚΙΤΑ για το εξοχικο στην Χίο.

Επόμενη αγορά φορτιστής και μια 3Αρα για να να τροφοδοτεί τα συμβατά εργαλεία αξιόπιστα που έχω μαζέψει.

Maktia σε τιμη Parkside!!(y)
Καλοδουλευτο...θελει την μπαταρια την γνησια για να πιασει τα specs και τις ροπες που γραφει.
Εχω το μκρο 12βολτο αδερφακι του που ειναι το βασικο μου κρουστικο λογω αριστης εργονομιας.

Το μικρό 12β το έχω και εγώ πολλά χρόνια, είναι άψογο εργαλείο, αυτό σε φίλο μου έβγαλε πρόβλημα στην κρούση κάτι που αναφέρεται και σε σχόλια στον σκρουτζ, εύχομαι καλοδούλευτο.

Που το πάει που το φέρνει ήρθε η ώρα να πάρω και εγώ ένα γνήσιο ΜΑΚΙΤΑ για το εξοχικο στην Χίο.

Επόμενη αγορά φορτιστής και μια 3Αρα για να να τροφοδοτεί τα συμβατά εργαλεία αξιόπιστα που έχω μαζέψει.
Πάει χάλασε ο κόσμος, για να παίρνεις μέχρι κι εσύ δραπανοκατσάβιδο makita Κυριάκο κάτι έχει γίνει!
Μήπως παίρνεις το πρασινάκι μπας και πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ; 🤣😅😆😅🤣

• Haha
  • Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV

Έχοντας γλυκαθεί από το 18βολτο παλμικό Makita που παρέλαβα προ 15ημέρου, καλοκοιτούσα από μέρες το συγκεκριμένο, οπότε ορμώμενος και από τη δική σου παραγγελία, μόλις έριξα κι εγώ τη δική μου από το ίδιο κατάστημα (σόλο, χωρίς μπαταρίες εγώ)...

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV
Έχοντας γλυκαθεί από το 18βολτο παλμικό Makita που παρέλαβα προ 15ημέρου, καλοκοιτούσα από μέρες το συγκεκριμένο, οπότε ορμώμενος και από τη δική σου παραγγελία, μόλις έριξα κι εγώ τη δική μου από το ίδιο κατάστημα (σόλο, χωρίς μπαταρίες εγώ)...
Παιδια ειστε επαγγελματιες, σας περισσευουν η απλως εχετε τρελα με τα εργαλεια?:)
Χωρις παρεξηγηση, ετσι?❤️:)

Last edited:
Παιδια ειστε επαγγελματιες, σας περισσευουν η απλως εχετε τρελα με τα εργαλεια?:)
Το παλμικο που είχε τι σχέση έχει με το κρουστικό δραπανο...;
Είναι 2 διαφορετικά εργαλεία...
Είχε το ένα πήρε και το άλλο...
Φυσιολογικό εμένα μου φαινεται...

Να πεις για εμενα που έχω 3 σετ τέτοια ναι...!!!

Εχω την εντυπωση οτι πολλοι επαγγελματιες εχουν πολυ λιγοτερα εργαλεια απο πολλους εδω μεσα...

Αυτό έλειπε να έχουν οι επαγγελματίες περισσότερα εργαλεία από εμάς.
Χαχαχαχα
Παραγγειλα και αυτόν καθώς πολλοί εδώ τον έχουν και είναι ευχαριστημένοι.
Στα 21 ευρώ.

Σε ότι με αφορά και (προφανώς) χωρίς παρεξήγηση, αφενός έχω αρκετές μπαταρίες 20V Parkside τις οποίες μπορώ να δουλέψω με Makita μέσω ανταπτορα, κι αφετέρου δεν έχω μείνει τόσο πολύ ενθουσιασμένος με τη δύναμη του brushless 20v Parkside δραπανοκατσαβιδου (μαύρη σειρά) που αγόρασα προ 3ετιας, συν το γεγονός ότι το τελευταίο δεν έχει και κρούση (αν τυχόν τη χρειαστώ).
Από κει και πέρα, προφανώς και είναι και θέμα αγάπης (με ή χωρίς εισαγωγικα) για τα εργαλεία. Το περίεργο νομίζω θα ήταν να μην έπαιζε κάτι ανάλογο για τους περισσότερους τουλάχιστον που γράφουμε σε θέματα για εργαλεία σε αυτό το φόρουμ ή και σε άλλα..

Λάζαρε το δύσκολο πλέον είναι να παραμείνεις σε μια σειρά εργαλείων μπαταρίας...
Καμία εταιρία πλέον δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο του επαγγελματια όσο και του ερασιτέχνη..

Για τους ερασιτεχνες και για αυτούς που δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα οι ανταπτορες ήρθαν να λύσουν το πρόβλημα ως εν βαθμό..αλλά και πάλι κάποια αδυναμία θα υπάρξει...

Αν υπάρχει ο αντάπτορας που γράφει ο Νικόλας τότε ίσως να συμφέρει αφού οι μπαταρίες αλλά και ο φορτιστής dewalt είναι πολύ φθηνότερα σε σχέση με τα αντίστοιχα makita.
Άσε που ο Κυριάκος έχει ήδη κάμποσα κιτρινάκια