Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δοκιμασες να το βαλεις στο τσοκ του ευκαμπτου σωληνα μηπως αυτο σφιγγει πιο σωστα?

Το φαγωμα μεταλλου με αυτα τα φρεζακια δημιουργει μεγαλη αντισταση οποτε πρωτον, θελει γερο σφιξιμο στο τσοκ και δευτερον μεγαλη ροπη απο το εργαλειο, χωρις αυτο να κινδυνεψει να καει..
Δεν το έβαλα στον εύκαμπτο.Θα το δοκιμάσω.Πάντως όσο πιο πολλές στροφές έβαζα,τόσο πιο εύκολα έβγαινε το φρεζάκι παρά το ότι ίσα που το ακουμπούσα πάνω στο μέταλο.

Αυτο ειναι επικινδυνο.
Για αυτο λεω οτι τα πολυστροφα εργαλεια οπως αυτο και το ρουτερ πρεπει να ειναι επωνυμα οπου οι αστοχιες στα επιμερους εξαρτηματα ειναι ελαχιστες.

...Just in case μηπως σου διαφευγει, το σφιξιμο του bit στο τσοκ γινεται αφου μπλοκαρουμε τον αξονα, πιεζοντας το μαυρο κουμπακι.

Αυτο ειναι επικινδυνο.
Για αυτο λεω οτι τα πολυστροφα εργαλεια οπως αυτο και το ρουτερ πρεπει να ειναι επωνυμα οπου οι αστοχιες στα επιμερους εξαρτηματα ειναι ελαχιστες.

...Just in case μηπως σου διαφευγει, το σφιξιμο του bit στο τσοκ γινεται αφου μπλοκαρουμε τον αξονα, πιεζοντας το μαυρο κουμπακι.
Από την άλλη,του Lidl τα φρεζάκια δεν βγήκαν ποτέ από τον Μενσέλα και τώρα που τα κοιτάω,του Amazon είναι πιο χοντρός ο κορμός από του Lidl.

Αν ηταν πιο λεπτο το στελεχος τοτε θα ηταν πιο πιθανον να μην εσφιγγε καλα το τσοκ, θα χρειαζοταν μικροτερο εσωτερικο δακτυλιο (φωλια).
Αν ειναι πιο χοντρο το στελεχος, πιθανως 3.2μμ απο 3.0μμ του λιντλ), τοτε εαν χωρανε στο τσοκ, πρεπει και να μπορουν να σφιξουν γερα.

Σήμερα είπα να κάνω μια υπερβολή:

1. https://www.skroutz.gr/s/8959165/De...Χειρός-Μπαταρίας-με-Ρύθμιση-Έντασης-Solo.html

2. https://www.skroutz.gr/s/7498838/De...Χειρός-Μπαταρίας-με-Ρύθμιση-Έντασης-Solo.html

Το 1 το θέλω για μικρές δουλειές πχ φύσημα υπολογιστή, δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου , φίλτρα κτλ. Το μικρό φυσητήρι που είχε πρόσφατα το lidl ήταν αρκετά πιο αδύναμο από ένα φθηνό ρεύνματος 300w. (παραμένει όμως ιδανικό για κάρβουνα bbq)

Το 2 το θέλω για τον κήπο και επίσης θέλω να το δοκιμάσω για στέγνωμα του αυτοκινήτου μια και έχει περισσότερο όγκο αέρα (αν και στο πρόγραμμα έχει μπει η αγορά blower ρεύματος με θερμό αέρα)

Εαν εχεις συστημα μπαταριων Dewalt ορθως προχωρησες...εαν οχι υπηρχαν επιλογες με το μισα χρηματα...
Για τις δουλειες που τα θες ειναι μια χαρα εως και επαγγελματικης χρησης...,ισως και υπερβολη οπως το ειπες......για το στεγνωμα οπως το εχεις στο μυαλο σου δεν κανει ο φυσητηρας..απλως θα διωξεις το νερο πιο γρηγορα...
Μονο μειον ο τεραστιος ογκος του φυσητηρα...ισως ο πιο μεγαλος που υπαρχει σε αυτα τα ειδη...το λεω γιατι και το εχω δουλεψει αλλα και δει ποσος σε μεγεθος ειναι...

Σήμερα είπα να κάνω μια υπερβολή:

1. https://www.skroutz.gr/s/8959165/Dewalt-DCV100-Φυσητήρας-Χειρός-Μπαταρίας-με-Ρύθμιση-Έντασης-Solo.html

2. https://www.skroutz.gr/s/7498838/Dewalt-DCM562PB-Φυσητήρας-Χειρός-Μπαταρίας-με-Ρύθμιση-Έντασης-Solo.html

Το 1 το θέλω για μικρές δουλειές πχ φύσημα υπολογιστή, δύσκολα σημεία του αυτοκινήτου , φίλτρα κτλ. Το μικρό φυσητήρι που είχε πρόσφατα το lidl ήταν αρκετά πιο αδύναμο από ένα φθηνό ρεύνματος 300w. (παραμένει όμως ιδανικό για κάρβουνα bbq)

Το 2 το θέλω για τον κήπο και επίσης θέλω να το δοκιμάσω για στέγνωμα του αυτοκινήτου μια και έχει περισσότερο όγκο αέρα (αν και στο πρόγραμμα έχει μπει η αγορά blower ρεύματος με θερμό αέρα)
Αν θες το πιστεύεις πως διάβαζα πριν λίγο την τελευταία κριτική του νο1.
Βέβαια το 2 ζαχαρωνω και εγώ για φύσημα φύλλων καθάρισμα μπαλκονιών και αυλής.
Με το καλό να παραλάβεις!

Κυριακο ειναι μεγαλο/ογκος....εκτος και αν το εχεις δει και δεν εχεις θεμα....

Ναι Κωστή και λογικό είναι για να μπορέσει να βγάλει τόσο μεγάλο όγκο αέρα ανά λεπτό φίλε.
Δεν θα έλεγα ότι στο όγκο αέρα έχει περισσότερο από το Makita η το νεο Bosch...ειναι ίδια σχεδόν τα specs..πλέον δεν παίζει ρόλο το μέγεθος στην ροή αέρα παίζουν αλλά..
Απλώς ο συγκεκριμένος Dewalt είναι old version φυσητηρας από τους πρώτους του είδους.. από 2015 εαν θυμαμαι καλσ..οπότε και είχαν ογκο οι περισσότεροι τότε...

Θα σου τα βγάλω φωτογραφία δίπλα δίπλα!

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Love
Reactions: enduras1
Εαν εχεις συστημα μπαταριων Dewalt ορθως προχωρησες...εαν οχι υπηρχαν επιλογες με το μισα χρηματα...
Για τις δουλειες που τα θες ειναι μια χαρα εως και επαγγελματικης χρησης...,ισως και υπερβολη οπως το ειπες......για το στεγνωμα οπως το εχεις στο μυαλο σου δεν κανει ο φυσητηρας..απλως θα διωξεις το νερο πιο γρηγορα...
Μονο μειον ο τεραστιος ογκος του φυσητηρα...ισως ο πιο μεγαλος που υπαρχει σε αυτα τα ειδη...το λεω γιατι και το εχω δουλεψει αλλα και δει ποσος σε μεγεθος ειναι...
Έχω μπαταρίες, ναι.

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: KOSSTV
Kαλοδουλευτα Αχιλλεα!
Δεν βλεπω παντως να εχεις κανει καποια υπερβολη.
Εγώ μίλησα(δεν ξέρω εάν εννοεί το ίδιο ο φιλος) για υπερβολικη αγορα για την μαρκα(dewalt) που είναι επαγγελματικής ιδιότητας εργαλείο και όχι για κάποιο που θα ήταν μέτριας η ερασιτεχνικής χρήσης για κάποιον ερασιτέχνη..

Kαλοδουλευτα Αχιλλεα!
Δεν βλεπω παντως να εχεις κανει καποια υπερβολη.
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη. Επειδή είναι παρόμοιου τύπου εργαλεία! Με τα θετικά τους και τα αρνητικά του βέβαια.

• Like
Reactions: enduras1
Με το καλό...!!!
Ευχαριστώ, μακάρι να μπορούσε να μου φέρει και δεύτερο και τρίτο καθώς ενδιαφέρει και άλλα παιδιά εδώ μέσα.
Πάντως θα αξιολογηθεί και αν είναι καλό προχωράμε και σε ομαδική με ενδιάμεσο μεταφορέα!

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa and dk31
Δυο μικρης αξιας αλλα χρησιμα εργαλειακια.