Τι παραγγείλαμε σήμερα

61zzEKRSgRL._SL1417_.jpg

Απο Aliakmon! 68 .

Παραγγελεια πριν απο λιγο
απο toolshouse :εργαλειο για κρυφες συνδεσεις wolfcraft και τον οδηγο ακονισματος με πετρα της στανλει
απο e shop.gr :2 ταμπακιερες στανλει και επαναφορτιζομενες AAA eneloop
Απο batteries.gr ενα μικρο φακουδακι fenix
Μεσα στην βδομαδα παραλαβη.

Παραγγελεια πριν απο λιγο
απο toolshouse :εργαλειο για κρυφες συνδεσεις wolfcraft και τον οδηγο ακονισματος με πετρα της στανλει
απο e shop.gr :2 ταμπακιερες στανλει και επαναφορτιζομενες AAA eneloop
Απο batteries.gr ενα μικρο φακουδακι fenix
Μεσα στην βδομαδα παραλαβη.

Για δεν είπες τπτ που θέλω δύο πραγματάκια!!!!!!
Να σου πω???

Κυριακο απ το tools house θες ; αν ειναι μιας και τον ξερεις ας βαλει οτι θες στην παραγγελεια μου δεν νομιζω να την εχει στειλει ακομα.

3M - Μάσκα Προστασίας απο Σωματίδια - Αέρια - Ατμών (6000 Πλήρης)*

ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 1 ********************ΤΙΜΗ 44.00

Παραγγελεια σημερα απο κεντρο βιδας.

Ευχαριστω .μιχαλη εβαφα με βερνικη διαλυτου πολυουρεθανης και καθε λιγο εβγαινε απ το εργαστηρη να παρω αερα κοντευα να σκασω .

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ευχαριστω .μιχαλη εβαφα με βερνικη διαλυτου πολυουρεθανης και καθε λιγο εβγαινε απ το εργαστηρη να παρω αερα κοντευα να σκασω .

Ωραίος. Και εγώ σκέφτομαι για κάτι τέτοιο γιατί ακόμα και με μάσκα πάλι περνάει η ξυλόσκονη...

Χα χα δεν πειραζει κυριακο .
πριν λιγο μου ηρθε σμς απο την acs να παω να την παραλαβω οποτε μολις την παρω θα ανεβασω φωτο .
υγ την παραγγειλα παρασκευη βραδυ κατα της 10 στο κεντρο βιδας εχθες αργια και σημερα πρωι πρωι ειναι χαλκιδα να την παραλαβω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το μονο παραλογο ηταν οτι ενω μενω στην ν αρτακη δηλ 6χιλιομετρα εξω απ την χαλκιδα στον υπολογισμο της τελικης τιμης το εβγαζε ως δυσπροσιτο προορισμο με εξτρα χρεωση και επελεξα παραλαβη απο το καταστημα ενω πριν μια βδομαδα παραγγελεια για ενα φακο απο τον δησιο μου ηρθε με την ιδια εταιρια εξω απ την πορτα μου χωρις εξτρα χρεωση δυσπροσιτης περιοχης.

Ru sure for unior?
Καπου εχουμε κανει συζητηση και αναφερθησαν και αλλα αλλων εταιριων.