Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σωληνοκόφτης χαλκοσωλήνων super-ego. (.....κορυφαία ποιότητα). Ξεχασμένος προφανώς σε κάποιο ράφι ή αποθήκη γι' αυτό και ανέβασα όλο το περιεχόμενο μαζί με την vintage παλιά συσκευασία του. Τιμή; Χώμα... μόνο 8 ευρώ, την στιγμή που τον συγκεκριμένο τον βρίσκει κανείς στο internet 17,5 ευρώ γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί προσπαθεί να διώξει το στοκ του (......κυρίως αφορά εργαλεία που έχει και δεν κινούνται) και να κάνει μια ανανέωση.

Σωληνοκόφτης χαλκοσωλήνων super-ego. (.....κορυφαία ποιότητα). Ξεχασμένος προφανώς σε κάποιο ράφι ή αποθήκη γι' αυτό και ανέβασα όλο το περιεχόμενο μαζί με την vintage παλιά συσκευασία του. Τιμή; Χώμα... μόνο 8 ευρώ, την στιγμή που τον συγκεκριμένο τον βρίσκει κανείς στο internet 17,5 ευρώ γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί προσπαθεί να διώξει το στοκ του (......κυρίως αφορά εργαλεία που έχει και δεν κινούνται) και να κάνει μια ανανέωση.

Προφανώς και το μήνυμα είναι λάθος μιας και αντί για το νήμα τι παραλάβαμε σήμερα λόγο κεκτημένης ταχύτητας ο δαίμων του διαδικτύου το τοποθέτησε στο νήμα τι παραγγείλαμε σήμερα. Παρακαλώ τους forum οperators να το μεταφέρουν στο σωστό νήμα που είναι τι παραλάβαμε σήμερα. Συγνώμη για την όλη αναστάτωση...:bigcry:

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Θα εξιλεωθεις μονο αν ανεβασεις τις προσφορες απο το μαγαζι που μπορουμε να εκμεταλευτουμε!

Δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει e-shop...... Εννοείται πως αν είχε θα το είχα ανεβάσει!!!!

πες μας το μαγαζί, να βρούμε το τηλέφωνό του να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά έστω, αυτά τα μαγαζιά που ξεστοκάρουν είναι ευκαιρίες....

Θα πάω ξανά μια βόλτα από εκεί αύριο ή μεθαύριο και αν δω κάτι ενδιαφέρων θα ενημερώσω...

Αν πέσουν κανά δυο τηλέφωνα στο παραπανω μαγαζί κατι μου λέει οτι δεν θα παραμείνουν οι τιμες ξεστοκαρισματος... ;-)

Eλπιζοντας οτι θα γυρισω συντομα στην πατριδα, παρηγγειλα σημερα την σκουπα proxxon, ετσι για να υπαρχει και να με υποδεχτει :))

PRX27490.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/27490.php

Είναι σίγουρα proxxon;;;; :chinscratch:
Δεν βλέπω πολύ μέταλλο... :flipout:
Σε πειράζω!!! Μεγειά!!!! Με το καλό να την παραλάβεις....

Με το καλό Μιχάλη.

Πάει ένας καθηγητής θεολόγος σε ένα σχολείο και αρχίζει να γνωρίζει τους μαθητές.
-Πώς σε λένε εσένα????
-Μάνο κύριε,λέει ο μαθητής.
ΣΠΛΑΤΣ!!!!!ΣΠΛΑΤΣ!!!!Του δίνει 2 χαστούκια ο καθηγητής και του λέει
-Εμμανουήλ σε βάφτησε ο παπάς.
Πάει μετά σε έναν άλλο μαθητή.
-Πως σε λένε εσένα?????
-Μιχάλη κύριε.
ΣΠΛΑΤΣ!!!!ΣΠΛΑΤΣ!!!!!!Δίνει πάλι 2 χαστούκια στο παιδί και του λέει:
-Μιχαήλ σε βάφτισε ο παπάς.
Πάει και σε έναν άλλο μαθητή.
-Πως σε λένε εσένα????
Έντρομος ο μαθητής,απαντάει τρέμοντας....
-Πετρουήλ κύριε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks guys!

χαχα, το λατρευω αυτο το γεροντικο, συντηρητικο και αχαρο λαδoπρασινο χρωμα των proxxon :))))

Και εμένα μου αρέσει. Αν κάτι δεν βγαίνει με μπλε μπος και ντρέμελ, το επόμενο είναι πρόξον. Μου αρέσει επίσης η εκτεταμένη χρήση μετάλλου, νομίζω (από τις φωτογραφίες κυρίως) ότι το προτιμούν έναντι του πλαστικού.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Eλπιζοντας οτι θα γυρισω συντομα στην πατριδα, παρηγγειλα σημερα την σκουπα proxxon, ετσι για να υπαρχει και να με υποδεχτει :))

PRX27490.jpg

http://www.proxxon.com/en/micromot/27490.php
Ελεγες για σκουπα σπροχον, αλλα νομισα εκανες πλακα. Δεν ηξερα οτινυπηρχε μεχρι τωρα!
Αραγε θα ειναι και αυτη αθορυβη?