Τι παραγγείλαμε σήμερα

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

11100172.jpg

Πρυτανευσε η λογικη και ετεθει παραγγελια σε νησιωτικο καταστημα.

Πως τα λες έτσι ρε Πρύτανη!

Μόλις παρήγγειλα το Δισκοπρίονο Skil μαζί με τις ράγες από τις προσφορές Crazysundays του e-shop.gr.
Για να δούμε τι θα δούμε! :)

Πάνο για περιστασιακή κοπή φύλλων Osb δεν νομίζω ότι θα έχω κάποιο θέμα ακόμα και με πλαστική ράγα. :)

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μόλις παρήγγειλα το Δισκοπρίονο Skil μαζί με τις ράγες από τις προσφορές Crazysundays του e-shop.gr.
Για να δούμε τι θα δούμε! :)

Άντε με το καλό να τα παραλάβεις. (...... το είχα πάρει και εγώ στην προηγούμενη προσφορά του e-shop πριν 2-3 εβδομάδες, για την εξοχή και ακόμα δεν έχω καταφέρει να το τεστάρω, με διάφορα που έχουν προκύψει, από τότε που θα μου πάει όμως...). Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις και αναλυτικό review. (...ξέρεις εσύ τον τρόπο για τις παρουσιάσεις, άλλωστε μας έχει κακομάθει με τον αναλυτικό και πλήρως περιγραφικό τρόπο που κάνεις τις παρουσιάσεις σου :a0210: :firstprize:).

μπορεί παρακαλώ κάποιος που το έχει να κάνει μία δοκιμή και να μας πει σχετικά με την ράγα? (πριν τελειώσει η προσφορά)

Οδηγοι και ραγες απο μια επωνυμη εταιρεια ειναι συνηθως λειτουργικοι και πρακτικοτατοι, επειδη ειναι σχεδιασμενοι για το ιδιο το εργαλειο, εκτος αν υπαρχει κατασκευαστικο η αλλο λαθος που εχει διαφυγει τον ελεγχο ποιοτητας.

Η συγκεκριμενη προσφορα και μαρκα ειναι πολυ καλη. Το κερασακι στην τουρτα ειναι ο οδηγος με τα 4 κομματια που φτανει το 1.5 μετρο!

Ειναι δυνατό αλλά βαρύ εργαλείο.. 4.5 κιλά..

Για τέτοια εργαλεία και μαλιστα μαζι με τις ράγες θέλεις επαρκή χώρο για να τα δουλέψεις. Δεν ειναι σεγα. Οπότε σκεφτείτε και αυτη την παράμετρο.

Ο χώρος που χρειάζεσαι υπαγορεύεται από τα κομμάτια ξύλου που δουλεύεις και όχι τα εργαλεία. Αν δουλεύεις μεγάλα φύλλα, τότε χρειάζεσαι και σχετικά μεγάλο χώρο. Αν δουλεύεις μικρά κομμάτια τότε δε χρειάζεται πολύς χώρος (αλλά ούτε και η ράγα του 1,5 μέτρου).

Oι ραγες του skil εχουν το καλο οτι ειναι συναρμολογουμενες, δηλαδη 4 κομματια των ~40εκ. που ενωνεις οσα χρειαζεσαι.

Το επομενο εργαλειο που εχω στην wish list ειναι δισκοπριονο χειρος εχω σχεδον καταληξη στο bosch gks 190 μολις το ξαναβγαλει σε προσφορα το e shop στα 125 ευρω.αλλα τωρα σκεφτομαι σοβαρα και το skill με τις ραγες !!ειδωμεν !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα 12 δοντια του δισκου ειναιβλιγα παντως για καλες-καθαρες κοπες.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Το επομενο εργαλειο που εχω στην wish list ειναι δισκοπριονο χειρος εχω σχεδον καταληξη στο bosch gks 190 μολις το ξαναβγαλει σε προσφορα το e shop στα 125 ευρω.αλλα τωρα σκεφτομαι σοβαρα και το skill με τις ραγες !!ειδωμεν !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα 12 δοντια του δισκου ειναιβλιγα παντως για καλες-καθαρες κοπες.

Πάρτο από εδώ Βασίλη μέ 132 ευρώ (+ 7 ευρώ από τήν προσφορά τού e-shop) τό Bosch gks 190

Απλως στο σκιλ υπολογισε και εναν εξτρα δισκο με πιο πολλα δοντια ωστε να κανεις αξιοπρεπεις κοπες.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk