Καπου ειδα οτι καποιο μελος ειπε οτι εχει μια σεγα παγκου parkside και δεν την χρησιμοποιει, ο Πανος νομιζω.
Ευχαριστω Μιχάλη, εστειλα ενα πμ να μου πει αν τον ενδιαφερει να την πουλησει...
Καπου ειδα οτι καποιο μελος ειπε οτι εχει μια σεγα παγκου parkside και δεν την χρησιμοποιει, ο Πανος νομιζω.
Οπα? χωρις σιαγονες?
Αυτα δεν θεωρουνται οτινπεριεχονται?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν την εχεινπλεον το site, να τσεκαρω αν εγραφε κατι σχετικο. Αλλα οσες φορες την εχω δει ειναινμε σιαγονες. Αν δεν εχει, θα εχουμε θεμα με το "vida"...
Παντως ειδα οτι το ιδιο εργαλειο κυκλοφορουσε ως pastorino, ιταλικη φιρμα, εξαγορασμενη πλεον απο τον ομιλο facom και τωρα πια stanley. Αντε βρες ακρη ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δεν νομιζω να ειναι ανευ, ο κωδικος περιεχειμτο εργαλειο πληρες.
ΥΣ την στειλανε ηδη!!!
Δεν εχω Μιχαλη...Καπου ειδα οτι καποιο μελος ειπε οτι εχει μια σεγα παγκου parkside και δεν την χρησιμοποιει, ο Πανος νομιζω.
Επειδη τα συγκεκριμενα σφαλματα τα κανω συχνα, τα διορθωνω οταν βγαζουν ματι κατεμε. Αν και εχω φτασει στο σημειο να μην ασχολουμαι γιατι παλι το ιδιο κανω, ειδικα οταν γραφω γρηγορα στο καναπε. Παντως δεν το κανω επιτηδες. Οσο για τους τονους, με το ταμπλετ που γραφω, εκτος απο το θεμα με το space και μ/ν/β εχω και με αυτους ενα θεματακι. Για να μπει ο τονος πρεπει να παταω το τονιζώμενο γραμμα και να περιμενω για την επιλογη με το τονο. Ε, θα φαω το διπλο χρονο για να γραψω ενα συγκεκριμενο κειμενο. Οταν πρεπει να τονιστει κατι που ο τονος κανει τη διαφορα, ε τοτε τον βαζω.Δεν αντιλέγω για τα τάμπλετ, αλλά...εγώ τουλάχιστον πριν κάνω το ποστ ξαναδιαβάζω και διορθώνω...
Ρε συ Νεκτάριε...συγνώμη που θα γίνω "κακός", ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ πρόσεχε όταν γράφεις...μας έχεις ταράξει στις κολλημένες λέξεις, με ν, μ κλπ συναφή γράμματα.
Σε μένα τουλάχιστον καταντάει, όταν είναι μεγάλο το κείμενο, κουραστικό να καταλάβω τι γράφεις.
Άσε που μερικές φορές δε μπορώ να βγάλω νόημα, γιατί δε βάζεις και τόνους.
Συγγνώμη που θα επέμβω αλλά είναι οξύμωρο αυτό που γράφεις, από την μια σου αρέσει να διαβάσεις σωστά γραμμένα κείμενα από την άλλη όμως δεν σου είναι εύκολο και αρεστό να το κάνεις εσύ αυτό που σου αρέσει.Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να συμφωνησω με τον συγκεκριμενο τροπο που τιθεται το θεμα.
Θα παρακαλουσα εαν υπαρχει καποιο θεμα να επικοινωνειτε με του συντονιστες οι οποιοι θα κρινουν και θα πραξουν αναλογα. Ειναι κριμα να εκθετουμε ετσι δημοσια καποιο μελος.
Προσωπικα θα ηθελα να γραφω με τονους, ομως δεν μου ειναι ουτε ευκολο ουτε αρεστο. Χαιρομαι ομως να βλεπω κειμενα ορθογραφημενα, τονισμενα και σωστα δομημενα.
Σε καμμια περιπτωση ομως δεν ειναι σωστο και δικαιο να γινεται παρατηρηση σε καποιον για τον τροπο γραφης του ετσι αβασανιστα.
Υπαρχουν εξαιρετικα παιδια που ισως να μην εχουν τελειωσει την πρωτοβαθμια εκπαιδευση, δυσλεκτικα, ανορθογραφα, που βιαζονται να γραψουν, που δεν εχουν ευχερεια στο πληκτρολογιο και αλλοι χιλιοι λογοι.
Δειχνουμε κατανοηση λοιπον γιατι πρωτον ετσι ειναι το σωστο και δευτερον γιατι τουτη η κατηγορια ειναι κατηγορια μαστορεματων και εργαλειων και οχι φορουμ γραμματων και φιλολογιας![]()
Συγγνώμη που θα επέμβω αλλά είναι οξύμωρο αυτό που γράφεις, από την μια σου αρέσει να διαβάσεις σωστά γραμμένα κείμενα από την άλλη όμως δεν σου είναι εύκολο και αρεστό να το κάνεις εσύ αυτό που σου αρέσει.
Αν είναι θέμα δυσλεξίας ή κάποιου άλλου θέματος σου είναι σεβαστό, αν είναι όμως θέμα πχ βαριέμαι, δεν θέλω να προσπαθήσω, Ε τότε κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό, το ότι είναι topic εργαλείων δεν σημαίνει ότι πρέπει ο καθένας μας να βγάζει τα μάτια του για να βγάλει νόημα σε ένα ποστ.
Πάντα φιλικά!
Sent from my 1+1
Πραγματικά είσαι Φο - βε - ρός και πολύ δημοκρατικός! Τα συγχαρητήριά μου!"Δεν μου ειναι ευκολο (δεν μπορω να κοψω το καπνισμα) ουτε αρεστο να κοψω το καπνισμα (μου αρεσει δηλαδη να καπνιζω), αλλα χαιρομαι τους ανθρωπους που το εχουν κοψει η/και που δεν καπνιζουν."
Σου φαινεται και αυτο οξυμωρο?
Αυτο που με ενδιαφερει πρωτιστως σε αυτο το φορουμ ειναι η ευπρεπεια του λογου και οχι ο τροπος γραφης.
Το θεμα κλεινει εδω καθως βλεπω μια επιθετικη διαθεση απο μερους σου που δεν δικαιολογειται με τιποτα. (Αναφερομαι στο αγενες ποστ που μολις σου εσβησα).
Για να δουμε ποτε θα φτασει...μολις παραγγειλα δαυτο...
http://www.banggood.com/Aluminum-Al...nters-Protractor-Miter-Framing-p-1014028.html
για να δουμε τι σοι θα βγει...!!!
Για να δουμε ποτε θα φτασει...
σημερα λεει ειναι στο ταχυδρομειο τους...(περιεργο αν και εχω track number το china post tracking δεν μου δινει ακομα λεπτομερειες...)
Παραγγέλθηκε το GSR με την 4άρα και την 2άρα μπαταρία. Άντε να πιάσουμε και ένα εργαλείο της προκοπής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.