Τι παραγγείλαμε σήμερα

Γράψτο αλλού όμως γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες!!!

Περα απο το μεγεθος και το βαρος που λεει το πατριωτακι μου, υπαρχει ενας πιο σοβαρος λογος που πρεπει να κανω συγκεκριμενη επιλογη σκουπας:

Technical data:
220 - 240V. 1,100W. Connection for electric tools from 25 to 2,000W. Container 18l. With 5m connection cable.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την ξέρω αυτή.
Δεν είναι αυτή που τραβάει την άχνη απ´ τους κουραμπιέδες;:flipout:

Σκουπα μπαταριας παρακαλω!

henry-vacuum.jpg

toolshouse ναι δε το βρήκα κάπου αλλού σε μία γρήγορη αναζήτηση και πριν μέρες που πετάχτηκα απο το Leroy δε το είχε. Οσο για τα 6.5ευρώ μακάρι να ειναι τα μόνα που έχω χάσει στο θέμα εργαλείων ;)

Ναι οσο γιαυτο δεν εχεις αδικο.

Απλα ημουν Χιο μεχρι το σαββατο που μας περασε και επισκεφτηκα το μαγαζι για κατι δικα μου και ενος φιλου εδω οποτε θα τα γλυτωναμε τα αποστολικοαντικαταβολικα...

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Και μιας και το θυμήθηκα πριν 2-3 μέρες παράγγειλα τα παρακάτω
http://www.ebay.co.uk/itm/221906432207?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
Τα περιμένω με UPS τη Πέμπτη για να δω και τι πουλάκια πιάνουν.

Με το καλό να τα παραλάβεις και να μας πεις εντυπώσεις. 20 το τεμ. περίπου;

Ναι κάπου τόσα πήγε ανα κομμάτι. Δε περιμένω και πολλά μιας και ειναι απο αλουμίνιο άρα σε ζόρισμα θα "καμπουριάζουν" λογικά, αλλά μάλλον θα με καλύψουν στο 90% των εργασιών που θα τα χρειαστώ.

Έχω 4 ίδιους, δύο στα 1,25 και δύο στο 1.50. Κι όπως σωτά είπες, με το μαλακό στα ζόρια... :drool:

Ναι κάπου τόσα πήγε ανα κομμάτι. Δε περιμένω και πολλά μιας και ειναι απο αλουμίνιο άρα σε ζόρισμα θα "καμπουριάζουν" λογικά, αλλά μάλλον θα με καλύψουν στο 90% των εργασιών που θα τα χρειαστώ.

Μπορείς στην πορεία να αντικαταστησεις τους αλουμινενιους ραβδους με μεταλλικους , αυτο έχω κανει στους δικούς μου . Μεγαλύτερο βάρος βέβαια αλλα καθολου στρεβλωση (και ακρίβεια που λέγαμε..χαχαχα...)
Οταν κολλας σανιδες μεταξυ τους δεν θέλεις καθόλου στρέβλωση .

Τους είχαμε πάρει πιο παλιά με τον Μπάμπη τους ίδιους αλλά και πιο μεγάλους 1500 χιλιοστά και όπου τους χρησιμοποιήσα έμεινα ευχαριστημένος.
Με το καλό να παραλάβεις.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μπορείς στην πορεία να αντικαταστησεις τους αλουμινενιους ραβδους με μεταλλικους , αυτο έχω κανει στους δικούς μου . Μεγαλύτερο βάρος βέβαια αλλα καθολου στρεβλωση (και ακρίβεια που λέγαμε..χαχαχα...)
Οταν κολλας σανιδες μεταξυ τους δεν θέλεις καθόλου στρέβλωση .

Τι έβαλες, στρατζαριστό; Τις φωλιές για να μαγκώνει το κινούμενο κομμάτι πως θα τις φτιάξεις;

Καλως να παραλαβεις Αγαπη,τις 2 μπαταριες 4 Αh για το Dewalt τις παρηγγειλες ;

Τι έβαλες, στρατζαριστό; Τις φωλιές για να μαγκώνει το κινούμενο κομμάτι πως θα τις φτιάξεις;
Ναι Μπαμπη , τις φωλιές τις κατάργησα και έβαλα πιρο .

Οχι δε τα παράγγειλα ακόμα! Λέω να περάσει ο μήνας γιατί το παράκανα με αγορές τον Ιασνουάριο και έπεσα όξω που λένε :/

Δε με συγκρατείτε και εσείς λίγο. ειμαι και γυναίκα και με έπιασε το shopping mania :p