Τι παραγγείλαμε σήμερα

Οχι δε τα παράγγειλα ακόμα! Λέω να περάσει ο μήνας γιατί το παράκανα με αγορές τον Ιασνουάριο και έπεσα όξω που λένε :/

Δε με συγκρατείτε και εσείς λίγο. ειμαι και γυναίκα και με έπιασε το shopping mania :p

Χα χα ε δεν μες μας ενημερωνεις οτι σκεφτεσαι για αγορες να σου παταμε φρενο,μας τα λες τετελεσμενων γεγονοτων
Τωρα που με ενημερωσες θα γινω ο λογιστης σου και θα κραταω τεφτερι,εχουμε και λεμε 200 το πνευματικο και αλλα τοσα το κρουστικο δραπανο 400 και 50 κατι κοκοψινια απο Χιο 450 και 80 οι σφιγκτιρες απο London 530 εισαι για αυτον τον μηνα.
Ειμαι καλος παρατηρητης και λογιστης ; η να περασω με τον κηδεμονα μου -bye-
Μονο πες μου που βαζεις ταβανι καθε μηνα για να σε ενημερωνω πριν το ξεπερασεις χα χα

Απο αμαζον έλεγα ρε συ που βγαίνανε οι δύο 4αρες 130 με μεταφορικά. Εδώ η μία κάνει 108ευρώ.
Αν τις πάρω απο εδώ που με τέτοια διαφορά τιμής δε νομίζω με χαρά να πα´ρω και για σένα και να ρίξω και ένα παζάρι μιας και θα ειναι αρκετουτσικα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απο αμαζον έλεγα ρε συ που βγαίνανε οι δύο 4αρες 130 με μεταφορικά. Εδώ η μία κάνει 108ευρώ.
Αν τις πάρω απο εδώ που με τέτοια διαφορά τιμής δε νομίζω με χαρά να πα´ρω και για σένα και να ρίξω και ένα παζάρι μιας και θα ειναι αρκετουτσικα

Δεν βαζετε και για μενα μια 4αρα? Makita lxt

:idea:

Τι έβαλες, στρατζαριστό; Τις φωλιές για να μαγκώνει το κινούμενο κομμάτι πως θα τις φτιάξεις;
Νομίζω το πιο εύκολο είναι διαμπερής τρύπες στο στρατζαριστό, ίδια τρύπα στο πλαινό του κινητού μέρους και πέρασμα πύρου.

Μακίτα; Τι είναι αυτό φρούτο; Εμείς για εργαλεία πάμε όχι σε μανάβικο

:rofl:

Χαχαχαχα
Ετσι!!!!
Πολυ σε παω Αγαπη!

Στο αμαζον ο πωλητης δεν εχει απο τις δικιες μου να μοιραστουμε και τα μεταφορικα?

Και με πιρο θελεις εκατο ξετρπηματα βρε Ηλια!

Αγαπη απο που θα τις παρεις?
Δε ρωτας και καμια XRP 18V Li-ion και για εμενα?

Μια φορά τις κανεις , αλλιώς ήταν για πέταμα . Άντε να σφυξεις κανένα ντουλάπι . Για ενώσεις επιφανειων-σανιδες κλπ που ειναι αυτοί , ήταν άχρηστοι .

Αυτά είναι εργαλεία !!!!!
Εγώ πάντως αν αποφασίσω να ξεπεράσω αυτή την φοβερή ποιότητα των Parkside !!!! Makita θα αγοράσω.
Μπάμπης και ξερό ψωμί :ernaehrung004:

Εγώ πάντως αν αποφασίσω να ξεπεράσω αυτή την φοβερή ποιότητα των Parkside !!!! Makita θα αγοράσω.

Έλα Μαρμίτα να κεράσω ... :ADFADF1:

Βρε όλοι κρυφομαμακιτες ειναι...χαχαχα...

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εγω μονο κατι ανεμιστηρακια στο βαθος βλεπω ενδιαφεροντα
Ειναι ιδεα μου ή στη φωτογραφια με τα makita μετραω τουλαχιστον 9 παλμικα κατσαβιδια και 10 δραπανα; Γιατι τοσα πολλα;