Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ναι Πάνο. Ο θείος μου επισκευάζει γεννήτριες και όσες φορές έχω πάει πάντα βλέπω κινέζικες με καμμένες πλακέτες. Με τα ίδια χρηματα μπορούσα άνετα να πάω σε Κινέζο με 5.5 KVA αλλά προτίμησα το επώνυμο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην ξύνεις πληγές Παππού.
Θέλω να πάρω impreza για πρώτο αυτοκίνητο αλλά διστάζω.... Χαχαχα

και πολύ καλά κάνεις...δεν είναι το impreza για πρώτο αμάξι....για το δικό σου το καλό....

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Είναι έρωτας όμως!!! Δεν αναφέρομαι στο 2.5 άρι βεβαια. Εχει 1600 με 120- 170 άλογα...

Ωραια γεννητρια! Δεν εχω ιδεα απο γεννητριες αλλα και μονο που βλεπω subaru ξερω οτι θα την δουλευεις μεχρι γεροντας :))

Ενα πληρες τεποζιτο ποση ωρα περιπου τροφοδοτει ας πουμε μια λαμπα 100watt? Tι συντηρηση χρειαζεται?

Καλως να τη δεχτεις!

εντελώς χοντρικά το τεπόζιτο χωράει 3.5 λιτρα δηλαδή 3500 cm3 ο θάλαμος είναι 170cm3 οπότε περίπου 20 ώρες....αν δεν κάνω κάποιο λάθος λόγω έλλειψης καφέ...

Καλησπέρα στην ομήγυρη :)
Λέω να παραγγείλω αυτό http://www.ebay.com/itm/68800mAh-12...409611?hash=item259ac5458b:g:6mAAAOSwc1FXY4-m να υπάρχει σε περίπτωση ( φτου-φτου ) ανάγκης αλλά και για να βάλω μπροστά ένα rav 4 που έχω στο γκαράζ με πεθαμένη μπαταρία, τι λέτε, είναι οκ ? Υπάρχει πρόταση για κάτι αντίστοιχο δοκιμασμένο αλλά σε αυτά τα χρήματα ?

κινεζικο δεν θα επαιρνα ουτε και εγω. Αλλα τα επωνυμα που μπορεις να βρεις στο Αμαζον, φαινεται να ειναι καλα. οσες φορες βρηκα αναφορες απο κατοχους αυτες ηταν επιτυχεις
ΑΛΛΑ
βασικο ρολο στην επιτυχια παιζει και το μεγεθος του κινητηρα αυτοκινητου (και οι αλλοι συνηθεις παραγοντες πχ κρυο)
Οποτε τσεκαρισε τα αμπερ που δινει η συσκευη με τα αμπερ κρυας εκκινησης της μπαταριας σου (cold crank)

Επισης, ΑΝ θυμαμαι καλα κατα την χρηση πρεπει η μπαταρια να ειναι αποσυνδεμενη

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

εντελώς χοντρικά το τεπόζιτο χωράει 3.5 λιτρα δηλαδή 3500 cm3 ο θάλαμος είναι 170cm3 οπότε περίπου 20 ώρες....αν δεν κάνω κάποιο λάθος λόγω έλλειψης καφέ...
Πως προκύπτει αυτό; δεν νομίζω ότι στέκει η πράξη που κάνεις.

Χρειαζεσαι βεβαια και εναν φορτιστη μπαταριων (πχ σα του lidl).

Τον οποίο (ειρήσθω εν παρόδω) έχω προς πώληση καθώς πήρα την έκδοση με την οθόνη (κατά τ'άλλα ίδιος).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πως προκύπτει αυτό; δεν νομίζω ότι στέκει η πράξη που κάνεις.
χε χε σαφώς και δεν στέκει....

τέτοιες γεννήτριες καταναλώνουν χοντρικά 1 λίτρο βενζίνης την ώρα...οπότε αυτή του Νίκου θα κρατάει περίπου 3 ώρες...

αν και ο Νίκος θα διαβάσει το manual και θα μας πει στα σίγουρα.

Πόσο το δίνεις? Έχεις καμία φώτο ή link?

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα σου στείλω λεπτομέρειες αργότερα, καθώς εδώ δεν είναι το κατάλληλο θέμα. Ευχαριστώ!

Ωραια γεννητρια! Δεν εχω ιδεα απο γεννητριες αλλα και μονο που βλεπω subaru ξερω οτι θα την δουλευεις μεχρι γεροντας :))

Ενα πληρες τεποζιτο ποση ωρα περιπου τροφοδοτει ας πουμε μια λαμπα 100watt? Tι συντηρηση χρειαζεται?

Καλως να τη δεχτεις!

Ναι είναι αθάνατοι κινητήρες Μιχάλη.
Έχω στο σκαπτικό τέτοιον και εδώ και 3 χρόνια (τυχαίνει να το δουλεύω και 3 ώρες συνεχόμενα σε σκληρό έδαφος) δεν έχει κάνει κιχ.

Για αυτονομία δεν γνωρίζω αλλά η κατανάλωση του σε τέρμα στροφές είναι λιγότερο από 1 λίτρο την ώρα.

Συντήρηση σε ότι αφορά τον κινητήρα χρειάζεται μόνο (αλλαγή λαδιών, καθάρισμα φίλτρου αέρα κλπ).

Χαχα δεν πάει έτσι...
Τις στροφές που τις βάζεις?
Με αυτό το τεπόζιτο 3.5-4 ώρες αυτονομία έχει όταν δουλεύει τέρμα.
Στο χαλαρό είναι πολύ περισσότερες.

χε χε σαφώς και δεν στέκει....

τέτοιες γεννήτριες καταναλώνουν χοντρικά 1 λίτρο βενζίνης την ώρα...οπότε αυτή του Νίκου θα κρατάει περίπου 3 ώρες...

αν και ο Νίκος θα διαβάσει το manual και θα μας πει στα σίγουρα.

Εξαρτάται από το φορτίο Σώτο.

Καλησπέρα στην ομήγυρη :)
Λέω να παραγγείλω αυτό http://www.ebay.com/itm/68800mAh-12...409611?hash=item259ac5458b:g:6mAAAOSwc1FXY4-m να υπάρχει σε περίπτωση ( φτου-φτου ) ανάγκης αλλά και για να βάλω μπροστά ένα rav 4 που έχω στο γκαράζ με πεθαμένη μπαταρία, τι λέτε, είναι οκ ? Υπάρχει πρόταση για κάτι αντίστοιχο δοκιμασμένο αλλά σε αυτά τα χρήματα ?

Να το παρεις.
Το εχει φιλος και του εχει λυσει τα χερια απο εκκινητης εως και φορτιστης κινητου.

Μια που λεγαμε προχθες στο mastorgroup για την γωνια μαραγκου της wolfcraft μολις παραγγειλα μια και ενα κοφτακι knipex απο toolstore .

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μια που λεγαμε προχθες στο mastorgroup για την γωνια μαραγκου της wolfcraft μολις παραγγειλα μια και ενα κοφτακι knipex απο toolstore .

Άντε και καλοδούλευτα Βασιλη.
Εγω "ψάχνω" την ρυθμιζόμενη μεταλλική γωνία, με την Ακίδα σημαδεματος. Εχω την Stanley αλλα ειναι πλαστική η γωνία και 1-2 φορές που μου έπεσε, την ψιλό είδε. Άσε που δεν εχει ακιδα.
3e67b581af5de2dc1b1fc5683c6bf072.jpg

Δεν καίγομαι, αλλα άμα πέσω πανω της θα την αγοράσω.

Sent from my iPad using Tapatalk