Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χρηστο το 1 λινκ που εβαλε ο σωτηρης ειναι στην χαλκιδα αν θες να σου παρω μια πες μου!

Ευχαριστω Βασιλη. Με προβληματίζει η πολυ φτηνή τιμη της. Αν μπορείς να την ψιλαφησεις και σου φανεί αξιοπρεπής, πάρτην. Αν πάλι τη δεις πολυ κινεζιά, ισως πάρω απο ebay. Ευχαριστω έτσι κ αλλιώς.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστω Βασιλη. Με προβληματίζει η πολυ φτηνή τιμη της. Αν μπορείς να την ψιλαφησεις και σου φανεί αξιοπρεπής, πάρτην. Αν πάλι τη δεις πολυ κινεζιά, ισως πάρω απο ebay. Ευχαριστω έτσι κ αλλιώς.

Mη σε προβληματιζει καθολου η χαμηλη τιμη. Απλα ο καλωσυνατος αυτος εμπορος αποφασισε να βγαλει μονο ενα 50+% κερδος και οχι 200+% σαν τους αλλους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τελικά παρήγγειλα σήμερα αυτή την πλάνη. ελπίζω να μην μετανοιώσω...

View attachment 130870

Αντε καλως να σου ερθει.
Τι να το μετανιωσεις? Απλος μηχανισμος ειναι, ουτε πολλες ρυθμισεις ουτε τιποτα. Μια χαρα θα ειναι.

Την ψάχνω κιόλας. Θενκς

Χρηστο πορτοκαλι.
Δλδ Bahco

Και μαλλον αξιζει για ομαδικη!!!
https://www.amazon.co.uk/gp/product...act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

400mm με περιπου 16 ευρω για πανω απο 4 τμχ
61WQ1zkESwL._SL1200_.jpg

Last edited:
Προσφατα πηρα αλλη μια γωνιτσα, Rolson απο αμαζον αγγλιας , καθως την πρωτη την χρησιμοποιουσα καπως παραδοξα.
Ξεχωριστα την ακιδα, ξεχωριστα τη γωνια και ξεχωριστα το καλο μεταλλικο χαρακακι! :))

έχω τη γωνιά της tactix (Tactix 239111) εδώ και περίπου 1 χρόνο και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι ίδια με την Bahco. Την είχα πάρει απο το KentroVidas αν θυμάμαι καλά 8 euro.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

έχω τη γωνιά της tactix (Tactix 239111) εδώ και περίπου 1 χρόνο και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι ίδια με την Bahco. Την είχα πάρει απο το KentroVidas αν θυμάμαι καλά 8 euro.

me too

Είμαι μέσα για group buy πάντως, μιας και φάγαμε πόρτα από τον κινέζο για το τρίγωνο

Θα περάσω μέσα στη βδομάδα από κέντρο βιδας να δω την Tactix που πήρε ο saradis
Αν την έχει ακόμα στην τιμή αυτή, αξίζει.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Θα περάσω μέσα στη βδομάδα από κέντρο βιδας να δω την Tactix που πήρε ο saradis
Αν την έχει ακόμα στην τιμή αυτή, αξίζει.

είναι η ίδια που έχω πάρει εγώ από εκεί και την έχεις δει σε μένα....αλλά δεν ξέρω εάν την έχει σε στοκ...

Καιρο τωρα αναζητω εναν γωνιακο τροχο.
Εχοντας τις καλυτερες εντυπωσεις απο τον PWS 13-125 που εχω εβαλα παραγγελια χθες για τον BOSCH PRO GWS 17-125 CIE 1700WATT απο το e-shop.
gws-17-125-cie-36634.jpg

Last edited:
Δυστυχώς το kentrovidas δεν τα ανεβάζει όλα στο site του, ενώ έχει τεράστια ποικιλία. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αυτό καθώς πρόκειται για χιλιάδες κωδικούς...

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

είναι η ίδια που έχω πάρει εγώ από εκεί και την έχεις δει σε μένα....αλλά δεν ξέρω εάν την έχει σε στοκ...
Οκ τότε. Ευχαριστώ

Τι εγινε βρε Κυριακο? 1700 watt τροχουδακι?
Για να αναβαθμιζεις στο ιδιο μεγεθος δισκου με τον παλιο, θα πει οτι το θες για συγκεκριμενες δουλειες, ετσι?

Μιχαλη δεν υπηρχε εργασια που να μην καταφερε ποτε ο 13-125!
Απλα ο νεος εχει επιπλεον το kick stop που το θεωρω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Ο γωνιακος ειναι το εργαλέιο που σεβομαι περισδσοτερο απο ολα λογο επικυνδυνοτητας φιλε.

Καλώς να το λάβεις σύντροφε. Φαίνεται εργαλειαρα και μου αρέσει που φροντίζεις πάνω απ ολα την ασφάλεια σου.