Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καιρο τωρα αναζητω εναν γωνιακο τροχο.
Εχοντας τις καλυτερες εντυπωσεις απο τον PWS 13-125 που εχω εβαλα παραγγελια χθες για τον BOSCH PRO GWS 17-125 CIE 1700WATT απο το e-shop.
gws-17-125-cie-36634.jpg

Πάει χάλασε (....ο κόσμος) και ο Κυριάκος.... Από τους τελευταίους πιστούς εναπομείναντες των Dewalt άρχισε και εκείνος και στρέφεται στα Bosch. Μου φαίνεται πως εγώ είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών.... :fahne90: :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πάει χάλασε (....ο κόσμος) και ο Κυριάκος.... Από τους τελευταίους πιστούς εναπομείναντες των Dewalt άρχισε και εκείνος και στρέφεται στα Bosch. Μου φαίνεται πως εγώ είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών.... :fahne90: :ernaehrung004:

Οχι οχι Κωστα εγω εχω ολο το φασμα σε μαρκες απλα τα κιτρινακια ειναι τα αγαπημενα μου.
Τον DW28136 σκεφτομουν απλα βασιστηκα στην αριστη σχεση με τον 13-125 που εχω εδω και χροοοοονια!

Φεύγω για κέντρο βιδας. Την έχει απόθεμα στα 9,95 την ρυθμιζόμενη γωνία της Tactix.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Φεύγω για κέντρο βιδας. Την έχει απόθεμα στα 9,95 την ρυθμιζόμενη γωνία της Tactix.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Δέν ξέρω άν σέ πρόλαβα Χρήστο,η γιά κάποιον άλλο φίλο,πήγαινε καί στό πράκτικερ λίγο δίπλα έχει τής Kreator στά 7 ευρώ καί είναι τό ίδιο μεταλική

gonia010.jpg

Ευχαριστω Δημήτρη. Τελικά δεν πήγα Κ.Β. γιατι κατι προέκυψε εν τω μεταξύ. Μίλησα όμως με ΤΣΟΜΙΔΗ και θα μου την φέρει αυριο μάλλον. Τον προτιμώ γιατι είναι στην περιοχή μου. Ισως μου βρει και κατι που ψάχνω πολυ καιρό.
Τους σφιγκτήρες σωλήνας 1/2 ίντσας.
67ec7a17a6195363e21dd6eced80819b.jpg

Τσίμπησα και hard copy καταλογακι tactix.
2a7078b99f27b099ecbe642513706c8e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι, η μονάδα ήχου (συμβαρικό RadioCD) πάει για πέταμα. Το Gaget-ακι θα συνδεθεί στα ηχεία (2X25W) και για να αποκτήσει δύναμη (θα πάρει ρεύμα 24V) από αυτό εδώ που είναι converter - Booster από 12V σε 24V.

Το κιτ είναι ιδιαίτερα χαμηλής θερμότητας και θα παίζουν Radio/MP3 κλπ από τα smart Phones/iPad κλπ.

http://www.ebay.com/itm/142076970987?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Ως εφεδρικό (για να παίξουμε να περάσει η ώρα) αγοράστηκε και ένα ακόμα εξαρτηματάκι για πειραματισμούς και ήχο στο εργαστήριό μου (γκαράζ μου)

http://www.ebay.com/itm/142102993326?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Προσέξτε τις τιμές τους.. !!! αστείο κόστος !

Last edited:
Ως εφεδρικό (για να παίξουμε να περάσει η ώρα) αγοράστηκε και ένα ακόμα εξαρτηματάκι για πειραματισμούς και ήχο στο εργαστήριό μου (γκαράζ μου)

http://www.ebay.com/itm/142102993326?_trksid=p2057872.m2749.l2648&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Προσέξτε τις τιμές τους.. !!! αστείο κόστος !

Κώστα συνήθως αυτά τα φτηνά το, remote είναι υπέρυθρες...

πωπω, καλως να ερθει σιγα σιγα το εκλεκτο facom, δεος προκαλει, σαν προιστορικο σαρκοβορο ορνεο μοιαζει!

Κανε και καμμια ενωση αμα τη παραλαβη! Ηow much went the hair?

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

φτηνά σου ήρθε χωρίς σιαγόνες;

Οπα? χωρις σιαγονες?
Αυτα δεν θεωρουνται οτινπεριεχονται?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν την εχεινπλεον το site, να τσεκαρω αν εγραφε κατι σχετικο. Αλλα οσες φορες την εχω δει ειναινμε σιαγονες. Αν δεν εχει, θα εχουμε θεμα με το "vida"...

Παντως ειδα οτι το ιδιο εργαλειο κυκλοφορουσε ως pastorino, ιταλικη φιρμα, εξαγορασμενη πλεον απο τον ομιλο facom και τωρα πια stanley. Αντε βρες ακρη ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν νομιζω να ειναι ανευ, ο κωδικος περιεχειμτο εργαλειο πληρες.
ΥΣ την στειλανε ηδη!!!

Νεκταριε αν λέει πλήρες θα είναι πλήρες. Ρώτησα αν έχει σιαγωνες όχι για να σε αγχωσω αλλά επειδή μου φάνηκε πολύ φθηνή και επειδή η knipex την πρεσσα της έχει και κωδικό όπου είναι χωρίς σιαγωνες.

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk