inmatrixout
AVClub Enthusiast
- 4 October 2014
- 1,099
Ωραίος!
Γιατί πήρες δύο σημαδευτήρια;
Το metal bender θα σου λύσει τα χέρια σε πολλές κατασκευές. Εγώ είχα πάρει αυτή πρίν ένα χρόνο σχεδόν και μετάνοιωσα που δεν πήρα τη μαγαλύτερη, των 15 cm.
Καλησπέρα κύριε Μπάμπη
Το δεύτερο σημαδευτήρι είναι για το "μεταλλικό" μου μαγαζί.
Μεγάλη καλίμπρα μέγγενης πήρα στην αρχή του καλοκαιριού από τοπικό μαγαζί, μικρή δεν είχα για το "ξύλινο" μαγαζί.
Μεταφορικά: The shipping charge for this will be £4.96 GBP.
Καλη αναμονή Παππού.
Πολύ χαμηλά μεταφορικά!
Μεγάλη καλίμπρα μέγγενης πήρα στην αρχή του καλοκαιριού από τοπικό μαγαζί...
Για δώσε λίγο περισσότερες πληροφορίες... Μέγεθος; Τιμή; Ευχαριστημένος;
Είναι πολύ χοντρή η 6 mm Κώστα.
Δεν δουλεύω σχεδόν ποτέ τόσο χοντρή, σπανίως δουλεύω και τα 4 mm.
Τότε λογικά με αυτή που έχεις θα κάνει δουλειά.
Για μεγαλύτερη ευκολία σου ζέστανε με ένα καμινέτο υδραυλικού το υπό διαμόρφωση κομμάτι & αυτό θα σου γυρίσει πανεύκολα ως σαν ...μαλά@ας.
Δούλειά καλνω με τη δική μου, είναι παλρα πολύ καλή στράτζα κι αξίζει την τσιμπημένη τιμή της.
Ήθελα ολμως πιό μεγάλη, οι 10 πόντοι είναι περιοριστικοί.
Μπορείς να την αντιγράψεις εύκολα κ με diy να έφτιαχνες μια στα 20 cm. Αν τυχόν βρω στην Πάτρα ξανά, θα σε ενημερώσω.
Δούλειά καλνω με τη δική μου, είναι παλρα πολύ καλή στράτζα κι αξίζει την τσιμπημένη τιμή της.
Ήθελα ολμως πιό μεγάλη, οι 10 πόντοι είναι περιοριστικοί.
xexe πάει να βάλει τον τόνο αλλά πατάει δίπλα στο Λ....
To απόλυτο εργαλείο και τζάμπα!!! Θα κλείνω σε σακουλάκι τα μεταλλικά αντικείμενα για προστασία.
Mini Handy Heat Instant Sealer Manual Closer for Kitchen Food Storage Plastic Bags 1.57
![]()
Εχω μια απορια ρε παιδια...
Τα εργαλεια μπορω να καταλαβω γιατι ολοι μας τα θελουμε ειναι λιγο γκατζετ αλλα σε αλλους πολυ σε αλλους λιγοτερο ειναι χρησιμα...γιατι ετσι βγαζεις δουλιτσα...
τους φακους για ποιον λογο τους χρειαζεστε...???
...(εχω διαβασει και λιγο το ειδικο σεκτιον για φακους που εχει στο φορουμ και ειναι γνησια η απορια μου)
Εχω πχ εναν φακο απο πλανοδιο που εχω παρει τον εχω μονιμα στην μοτοσυκλετα μεσα σε ενα σακουλακι (αντιστοιχους εχω και στις εργαλειοθηκες μου και εναν στο αυτοκινητο) και ΟΤΑΝ χρειαστικε εκανα μια χαρα την δουλεια μου...
ΔΛΔ δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη για κατι τοσο ακριβο και καλυτερο σιγουρα απο τον φακο πλανοδιου που εχω εγω...εχετε καποιο χομπι πχ που σας εξυπηρετει...κυνηγι/ψαρεμα/πεζοπορειες...???
Δεν θελω να προσβαλω κανεναν προς θεου απλα επειδη πολλα χρονια τωρα κανω την δουλεια μου με οτι φακο βρω μπροστα μου (και δεν ειναι πολλες οι φορες εδω που τα λεμε που χρειαστηκα φακο)...για αυτο αναρωτιεμαι...
Για να παινεψουμε και τα γενια μας, εδω μια οικογενειακη φωτο με τη συλλογη σε πρωιμο σχετικα σημειο. Καμμια 70-80αρια φακοι.
Σε καποια φαση η συλλογη ειχε φτασει αρκετα πανω απο 100 κομματια. Μιλαμε για παρανοια εδω, οχι απλη τρελλα.
![]()
Ευτυχως ομως που αναπτυξαμε σε καποια φαση το φορουμ με τα εργαλεια και η νοσος με τους φακους θεραπευτηκε)
fftopic:
Μπάμπη πώς καταφέρνεις και γράφεις το λ μετά από το α και το ο;:hmmmm2:
xexe πάει να βάλει τον τόνο αλλά πατάει δίπλα στο Λ....
ναι άλλα πρώτα πατάμε τον τόνο και μετά το φωνήεν. χαχα
όταν γράφουμε σε χαρτί βέβαια ισχύει το αντίθετο. Εκεί ...
Βρε δαιμονα εισηλθες στην βαρβατη 18βολτη κατηγορια των αρχοντοbosch ???
Ξεφευγεις ευχαριστα, καλοριζικα!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.