Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χρειαζεται χρειαζεται!!!
Με το καλο να παραλαβεις!

Μπαμπινο με το καλο!
Το εχω και ειναι πολυ βολικο φιλε!!!

Ευχαριστώ Συνέλληνα!!!

Είχαμε δεν είχαμε την βρήκαμε την δικαιολογία!!! :p

Κ έβαλα μια παραγγελία:

4 σφικτηρες 3/4" (χρώμα γκρι / ανθρακί!!! ) στα 4 τεμαχ. δίνει μια μικρή έκπτωση & 1 πριονάκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τα μεταφορικά στα βγάζει απ'ευθείας;
Εμενα μου λέει "quote needed"

Θέλει εγγραφή. Κάνεις την παραγγελία κ μετά σου στέλνει mail με τα έξοδα αποστολής αφού έχει υπολογίσει σύμφωνα με την χώρα που είσαι κ την περιοχή.
Μετά εσύ αν θες να προχωρήσεις σου δίνει 2 επιλογές. Η μία είναι να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα σε λογαριασμό τους κ ο άλλος (αυτόν χρησιμοποιώ εγώ) σου δίνει ένα link σαν mail. Πατάς πάνω σε αυτό τον link κ αυτόματα σε βάζει στοPaypal όπου εκεί με 2 κλικ επιβεβαίωσης είσαι έτοιμος.

Παππούς Κ.

Αχ δεν έπαιρνες ακόμη ένα ζευγάρι!!!
Κυρ υπάρχουν κι εδώ, αλλά της 1/2 ιντσας με τιμή γύρω στο δεκαρικο το σετ. Αν σας ενδιαφέρει να ρωτήσω Τσομιδη τι τιμή μας δίνει.
Πόσοι ενδιαφέρεστε;
Κυριάκος
Αντώνης;

Sent from my C6833 using Tapatalk

Είχα πάρει κάτι παρόμοιες, Tactix νομίζω ήταν, αλλά κάπου είναι καταχωνισμένες στο χωριό.
Πρίν αγοράσετε σκεφτείτε τι σωλήνα θα χρησιμοποιήσετε γιατί αλλοιώς θα πετάξετε τα λεφτά σας.
Αυτούς τους σφιχτήρες δεν τους θες για σφίξιμο στους 20 και στους 30 πόντους, τους θές για μεγάλα μήκη κι εκεί υπάρχει πρόβλημα με την ακαμψία. :grandpa:

Last edited:
Είχα πάρει κάτι περόμοιες, Tactix νομίζω ήταν, αλλά κάπου είναι καταχωνισμένες στο χωριό.
Πρίν αγοράσετε σκεφτείτε τι σωλήνα θα χρησιμοποιήσετε γιατί αλλοιώς θα πετάξετε τα λεφτά σας.
Αυτούς τους σφιχτήρες δεν τους θες για σφίξιμο στους 20 και στους 30 πόντους, τους θές για μεγάλα μήκη κι εκεί υπάρχει πρόβλημα με την ακαμψία. :grandpa:

Συμφωνώ απόλυτα.