Τι παραγγείλαμε σήμερα

Στα 80 , με δωρεάν μεταφορικά στην Πάτρα για το εσωτερικό Εργαστήριο. Παραλαβή σε 2 ημέρες.

http://alphatools.gr/3808--ferm-pra1011.html
κάποιος το έχει αγοράσει αυτό εδώ και καιρό, θυμάμαι λίγο από τα λεγόμενά του, ότι δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος....το κακό είναι πως δεν θυμάμαι ποιός ήταν, αλλά θυμάμαι ότι του είχε κάτσει σε καλό σημείο το τρύπημα της επιφάνειας για την στήριξη του ρούτερ, αλλά σε κάποια στιγμή πρόλαβε στο τσακ το μπιτ από το να βρει στην επιφάνεια...καταραμένο αλτσχάιμερ...

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Στα 80 , με δωρεάν μεταφορικά στην Πάτρα για το εσωτερικό Εργαστήριο. Παραλαβή σε 2 ημέρες.

http://alphatools.gr/3808--ferm-pra1011.html

Την πάτησες! Τα reviews δεν λένε καθόλου καλά λόγια δυστυχώς. :)
Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει να την δοκιμάσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Την πάτησες! Τα reviews δεν λένε καθόλου καλά λόγια δυστυχώς. :)
Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει να την δοκιμάσεις.

Για να το δούμε πρώτα μωρέ.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλώς νά τό δεχτείς Κώστα.

κάποιος το έχει αγοράσει αυτό εδώ και καιρό, θυμάμαι λίγο από τα λεγόμενά του, ότι δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος....το κακό είναι πως δεν θυμάμαι ποιός ήταν, αλλά θυμάμαι ότι του είχε κάτσει σε καλό σημείο το τρύπημα της επιφάνειας για την στήριξη του ρούτερ, αλλά σε κάποια στιγμή πρόλαβε στο τσακ το μπιτ από το να βρει στην επιφάνεια...καταραμένο αλτσχάιμερ...

Τό μέλος giavra τό είχε αναφέρει Σωτήρη πέρισυ τέτοια εποχή

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ι-άλλα?p=1057567296&viewfull=1#post1057567296

Κι εγώ το έχω δει και δουλέψει (λίγο) από κοντά, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γι'αυτό τα είχα σκάσει για το καλό τραπέζι από τη Rutlands (και είχα αγγαρέψει φίλο άγγλο που δουλεύει στη Royal Mail να μου το στείλει).

Ώπα παιδιά,το τραπεζάκι το έχω και είναι γαμάτο,μη λέμε ότι θέλουμε.Το μοναδικό του θέμα είναι πως είναι ελαφρύ,κάτι που σημαίνει πως στα ρούτερ με πολύ σκληρά ελατήρια είναι λίγο tricky η ρΰθμιση βάθους (ύψους) κοπής,το οποίο λύνεται στερεώνοντας το τραπεζάκι στον πάγκο.Κωστή θα το ευχαριστηθείς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πρόβλημα με το λασκάρισμα το είχε ο Γιάννης,πατριωτάκι που δε θυμάμαι το πλήρες nick του.Εγώ δεν αντιμετώπισα θέμα πάντως..

Νίκο Πετειναρ. έχω μιλήσει με τον άνθρωπο κ αν δεν μου κάνει θα το επιστρέψω κ θα χρεωθώ τα μεταφορικά.

Όλα θα πάνε καλά Diabolic κ μην ξεχνάμε πως "...Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα ! "

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Φυσικά! :)
Το boston πότε θα έρθει?

Θα αργήσει λίγο ακόμα. Είναι από τα εξωτερικά.
Μην δίνουμε κ ....στόχο στο έταιρο μου ήμισυ που το χω σε εκτίμηση.

Last edited:

Ρε ποσα φλουρα κερδισες εσυ????????????????????????????????

χαχαχαχαχαχα

Πήρα κ για 4η φορά το βραβείο "Προσθεσε Αξία" (κ) φέτος, μην το ξεχνάμε αυτό.
Θα κόψω υλικό για την πριονοκορδέλα :flipout: :flipout:

Έγινε παραγγελία σήμερα από το τοπικό κατάστημα του παρακάτω, στα 185 . Παραλαβή σε 8 εργάσιμες.
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=2064
χε χε καλορίζικο...τα' πα εγώ αρχικά η κορδέλα, τώρα το αλυσοπρίονο....μετά η αποψίλωση στα γύρω δέντρα φίλων και γνωστών....

χε χε καλορίζικο...τα' πα εγώ αρχικά η κορδέλα, τώρα το αλυσοπρίονο....μετά η αποψίλωση στα γύρω δέντρα φίλων και γνωστών....

Να σαι καλά ρε Σώτο.

Προβλεπω να μην γλυτωνει τπτ....
Καλα που δεν πηρες βενζινης δλδ να βγαινεις και παραεξω.....

Όχι ξανά.
Γιατί θα το δάνειζα σε πολλούς κ πέρυσι το έκλαψα ένα που είχα.

Μπορεί να το έκανα αυτό για να πάρω κ γεννήτρια :flipout: :flipout: :flipout:

Γιατί νομίζεις οτι δεν έχουμε ρεύμα ??? και ένα που έχω έχει χαλάσει !!!!
Καλά βγαίνουν και σε πράσινα τα Bosch γιατί εγώ όλο κάτι μπλε βλέπω συνέχεια :flipout::flipout:

Καλά βγαίνουν και σε πράσινα τα Bosch γιατί εγώ όλο κάτι μπλε βλέπω συνέχεια :flipout::flipout:

Πράσινο γιατί είναι οικολογικό, για την προστασία του δάσους...:flipout:

Καλορίζικο Κώστα...