δεν καταλαβαίνω Νεκτάριε, δεν είχες πει ότι ήθελες να έχει ρυθμιζόμενο ύψος ο πάγκος? ή θυμάμαι λάθος?
Λαθος θυμασαι. Ηθελα αυτο που μου προσφερει ο β&δ, απλα στο ποιοτικοτερο κοιτωντας και wolfcraft. Απλα μπηκε σποντα ο κετερ.
Τα 80 του wolfcraft δεν προσφεραν κατι παραπανω και ο keter παρα ειναι πλαστικος και υπερβολικος.
Με το καλό να τον παραλάβεις. Θα διαφωνήσω όμως ως προς το "ο keter παρα ειναι πλαστικος και υπερβολικός".
Είναι πλαστικός, το πλαστικός είναι μια αόριστη έννοια υπάρχουν πλαστικά και πλαστικά, αλλά και πολύ πιο στιβαρός και υπέρ βολικός.
Καμία σχέσει με τον απλό B&D.
Παναγιώτη ο Νεκτάριος από ότι κατάλαβα θέλει νά βάζει σοκοροταινίες γιά μιά δουλειά μέ μελαμίνες πού έχει νά κάνει,και τόν βολεύει νά πιάνει τό κομμάτι σάν μέγγενη πού έχει ό B&D ενώ ο Keter δέν έχει αυτήν τήν ευκολία γιά τέτοιες δουλειές.
Τόν περιεργάστηκα μέ τήν σχολαστικότητα μου στό Praktiker τόν Keter πού τόν έχει ανοιχτό,καί εμένα πρίν τόν δώ ήμουν κατά τών πλαστικών,αλλά τά πλαστικά του τμήματα όπως λές είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας όντως,μεγάλη επιφάνεια εργασίας,κάτω ράφι νά ακουμπας πράγματα,όχι μεγάλο βέβαια,αλλά τά βασικά.
Οι τύπου B&D και ο μεγάλος και ο μικρός κακά τά ψέματα δέν είναι πάγκοι γιά να κάνεις δουλειές μέ τήν έννοια να αφήνεις επάνω εργαλεία κ.τ.λ είναι μόνο νά κόψεις κάτι κ.τ.λ.Ο Keter μπορείς νά κάνεις δουλειές μιάς πού έχει πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια.Ειναι πιο βαρύς καί στιβαρός.
Και από τήν λύση 2 καβαλέτα και μιά επιφάνεια απο επάνω,ο Keter είναι καλύτερος λόγο τών σφιγκτήρων πού έχει και σταθερότητας,βέβαια έχει καί ένα κόστος 80 ευρώ.
Παναγιώτη ο Νεκτάριος από ότι κατάλαβα θέλει νά βάζει σοκοροταινίες γιά μιά δουλειά μέ μελαμίνες πού έχει νά κάνει,και τόν βολεύει νά πιάνει τό κομμάτι σάν μέγγενη πού έχει ό B&D ενώ ο Keter δέν έχει αυτήν τήν ευκολία γιά τέτοιες δουλειές.
Τόν περιεργάστηκα μέ τήν σχολαστικότητα μου στό Praktiker τόν Keter πού τόν έχει ανοιχτό,καί εμένα πρίν τόν δώ ήμουν κατά τών πλαστικών,αλλά τά πλαστικά του τμήματα όπως λές είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας όντως,μεγάλη επιφάνεια εργασίας,κάτω ράφι νά ακουμπας πράγματα,όχι μεγάλο βέβαια,αλλά τά βασικά.
Οι τύπου B&D και ο μεγάλος και ο μικρός κακά τά ψέματα δέν είναι πάγκοι γιά να κάνεις δουλειές μέ τήν έννοια να αφήνεις επάνω εργαλεία κ.τ.λ είναι μόνο νά κόψεις κάτι κ.τ.λ.Ο Keter μπορείς νά κάνεις δουλειές μιάς πού έχει πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια.Ειναι πιο βαρύς καί στιβαρός.
Και από τήν λύση 2 καβαλέτα και μιά επιφάνεια απο επάνω,ο Keter είναι καλύτερος λόγο τών σφιγκτήρων πού έχει και σταθερότητας,βέβαια έχει καί ένα κόστος 80 ευρώ.
Η πρόταση για τον Keter έγινε την στιγμή που ο Νεκ έβαλε και λινκ για τον Wolfcraft στα 83 . Δεν είπε από την αρχή πως ήθελε έναν οικονομικό πάγκο και όπως του έγραψα
"Αν είναι να δώσεις 83 για τον Wolfcraft, είπα αν, θα σου πρότεινα να πάρεις αυτόν στα 80,90 . Πολύ πιο στιβαρός."
Όσο για την ευκολία για τις σοκοροταινίες σου παραθέτω:
![]()
Νεκ καλά έκανες και πήρες αυτόν που σου ταίριαζε στην δουλειά και στην τσέπη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Keter δεν είναι καλός λόγω πλαστικών.
https://www.amazon.com/Keter-17182239-Folding-Workbench-29-75-Inches/dp/B001CWX26Y
Τελικά πηρα το einhell 2025 u μαζί έναν ακόμη δίσκο 60 δοντιών. Σύνολο με τα μεταφορικά 161 . Εχει φύγει το δέμα οποτε λογικά απο δευτερα η παραλαβή .
https://www.skroutz.gr/s/8128015/Einhell-TC-TS-2025-U.html
Δεν μπορω να βρω αρκετά video που να το δουλεύουν , μονο αρκετά που το ξεπακεταρουν και το συναρμολογούν . Απο κριτικές παντως εχει αρκετά καλές , και λογικές γιατι γνωρίζουν τι πλήρωσαν και πήραν . Θελω να ελπιζω οτι η επιλογή μου αντι για χειρός σε diy πάγκου θα αξίζει την χρηματική υπέρβαση .
Τελικά πηρα το einhell 2025 u μαζί έναν ακόμη δίσκο 60 δοντιών. Σύνολο με τα μεταφορικά 161 . Εχει φύγει το δέμα οποτε λογικά απο δευτερα η παραλαβή .
https://www.skroutz.gr/s/8128015/Einhell-TC-TS-2025-U.html
Δεν μπορω να βρω αρκετά video που να το δουλεύουν , μονο αρκετά που το ξεπακεταρουν και το συναρμολογούν . Απο κριτικές παντως εχει αρκετά καλές , και λογικές γιατι γνωρίζουν τι πλήρωσαν και πήραν . Θελω να ελπιζω οτι η επιλογή μου αντι για χειρός σε diy πάγκου θα αξίζει την χρηματική υπέρβαση .
Μην απογοητευτείς ο,τι Κ αν δεις ! Κατά 99% με τον καιρό θα κόβεις Κ καλύτερα (θα μάθεις το εργαλείο, θα το ρυθμίσεις κλπ) . Επίσης, κατά 99.9999% ένα ιδιοκατασκευη θα έκοβε χειρότερα!Φυσικα! Ισως με ενα καλο καλιμπραρισμα να αποδειχθεί καλο ερασιτεχνικό εργαλείο ή να μην κόβει τιποτα και να ειναι ενα μάτσο ακριβές λαμαρίνες .
Θα γίνουν δοκιμαστικές κοπές out of the box και μετα απο ρυθμισεις .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.