Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εγώ σήμερα μαζί με 2 ακόμα άτομα χτύπησα 3 σετ GSR 12V-15FC από εργαλειοσυναγερμό και 1 βαλίτσα Wiha μαζί με κάτι ακόμα κοκοψίνια!
Στην αναμονή τώρα για την παραλαβή! :)

free image hosting

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εγώ σήμερα μαζί με 2 ακόμα άτομα χτύπησα 3 σετ GSR 12V-15FC από εργαλειοσυναγερμό και 1 βαλίτσα Wiha μαζί με κάτι ακόμα κοκοψίνια!

Με το καλό να τα παραλάβετε Νικόλα.

Νικολα με το καλο η παραλαβη...
για πες μας τι το ιδιαιτερο εχει το παραπανω...???

Καλές παραλαβές! Νίκο πήρες το σετάκι της φωτογραφίας; Πόσο στο άφησε;

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλές παραλαβές! Νίκο πήρες το σετάκι της φωτογραφίας; Πόσο στο άφησε;

Από 188, 176 ευρώ Γιάννη συν μεταφορικά.
Ακριβώς αυτό που βλέπεις!

Καλώς νά παραλάβεις Νικόλα,άν καί στά προσθαφαιρούμενα μέρη δέν είμαι τόσο υπέρ λόγο φθοράς τού βγάλε-βάλε,βέβαια είναι ευκολία μεγάλη και η bosch είναι ένα brand name στά εργαλεία.

Καλοριζικα Νικο!

Παντως αυτο το σετακι GSR απο την αρχη που το ειδα, δυστυχως δεν μου εκανε κλικ. Και λεω δυστυχως γιατι θα το ηθελα στη συλλογη.

Aπο την αλλη ειναι ελαχιστες οι φορες που εχω χρησιμοποιησει γωνιακα εξαρτηματα. Και απο αυτες τις ελαχιστες φορες, τις περισσοτερες κατεληξα να χρησιμοποιω εργαλεια χειρος, παρα γωνιακα δραπανα, σε δυσπροσιτα σημεια.

Βεβαια αν η δουλεια σου απαιτει τετοια εξαρτηματα και χρησιμοποιουνται συχνα, αλλαζει το θεμα.

Καλώς νά παραλάβεις Νικόλα,άν καί στά προσθαφαιρούμενα μέρη δέν είμαι τόσο υπέρ λόγο φθοράς τού βγάλε-βάλε,βέβαια είναι ευκολία μεγάλη και η bosch είναι ένα brand name στά εργαλεία.

Να είσαι καλά Δημήτρη. Αν δεις τα μέρη αυτά είναι μασίφ μέταλλο οπότε λογικά δεν υπάρχει κανένα θέμα φθοράς ή είναι απειροελάχιστο!

Καλοριζικα Νικο!

Παντως αυτο το σετακι GSR απο την αρχη που το ειδα, δυστυχως δεν μου εκανε κλικ. Και λεω δυστυχως γιατι θα το ηθελα στη συλλογη.

Aπο την αλλη ειναι ελαχιστες οι φορες που εχω χρησιμοποιησει γωνιακα εξαρτηματα. Και απο αυτες τις ελαχιστες φορες, τις περισσοτερες κατεληξα να χρησιμοποιω εργαλεια χειρος, παρα γωνιακα δραπανα, σε δυσπροσιτα σημεια.

Βεβαια αν η δουλεια σου απαιτει τετοια εξαρτηματα και χρησιμοποιουνται συχνα, αλλαζει το θεμα.

Γιατί δεν σου έκανε κλικ;

Αν κάτσεις να φτιάξεις ζαρντινιέρες π.χ θα καταλάβεις που χρειάζονται αυτά τα κοκοψίνια!

Αν κάτσεις να φτιάξεις ζαρντινιέρες π.χ θα καταλάβεις που χρειάζονται αυτά τα κοκοψίνια!

Ή κανα ντουλαπι, ραφι κλπ
Αλλα που ν ξερει ο Μιχαλης με τις μινιατουρες του...:firstprize:

Eνα γωνιακο εξαρτημα τυπου wolfcraft και μια χαμηλου προφιλ καστανιτσα θα ηταν αρκετα, με λιγα ευρουδακια και οχι 200 ευρω.
Τωρα τι σου λεω εγω ε?, που εχω 3 γωνιακα δραπανα μπαταριας και αλλα τοσα γωνιακα εξαρτηματα...:flipout:

Eνα γωνιακο εξαρτημα τυπου wolfcraft και μια χαμηλου προφιλ καστανιτσα θα ηταν αρκετα, με λιγα ευρουδακια και οχι 200 ευρω.
Τωρα τι σου λεω εγω ε?, που εχω 3 γωνιακα δραπανα μπαταριας και αλλα τοσα γωνιακα εξαρτηματα...:flipout:

Ένα ένα γιατί βιάζεσαι...

200 ευρώ δεν κάνουν τα εξαρτήματα μόνα τους.
Ένα σκέτο GSR με 2 μπαταρίες και l-boxx πάει περίπου 120 ευρώ, οπότε από τα 176 ευρώ πας στα 56 ευρώ για τα 4 εξαρτήματα.
Το κόστος των εξαρτημάτων που λες δεν φτάνει περίπου το μισό αυτών του bosch που περιλαμβάνει 4 αντί για 2 εξαρτήματα και μάλιστα με πολλαπλές εφαρμογές;
Επειδή κατέχω ένα τέτοιο εξάρτημα θα σου πω απλά ότι σχεδόν δεν βολεύει καθόλου έναντι της λύσης της bosch ειδικά όταν έχεις να βιδώσεις 100 βίδες και όχι 4-5!

Και η παρωδια συνεχιζετε...με το παρακατω email
"Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς το προϊόν της παραγγελίας σας ΤΡΙΒΕΙΟ ΕΚΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΟ DEWALT 125MM ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 280WATT DWE6423 , έχει καθυστέρηση στις παραλαβές του και αναμένεται πλέον 6/6 εκτός απροόπτου . Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή."

Μιλανε για ΙΣΩΣ την επομενη εβδομαδα...!!!
Τελεια εξυπηρετηση...!!!