Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να είσαι καλά να τα χαρείς και εσύ και η σύζυγος φίλε μου.

Ελπίζω να έρθει αναίμακτα το λέιζερ.
Εγώ πλήρωσα σήμερα τελωνείο για το τετρακοπτερο που μου ήρθε!

Κυριάκο πόσο στοίχισε το τετραήμερο και πόσο πλήρωσες στο τελωνείο? Εγώ μέχρι στιγμής για πράγματα μέχρι 30 ευρώ δεν έχω πληρώσει τελωνείο....

Λοιπον....

Εδω το ειδοποιητηριο παραλαβης δεματος...

20170904_092938.jpg

Και εδω το πακετακι με το αυτοκολλητο του "εκτελωνιστη" των ΕΛΤΑ....

20170904_155330.jpg

Αναφερει Στατιστικη Αξια 50 ευρω ενω το αυτοκολλητο με την δηλωση του πωλητη ελεγε 24$.

Αντιστοιχη περιπτωση ειχα βιωσει στις γιορτες τον χειμωνα οταν ειχα παραγγειλει για εναν φιλο ενα power bank αξιας 50$ και το "τελωνειο" εβαλε εκτιμωμενη αξια 100 ευρω βαζοντας μας να πληρωσουμε 39 ευρω δασμους.

Γιωργο σου ευχομαι να τα αποφυγεις ολα αυτα.

EMS, UPS, FEDEX να τα αποφευγεις!!!

Τι ειναι αυτο Μπαμπη; Κατι για τον τορνο;

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τι ειναι αυτο Μπαμπη; Κατι για τον τορνο;

Ναί Κώστα, χτίζω σιγά-σιγά την προίκα μου...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Βάζουν και κλειστούς χρόνους απ´ότι βλέπω...
ETA: Thu. 28 Sep. - Mon. 23 Oct. :afraid:

Για να έχεις εικόνα στο περίπου από πότε έως πότε να περιμένεις άφιξη της παραγγελίας σου ώστε μετά να κάνεις dispute, διεκδικώντας τα χρήματά σου πίσω.....:a0210:

Είναι φοβερό γκατζετάκι, το έχω εδώ και 3 μήνες και το έχω καταευχαριστηθεί!!!

Ωραιο γκατζετακι, brushless, δυνατο και αθορυβο!

Παιρνει ενα δισκακι για κεραμικα, ενα multi cutter για τα παντα και δυο ειδων δισκακια για μεταλλα (ενα τσιπικο και ενα καλο).

Με το καλό. Ποιότητα.

Είναι φοβερό γκατζετάκι, το έχω εδώ και 3 μήνες και το έχω καταευχαριστηθεί!!!

Ειναι ενα απο τις ςπιθυμιες μου. Επειδη μου εσπασε τα νευρα ο παλιος black&decker και απο την αλλη στη δουλεια σπανια χρειαζομαι τροχο και οταν συμβαινει αυτο ειναι για ψιλοδουλεια και απομακρυσμενα απο το δικτυο, παιρνω αυτο με συνεπεια ο makitas να «αποσυρθει», επι το πλειστον, εντος εδρας.

Νεκτάριε καλώς νά τό δεχτείς,νόμιζα ότι τό είχες,πολύ βολικό καί άνετο καί είναι μικρό μόνο στό μάτι.

Νεκτάριε καλώς νά τό δεχτείς,νόμιζα ότι τό είχες,πολύ βολικό καί άνετο καί είναι μικρό μόνο στό μάτι.

Οχι, δεν το ειχα και ελπιζω στο κρεβατι να ειναι δυνατο...! :firstprize: Εσυ το εχεις?

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Οχι, δεν το ειχα και ελπιζω στο κρεβατι να ειναι δυνατο...! :firstprize: Εσυ το εχεις?

Ναί τό έχω ένα χρόνο τώρα,κόβει βίδα Μ8 άνετα.

pla210.jpg

Τωρα αν σου πω οτι και εγω σαν τον Δημητρη, θα ορκιζομουν οτι το ειχες, τι θα πεις;
Οσο για το κρεββατι, ειναι σολο λεει στη φωτο, οποτε θα κανετε καλο ζευγαρι.