Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εγω για τριβειο εψαχνα αλλα τελικα σε dremel κατεληξα. Dremel 3000-15 απο amazon warehouse 44,82 περιπου 10 ευρα κατω απο Ελλάδα

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό να το δεχτείς.

Μεταφορικά πόσο ; γύρω στα 7,5 ή περισσότερα ;

Εντάξει τα βρίσκουμε ποιο φτηνά έξω αλλά μην μας φάνε τη διαφορά τιμής τα μεταφορικά.

44ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Πολλα εχει φθηνα το αμαζον αλλα μας τρωνε τα (υψηλα) μεταφορικα του

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fein-fmm-350qsl-multimaster-q-start-starlock-ax964466

fmm350qsl5_1_.jpg

Με το καλό να σου έρθει Νεκτάριε. Το έχω στο πατρικό μου και είναι εργαλειάρα. Έχει και καλή αναρρόφηση σκόνης, όσο και αν δεν το περίμενα. Προσοχή με τον λεβιέ ασφάλισης-απασφαλισης, έχει πολύ δυνατό ελατήριο, μη σου πιάσει κάνα δάχτυλο. Την πάτησα έτσι την πρώτη φορά και βέλαξα... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλώς να δεχτείς! Πόσο πήγε?
Επίσης αυτό μπροστά που μοιάζει με «άρθρωση» τι είναι?

http://www.axminster.co.uk/fein-fmm-350qsl-multimaster-q-start-starlock-ax964466

Με το καλό να σου έρθει Νεκτάριε. Το έχω στο πατρικό μου και είναι εργαλειάρα. Έχει και καλή αναρρόφηση σκόνης, όσο και αν δεν το περίμενα. Προσοχή με τον λεβιέ ασφάλισης-απασφαλισης, έχει πολύ δυνατό ελατήριο, μη σου πιάσει κάνα δάχτυλο. Την πάτησα έτσι την πρώτη φορά και βέλαξα... :-P

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλειο για μια ζωη

Ωραίο εργαλείο!!!
Άντε τώρα, κίτρινο έχουμε, πράσινο έχουμε, κόκκινο θα έχουμε... κάποιος "Ατρόμητος" να πάρει κι έναν μπλέ. :ernaehrung004: