Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Γενικά δεν βάζουν αυτά τα αναλώσιμα στα sites (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί) και έτσι πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για παραγγελία.

Ανάλογα την ιστοσελίδα του κάθε μαγαζιού. Σ´αυτές που είναι ενημερωμένες υπάρχουν.

Kαθε κωδικος εχει την δικη του περιγραφη και αναφερει αν ειναι για μαλακο η σκληρο ξυλο.
Να σου πω την αληθεια ομως, τοσα χρονια αυτο που βλεπω οτι εχει πραγματικη σημασια ειναι τα ποσα δοντακια εχει.
Clean for wood εχει περισσοτερα δοντακια (καλυτερη ποιοτητα κοπης) απο το fast for wood που εχει πιο αραια και καταλληλο για γρηγορες κοπες.

Απο οτι ειδα τωρα ειναι ολες ειναι για μαλακο ξυλο.....ρωταω γιατι θελω και εγω λαμες...
Οντως οσο πιο πολλα δοντακια εχουν τοσο πιο καλυτερη ποιοτητα κοπης....
Εχω παρει ενα πριονι εδω και διαστημα σαν αυτο το Shogun που ειναι για ολες χρησεις ξυλου και κοβει σαν διαολος...και για αυτο λεω να επιλεξω σκληρης χρησης λαμες γενικοτερα...
Φυσικα αναλογα το ξυλο που κοβεις μαλακο η σκληρο θες και αναλογη λαμα αλλα το θεωρω πως ειναι πολυτελεια αυτο...εκτος και εαν παρω 2 σετ των 5 ξεχωρα....

Ανάλογα την ιστοσελίδα του κάθε μαγαζιού. Σ´αυτές που είναι ενημερωμένες υπάρχουν.

Κι εγώ απο εκεί αγοράζω γιατί είναι και κοντά μου. Απλά σε γενικές γραμμές (πλύν του Κέντρου βίδας) δεν βάζουν τα αναλώσιμα για σέγες. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εγώ σε όσα εχω ψάξει δεν τις βρίσκω

Νεκτάριε σε ευχαριστώ. Το πήγα ακόμα λίιιιιγο πιο πάνω.
Για να δούμε τώρα πότε θα έρθει από τον κάμπο.

https://www.toolsales.gr/ergaleia-heiros/kastanies-karidakia/silloges/1-2-1-4-force-41082-9.html

Πήρα & μερικά σωληνωτά κλειδιά για το άλλο μαγαζί που μου έλειπαν.

Καλως να τα δεχτεις.
Ξεχασα να σου πω οτι τα τεμαχια ειναι ατιθασα και φευγουν απο τι θεση τους...Ηθελα να τη δωσω τη συλλογη αλλα γιαυτα που εχει μεσα δεν βρηκα καποια πχιο επωνυμη. Οποτε εμεινα και καλα εκανα!

Νεκτάριε κ Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ.

Με το καλό συνονωματε...!!!

:a0210:

Για τα ατιθασα κομματια υπαρχει η εξης πατεντα. Παιρνεις ενα λεπτο φυλο σφουγγαρι, και αφου το βαλεις αναμεσα σε καπακι και βαση για να δεις αν κλεινει, το κολλας σαν φυλλο τετραδιου εσωτερικα εκει που κανει "κλαπα" η θηκη απο τα καρυδακια. Μετα απο αυτο τα πραγματα θα παραμενουν στη θεση τους.

+1

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλως να τα δεχτεις.
Ξεχασα να σου πω οτι τα τεμαχια ειναι ατιθασα και φευγουν απο τι θεση τους...Ηθελα να τη δωσω τη συλλογη αλλα γιαυτα που εχει μεσα δεν βρηκα καποια πχιο επωνυμη. Οποτε εμεινα και καλα εκανα!

Για τα ατιθασα κομματια υπαρχει η εξης πατεντα. Παιρνεις ενα λεπτο φυλο σφουγγαρι, και αφου το βαλεις αναμεσα σε καπακι και βαση για να δεις αν κλεινει, το κολλας σαν φυλλο τετραδιου εσωτερικα εκει που κανει "κλαπα" η θηκη απο τα καρυδακια. Μετα απο αυτο τα πραγματα θα παραμενουν στη θεση τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δεν καταλαβα Χριστο
Δηλαδη θα μενει αναμεσα στα τεμαχια ως υποστηρικτικο μεσο?

Ναι. Τα κοντράρει ελαφρα. Μετά οι καιρό παίρνει το σχήμα τους και δεν πάνε πουθενά

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ Κυρ κ Κυρ.

Μπράβο τους όμως αν τα στείλουν όλα αύριο.

Ελληνικό Banggood εκτός τα πράγματα της Rockler που έχει.

Όχι ρε, μόλις έρθουν θα σπάσουν από μόνα τους ! :flipout:

Καλως να τα δεχτεις παππου. Αλλα πολυ της πλακας πρεπει να ειναι αυτα κρινοντας απο τα ονοματα και την εμπειρια μου με αλλα εργαλεια των εταιριων αυτων.