Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλά ...το "τι παραγγείλαμε" δεν το σχολιάζω .... αλλά και το "τι παραλάβαμε" πρέπει να έχει κάποια όρια. Να παρουσιάσεις ένα σοβαρό μηχάνημα το καταλαβαίνω μπορεί να γίνει κάποια ενημερωτική συζήτηση αλλά να αγοράζεις ένα κουτί βίδες ή 2 κατσαβίδια ή μια πένσα και να περιμένεις εκδηλώσεις θαυμασμού ...είναι λίγο τραβηγμένο.

Φιλε Νικο ο σκοπος της παρουσιασης δεν ειναι η εκδηλωση θαυμασμου.
Ειναι πως εγω μπορει να ψαχνω να βρω αυτο που πηρες εσυ και να μη μπορω και ετσι να με βοηθησεις.
Γιαυτο λεμε να μπαινει παντα λινκ απο το καταστημα.

Το εδω λινκ μπορεις να βοηθησει σε παραγγελι εργαλειου που βρισκεταισε προσφορα και κατα την παραλλαβη ισως και να μην υπαρχει.

Στο τι παραλαβαμε, ειναι και λιγο η επιδειξη αλλα κυριως οφθαλμολουτρο. Βοηθαει και η ενημερωση της αγορας αν δεν εχει προηγηθει αλλα μπορει να γινει και μια επεξηγηση για τη χρησιμοτητα του αν δεν ειναι κατι κοινο.

Και τα δυο νηματα εχουν χρησιμοτητα αρκει να μην γινει καταχρηση, που και στο τελος σιγα και τι εγινε αν ο καθενας γραφει οτι παραγγελνει ή παραλαμβανει.

Καλά ...το "τι παραγγείλαμε" δεν το σχολιάζω .... αλλά και το "τι παραλάβαμε" πρέπει να έχει κάποια όρια. Να παρουσιάσεις ένα σοβαρό μηχάνημα το καταλαβαίνω μπορεί να γίνει κάποια ενημερωτική συζήτηση αλλά να αγοράζεις ένα κουτί βίδες ή 2 κατσαβίδια ή μια πένσα και να περιμένεις εκδηλώσεις θαυμασμού ...είναι λίγο τραβηγμένο.

Ναι ρε συ - δεν είναι το θέμα να σου πει ο άλλος ουάου. Είναι να βλέπει τι υπάρχει σε εργαλεία/αναλώσιμα, μαγαζιά και τιμές - και τα τρία είναι χρήσιμη πληροφόρηση.

Τελικά απορώ αν διαβάζετε όλο το κείμενο ...γιατί αυτό που πιάσατε είναι μόνο το "εκδηλώσεις θαυμασμού".
Ντάξει ...σε όλα έχετε δίκιο ...συνεχίστε έτσι.

Μια σκούπα για το "Μεταλλικό" Εργαστήριο που κάποτε θα ενωθεί με το "Ξύλινο".

https://vimax.gr/index.php?route=product/product&product_id=5469
Μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας λογικά θα την έχω στην Πάτρα.

Με το καλό Κώστα...
Την θες για σταθερη χρήση η γενικότερα...;
Πάντως εγώ τα ήδη 28 κιλά της τα θεωρω μειον παρόλο που είναι πλήρως τροχιλατη....
Εξαρταται βεβαια πως θα την χρησιμοποιήσεις...

Με το καλό Κώστα...
Την θες για σταθερη χρήση η γενικότερα...;
Πάντως εγώ τα ήδη 28 κιλά της τα θεωρω μειον παρόλο που είναι πλήρως τροχιλατη....
Εξαρταται βεβαια πως θα την χρησιμοποιήσεις...

Καλό μεσημέρι

Σε συνδυασμό με την λίγο πιο μικρή που έχω (Karcher NT35-1 Tact), η μια κατά κάποιο τρόπο θα είναι βοηθητική της άλλης.
Ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει στο μυαλό μου το τελικό στήσιμο τους αλλά σίγουρα θα αξιοποιηθούν κατάλληλα & οι δυο τους.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μα το θυμομουν πως ειχες αυτη και εξεπλαγην που πηρες το θηριο!!!!
Για πες πως το σκεφτεσαι???
Πως και δεν πηρες κανενα απο τα συστηματα διαχειρησης σκονης?

Kyr μην τα συνδέεις όλα πλέον με τα ξυλουργικά μωρέ. Πάμε (&) για άλλα είπαμε χθες.

Ο παππους θα γκρεμισει-ξαναχτισει το νεο του εργαστηριο απ τα θεμελια. Εξοπλιζεται με ολα τα εργαλεια!

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σειρά σήμερα είχε αυτό:
https://www.amazon.com/gp/product/B073PFYN4T/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 από τα εξωτερικό.

https://www.youtube.com/watch?v=XHMp-8pqW0w

Από Ελλάδα δυστυχώς το έβρισκα πολύ πιο ακριβό.
Συνεχίζεις τους εξοπλισμούς Κώστα βλέπω με όπλα από συμμαχες χώρες...
Με το καλό και ελπίζω να γλυτώσεις το τελωνείο .

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνεχίζεις τους εξοπλισμούς Κώστα βλέπω με όπλα από συμμαχες χώρες... Με το καλό και ελπίζω να γλυτώσεις το τελωνείο . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:a0210:
Από το αμερικάνικο amazon?
ναι.

Last edited by a moderator:
Άρα βγαίνει σχεδόν στα ίδια με το Γερμανικό;

Γενικά να ξέρετε πως υπάρχει ευρωπαϊκό eshop της Kreg στην Ολλανδία το οποίο είναι συνήθως τσιμπημένο βέβαια στις τιμές του, αλλά σε κάποια πράγματα συμφέρει.

+ - 2 είναι η διαφορά τους.
Πήρα όμως από εκεί (από το .com) & άλλα πράγματα (εκτός Hobby - Δουλειάς).

80%???
Δεν εφτιαχνες ενα ρε φιλε???

https://www.papadopoulostools.com/i...ath=157&product_id=718&sort=p.price&order=ASC

Last edited by a moderator: