Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Βρε για εσενα που ασχολεισαι και με το μεταλλο θα ηταν παιχνιδακι να το φτιαξεις με αστειο κοστος!!!

Έχω κάτι πολύ καλό & παρόμοιο στο μυαλό μου. Σε ευχαριστώ.

Σειρά σήμερα είχε αυτό:
https://www.amazon.com/gp/product/B073PFYN4T/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 από τα εξωτερικό.

https://www.youtube.com/watch?v=XHMp-8pqW0w

Από Ελλάδα δυστυχώς το έβρισκα πολύ πιο ακριβό.

Το σκεφτομουν και γω.
Αλλα γιατι να μην παω τη ραγα που ταιριαζει στο δικο μου δισκοπριονο?

Με αυτο της kreg κοβεις παραλλη προς μια ακμη, ενω με τη ραγα που λεω κοβεις αναμεσα σε δυο σημεια που εσυ θελεις.

Με το καλό.

Κάποιο καλό παιδί φρόντισε να "αλαφρώσει" από mobile τον γιο μου στο Πανεπιστήμιο. Να 'ναι καλά σαν τα ψηλά βουνά.
Οπότε κλασσικά ο γιος πήρε το δικό μου, εγώ έμεινα με της εταιρίας (αλλά δεν είναι dual sim) = πάμε για άλλο από βδομάδα πλέον (6,9'').

https://tokinito.gr/tilefona/kinita...-mi-max-3-dual-sim-64gb-4gb-ram-black-eu.html

Last edited by a moderator:
Κρίμα για το παιδί που του το έχασαν.. Για σένα τι να πω.. Θα σε βολέψει μια χαρά το καινούργιο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα , πριν το αγοράσεις ,πιάστο στα χέρια σου , να δεις αν βολεύει. Προσωπικά , πάνω από 5,5 inch δεν με βολεύουν. Και μένα του γιού μου ,πριν κάτι χρόνια του είχαν κλέψει ένα Samsung κινητό στο Λύκειο , βλέπω συνεχίζεται κανονικά το ...ευγενές σπόρ.

Πήγα στο Plaisio κ το δοκίμασα. Είναι κουμουτσα αλλά όμορφη κουμουτσα!
Θα το μάθω κ αυτό. Το πολύ πολύ να μην παίζω συνέχεια μαζί του πλέον.
Μεγάλες (τεράστιες) διαφορές στις τιμές όμως ρε παιδιά στα κινητά από κατάστημα σε κατάστημα.

Όλα (ή σχεδόν όλα, να πάρουμε κι αυτήν την εκδοχή) είναι θέμα συνήθειας.
Όταν όμως συνηθίσεις και καλά σε μεγάλες ίντσες δεν υπάρχει επιστροφή... με το καλό Κώστα

Όλα (ή σχεδόν όλα, να πάρουμε κι αυτήν την εκδοχή) είναι θέμα συνήθειας.
Όταν όμως συνηθίσεις και καλά σε μεγάλες ίντσες δεν υπάρχει επιστροφή...

& λόγω πρεσβυωπίας.............

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πήγα στο Plaisio κ το δοκίμασα. Είναι κουμουτσα αλλά όμορφη κουμουτσα!
Θα το μάθω κ αυτό. Το πολύ πολύ να μην παίζω συνέχεια μαζί του πλέον.
Μεγάλες (τεράστιες) διαφορές στις τιμές όμως ρε παιδιά στα κινητά από κατάστημα σε κατάστημα.
Αυτο συμβαίνει γιατι τα σκρουτζομαγαζα κανουν παραεισαγωγες απο ευρωπη (ειχαν βγει και κατι σκανδαλακια σχετικα με τον ΦΠΑ και αυτα τα καταστηματα) ενω οι αλυσίδες εχουν τιμες επισημης Ελληνικής αντιπροσωπείας

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κωστα καλοριζικο και το κινητο....δυστυχως τετοιες κακομαθεις συνηθειες δεν κοβονται απο καποιους....να ναι το τελευταιο...
Η μεγαλυτερη διασταση,οπως ειπαν και τα παιδια,με τον καιρο συνηθηζεται....

Κωστα καλοριζικο και το κινητο....δυστυχως τετοιες κακομαθεις συνηθειες δεν κοβονται απο καποιους....να ναι το τελευταιο...
Η μεγαλυτερη διασταση,οπως ειπαν και τα παιδια,με τον καιρο συνηθηζεται....
Τόσα χρόνια είχα κινητό 4-4,7 ιντσες . Κέρδισα τα Χριστούγεννα ένα xiaomi 5,99" . Τις πρώτες μέρες πήγε να μου πέσει δύο φορές από τα χέρια . Αγόρασα μια καλή θήκη για να μην γλυστραει από τα χέρια και αν πέσει να σωθεί . Δεν μπορώ να το συνηθίσω αυτό το μέγεθος . Το ιδανικο μέγεθος είναι 5" χωρίς bezel.( Το κινητό που κάθησε τέλεια στο χέρι μου είναι το galaxy s9 , όχι το plus )
Ευτυχώς έχω smart watch και το κινητό βγαίνει από την τσέπη πλέον μόνο για να δω κάτι στο ίντερνετ . Ειδοποιήσεις , κλήσεις , GPS από το ρολόι πλέον .

Ειναι εντυπωσιακο το πως το ιδανικο για τον εναν ειναι αβολο για τον αλλο. Ειχα τετοιο smart watch samsung αλλα το βαρεθηκα στο τριμηνο και το εδωσα.
Aπο την αλλη βρισκω οτι ιδανικο μεγεθος κινητου για μενα ειναι ακριβως 6" για να μπορεις να χαιρεσαι το κινητο και την οθονη του.
Ενας αλλος κυριος λογος για μενα ειναι οτι παιζεις πιο ανετα παιχνιδια σε μεγαλη οθονη:)
Ξοδευω πολλες ωρες τον μηνα για αναμονη σε αεροδρομια και πτησεις και τα παιχνιδακια κανουν την ωρα να περνα ταχιστα!!

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ειναι εντυπωσιακο το πως το ιδανικο για τον εναν ειναι αβολο για τον αλλο. Ειχα τετοιο smart watch samsung αλλα το βαρεθηκα στο τριμηνο και το εδωσα.
Aπο την αλλη βρισκω οτι ιδανικο μεγεθος κινητου για μενα ειναι ακριβως 6" για να μπορεις να χαιρεσαι το κινητο και την οθονη του.
Ενας αλλος κυριος λογος για μενα ειναι οτι παιζεις πιο ανετα παιχνιδια σε μεγαλη οθονη:)
Ξοδευω πολλες ωρες τον μηνα για αναμονη σε αεροδρομια και πτησεις και τα παιχνιδακια κανουν την ωρα να περνα ταχιστα!!
Χα. Για παιχνιδια εχω ενα Ipad mini 2 . Δεν μπορω να παιξω παιχνιδι σε μικροτερη οθονη. Απο την αλλη το smartwatch μου εχει λυσει τα χερια. Ειναι το handsfree στο αυτοκινητο, απορριπτω/δεχομαι κλησεις οταν το κινητο ειναι σε αλλο οροφο, απανταω σε συντομα μηνυματα , ακομη και στην πλοηγηση gps δεν χρειαζεται να το ακουω, με ειδοποιει το ρολοι με δονηση ποτε πρεπει να στριψω και που. Και φυσικα το φοραω ακομη και στο ντουζ και δεν εχω χασει κληση :p
Ασε που αν φυγω απο το σπιτι και εχω ξεχασει το κινητο με ειδοποιει το ρολοι. Οπως και αν μου το εχει παρει καποιος απο την τσεπη.
Αν υποστηριζε και εναν καλο assistant ουτε αυτο θα ακουμπουσα.