Τι παραγγείλαμε σήμερα

Και η feather butterfly είναι και είναι πιο αξιόπιστη και υπάρχει Ελλάδα. Επίσης, πιο φτηνή.

Τα Concord επίσης.
Εγώ 7 ευρώ πήρα τα 100. Όχι τα 25!
Δες wellshaved.gr και hairmaker.gr
Καλό είναι να δοκιμάσεις και τις λεπίδες της Feather σε αυτή τη μηχανή.

Μάικ, είναι ανάλογα με το πόσα περάσματα κάνεις και πόσο χοντρά είναι τα γένια σου.
Εγώ π.χ. με τα Gillete τα πολυλέπιδα, ήθελα ένα πακέτο τον μήνα μου.
Κάπου στα 14 αν θυμάμαι καλά...
Και έκανα ένα πέρασμα όλο και όλο.
Τα συγκεκριμένα αντέχουν 5-6 ξυρίσματα από 4 περάσματα το κάθε ξύρισμα.
Και κοστίζουν 0.07 το καθένα!
Τα τέσσερα περάσματα δεν τα κάνω επειδή δεν φτάνω σε αποτελεσματικότητα τα Gillete, αλλά επειδή πάω για βαθύ ξύρισμα και πρόσωπο γυαλί (baby's butt smooth που λέμε).
Πρακτικά το ένα πέρασμα με αυτά είναι πιο βαθύ από το ένα της Gillette.

Το αντίθετο.
Κόβεσαι όταν νομίζεις ότι το έχεις συνηθίσει και ξεκινάς να παίζεις με πιο επιθετικές μηχανές.
Κατ' αρχάς το κόψιμο δεν είναι... κόψιμο.
Δεν είναι δηλαδή κάποια γραμμή με αίμα που τρέχει.
Συνήθως είναι μία μικρή τελίτσα. Που όταν θα περάσεις το δεύτερο/τρίτο χέρι σαπουνιού τις περισσότερες φορές ψάχνεις να την βρεις γιατί φεύγει.
Εκτός αν κάνεις βλακείες που με οποιοδήποτε πλαστικό θα κοβόσουν ούτως ή άλλως. :D
Στην αγορά κυκλοφορούν τόσες μηχανές για αρχάριους που μάλλον θέλεις προσπάθεια για να κοπείς...
Δεν νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση να κοπείς ποτέ από μία Rockwell 6C αν δεν ανέβεις πάνω από την πλάκα 3 που έχει.
Ποτέ όμως.
Την είχα δανειστεί, την έβαλα στο 1 και έβαλα τον μικρό μου γιο (7 χρονών τότε) να με ξυρίσει για πλάκα, επειδή κάθεται και με χαζεύει όταν ξυρίζομαι.
Τελικά απλά έμεινα αξύριστος. :flipout:
Αυτό το θεωρώ πιο πιθανό να σου συμβεί παρά να κοπείς με τέτοιες μηχανές.

Πάρε και εσύ ένα πακέτο Concord να δοκιμάσεις (0.42 έχουν) και θα με θυμηθείς. :smile:
Έχω δοκιμάσει περίπου 70 διαφορετικές λεπίδες. Παλιές και νέες. Η εμπειρία μου λέει ότι οι Τουρκικές δεν μου έκατσαν καλά. Μπορεί να είναι τυχερός με τις Concord. Θα τις δοκιμάσω.
Ως τώρα personna, Vikings sword και treet είναι ότι καλύτερο. Και οι feather τελευταία μου έχουν Κατσει αρκετά καλά όπως και οι Gillette silver blue.

Τηλέμαχε οι Concord γλυκαίνουν πολύ τις επιθετικές μηχανές χωρίς να χάνουν σε αποτελεσματικότητα.
Σε πιο mild δεν έχω παράπονο αλλά δεν υπάρχει κάτι να γλυκάνεις εκεί

Τηλέμαχε οι Concord γλυκαίνουν πολύ τις επιθετικές μηχανές χωρίς να χάνουν σε αποτελεσματικότητα.
Σε πιο mild δεν έχω παράπονο αλλά δεν υπάρχει κάτι να γλυκάνεις εκεί
Αν ανακαλύψω ότι είναι blackbird μετονομασμένες θα κάνω harakiri.

Έγινε παραγγελία σε τοπικό συνεργάτη & όποτε έρθουν.............

Σφιγκτήρες:
BESSEY KR30-2K (2 τεμαχ.)
BESSEY KR60-2K (4 τεμαχ.)
BESSEY KR80-2K (2 τεμαχ.)

Επεκτάσεις σώματος – σύνδεσμοι:
BESSEY KBX20 (4 τεμαχ.)

https://www.troxeioshop.gr/el/home/...r-bessey.html?search_query=Bessey&results=102

https://www.besseytools.co.uk/k-body-revo-kre-600-95-2-in-a-box-beskre602koh

https://www.yandles.co.uk/tools-machines/clamps-cramps/k-body-clamps/c1037

O KR80 κάνει 80 ; Ψήνομαι καιρό για μεγάλο σφιγκτήρα τέτοιου τύπου αλλά πολύ ακριβοί μου φαίνονται...

O KR80 κάνει 80 ; Ψήνομαι καιρό για μεγάλο σφιγκτήρα τέτοιου τύπου αλλά πολύ ακριβοί μου φαίνονται...

Εγώ θα τους πάρω με άλλη τιμή αλλά στο Τροχείο τόσο τους βλέπω. Είναι κορυφή για μένα & ακριβοί.

Κώστα μας τρελαίνεις! Στον Μητρόπουλο ρώτησες;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάθε μέρα εκεί είμαι σχεδόν.......! Καλημέρα.

Last edited by a moderator:
Κώστα μας τρελαίνεις! Στον Μητρόπουλο ρώτησες;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.skroutz.gr/s/16154798/Bosch-GAS-18V-10-L-Professional-Solo.html
Τελικά την παρήγγειλα. Στα 135 με μεταφορικά.
Όταν την παραλάβω (Περίπου σε 2 βδομαδες) θα γράψω εντυπώσεις.
Η συγκεκριμένη τιμή είναι η καλύτερη που έχω δει από Ελλάδα, αλλά και από τις καλύτερες στο εξωτερικό.
Καλημέρα σε όλους.

Γεια σου αγαπητέ Ηρακλειώτη. με το καλό και γρήγορα να το παραλάβεις. Ωραία η επιλογή σου, μπράβο.

και μη με πεις Γεραπετρίτη μη νομίσει κανείς ότι έχω κανένα βουλευτικό αξίωμα..:flipout:

Η καλυτερη 18βολτη σκουπα του ειδους Δημητρη! Εχει κυκλωνικο συστημα και κυριως ειναι η πιο αθορυβη που υπαρχει! Πες εντυπωσεις οταν την παραλαβεις!

Δεν είχα σκούπα Κυριάκο. Το εργαστήριο είναι μικρό και όλες τις δουλειές με σκόνες και πριονίδι από τρυπήματα ή δισκοπρίονο ή τριβειο τις έκανα στην ταράτσα.
Θέλω να μπορώ να δουλεύω και μέσα και με το 12ν σκουπακι δεν καλυπτομουν.
Είδα τα βιντεάκια στο YouTube και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Και λόγω μπαταρίας μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε μέσα ή έξω, χωρίς παραγαδιαρικα καλώδια.
Επίσης έχω αρκετές 18ν μπαταρίες. Συνολικά 25ah.
Αυτός και η ποιότητα bosch είναι οι λόγοι που προτίμησα να δώσω 40 παραπάνω από το να περιμένω την αντίστοιχη του Λιντλ που όπως και να έχει θα είναι κοντά στα 90-100 .

Δεν είχα σκούπα Κυριάκο. Το εργαστήριο είναι μικρό και όλες τις δουλειές με σκόνες και πριονίδι από τρυπήματα ή δισκοπρίονο ή τριβειο τις έκανα στην ταράτσα.
Θέλω να μπορώ να δουλεύω και μέσα και με το 12ν σκουπακι δεν καλυπτομουν.
Είδα τα βιντεάκια στο YouTube και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Και λόγω μπαταρίας μπορεί να μετακινηθεί οπουδήποτε μέσα ή έξω, χωρίς παραγαδιαρικα καλώδια.
Επίσης έχω αρκετές 18ν μπαταρίες. Συνολικά 25ah.
Αυτός και η ποιότητα bosch είναι οι λόγοι που προτίμησα να δώσω 40 παραπάνω από το να περιμένω την αντίστοιχη του Λιντλ που όπως και να έχει θα είναι κοντά στα 90-100 .

...παραγαδιάρικα καλώδια...χαχα.

Πολύ καλό!

Με το καλό να παραλάβεις.